Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 365
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 125
Колко да е трудно да навиеш 2 киччура у вас Unamused Аман от реклами, пък и на всичкото без реално съдържане, защо да посетя рекламирания фризьорски салон, като не са показали нещо уау, за което да си кажа "това не го могат много фризьори".

# 1 126
Колко да е трудно да навиеш 2 киччура у вас Unamused Аман от реклами, пък и на всичкото без реално съдържане, защо да посетя рекламирания фризьорски салон, като не са показали нещо уау, за което да си кажа "това не го могат много фризьори".

Да бе, нищо специално. Ще се чудя кой да ми греда бебето,как да го мъкна с мен,че да убия по салоните 1 час-два.
 Щото у нас не мога да се изправя за 15 минути докато спи. Сигурно има договор с тях.

# 1 127
То е очевадно, че Полинка ги рекламира, а не че толкова е примряла за сешоар всеки ден.

# 1 128
https://m.youtube.com/watch?v=j7qvTvY4Jog
О, умирам с този Любо. Обичам го просто.
Само бях видяла заглавието и помислих, че е правил колаборация с тях и ми се отщя от живота, няколко дни съм живяла в заблуда, че е паднал дотам да прави видео с тях 😣 той ги иронизирал човекът.
Много са ми неприятни Сандев и Стела, а има 200 000 абонирани за канала им 😯 В шок съм.
Историята с Липовона ще има развитие със сигурност. Обаче тази Веселка Пенева да се появи така на вратата му, уж че съседът му и бил познат и чул как споменава името и' и това на съпруга и'. Какви хора, ужас!

# 1 129
В Дуписима не бих отишла и пари да ми дават. Не харесвам агресивна реклама. Същото важи и за фууд панда.
Видеото на Ивана за токчетата имам чувството, че има за целева група тийнейджърки, които тепърва ще обуват високи обувки. Видеото за самолетите ме разсмя в частта с неносене на токчета, понеже ще те заболят краката. И да не се обуват обемни обувки - в предното видео каза точно обратното, за да не заемат място в куфара. В този момент я спрях. Разбирам, че се опитва да направи нещо различно, но не и се получава съвсем добре. Звучи ми детински.
Видеото на Валери не съм го гледала и нямам намерение да си го причинявам.

# 1 130
Само името като чуя и съм дотам...кой може да измисли подобно име на салон за красота?!

# 1 131
валия, добре, че ми отвори очите. Отказвах да гледам тези клипопве именно заради Сандев и Стела, чийто видеа съм гледала броени пъти и съм спирала на 2-3 мин. Не съм учудена за 200 хил. последователи, като им чета коментарите под видеата са деца на 8-10 години, които не са намерили за добре да излязат навън да играят, а седенето пред компютъра през лятната ваканция им се е видяло толкова по-приятно.
През повечето време, когато върша нещо из вкъщи гледам да пусна видеа със съдържание, което не изискват цялото ми внимание (като Ивана и Пепелджийска), колкото да ми говори нещо, но тези двамата, като ги чуя изпитвам пориви да върна съдържанието на стомаха си. 

Ивана от както спря да работи започна да прави крайно безинтересни видеа. Не знам колко се е потрудила за тях да ги измисли, но по добре да си намери и да се захване нещо, което я прави щастлива. Дали не е започнала да приема канала си в тубата, като задължение и от там да идва цялата тази липса на ентусиазираност и мисъл и да качва видеа, не защото иска, а защото трябва. 

# 1 132
Сега от видеото на Любо видях, че тези Сандев и Стела снимат в Благоевград и отоворих да ги разгледам, някакви аниматори били, но не правили партита тук... аз за първи път ги чувам.

За името на Полиния салон и аз се чудя, ама явно таргета им е към разни “дами”, които биха го харесали 😂
Но още по-странното ми е нейната приятелка, която си направи погачата на бебето във фризьорски салон, и то с такова благозвучно име 🙄

# 1 133
Дуписима няма ли някакво значение на италиански или просто се опитват да звучат така? Още едно време Николета Лозанова като го рекламираше ми беше странно.

Крис Захариев, и Любо са едни от най-добрите български ютубъри, а имат страшно малко абонати. В същото време Сандефф и Стела са с над 200 000...

Това дете има доста бързо развиващ се канал, съдържанието му е свежарско и точно за възрастта му. И клиповете са доста по-креативни (откъм идея и обработка) от тези на "каките".

https://www.youtube.com/watch?v=9ZcN2GkMYog&t=

По-симпатичното Гери този път с добра идея за видео с храна, но слаба реализация. "24 часа ям храна с общ бюджет 5 лева" - можеше да даде повече идеи за примерни менюта на ниска стойност, да си направи седмичен шопинг за 35 лева и да си готви за седмицата или пък поне да се съсредоточи върху по-качествена (вкусна) храна. А не да си вземе кроасан и сок на марката на Била и да си пържи картофи с кетчуп от пликче.

https://www.youtube.com/watch?v=EzxWyTvIbjQ

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 14:13 от Clouded Mind

# 1 134
Петканова не се сдържа и си показа банския и отпред, да не се чудят милите и почитатели какво крие.
Скрит текст:

А Биляна Йотовска какво точно прави с този "костюм", прилича ми на момиче танцуващо на пилон ...

Скрит текст:

# 1 135
Е, добре! До сега не бях чувала за “менструално приключение”!!!! Тия или са слънчасали, или просто са идиоти 🙈🙈🙈
Излиза ми като спонсорирано, да не решите, че съм ги лайкнала за приключения 😂😂😂🙈🙈🙈

П.С. Петканова изглежда като кон с бански 🐴👙 Страшно грозно й седи 🙈

# 1 136
  • Стара Загора
Биляна е и танцьорка Grinning

# 1 137
Менструално приключение 🥴😂🤣

Фичката нещо много се разтренирал Wink прическата му е чудна 😁

Валерката отиде на гости на майка си, не знам колко често се виждат, ама вместо да си прекарат време заедно, тя впрегнала жената по молове да я снима като Ариана, показа й гардероба, сега пак снимала видео.
За мен това е леко тъпо... все си мисля, че има и други неща, които да прави там, вместо да снима детски лигавщини.

# 1 138
  • Русе
Лоу, Любомир Жечев след видеата за Ричката, за няма и 5 дни от 5000 вече има почти 18 000 абонати, браво, заслужава си ги момчето. А Стела и гаджето й участваха в Смени жената - много зле милите, определено ми е трудно след като ги гледах там да си ги представя като родители, а отиват и двамата към 30-те

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 15:55 от lorito5678751

# 1 139
  • София
Полина все пак е рускиня/украинка, а за тях външния вид е на първо място. Няма дете, няма мъж, първо са си те.

Имам доста рускини в обкръжението и на много неща съм се на гледала. Една от тях отдели доста време да си прави прическа, за да заведе детето й с 40 градусива температура в спешното отделение. Аз разбира се скочих, че това не е най-важното, а тя ми отговори, че от студентка се е научила да не излиза без оправена коса независимо от ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт