Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 495
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 780
  • София
Момичетаа, ето едно дългоочаквано видео!

Единствената ми забележка - добре, била си в Италия, показваш дрехи и покупки, покажи къде си била, какво си видяла, какво си опитала, какво те е впечатлило. Италия е страхотна, слънчева и апетитна дестинация във всеки аспект!

И аз идвах с това. Доста скучни покупки мен ако питат. Къде-къде по-интересни неща има в Италия от кичозни чанти с шипове и Фурли + маратонки...

Няма как тя да покаже къде е била, защото надали е излязла от моловете все пак...

# 3 781
Скрит текст:
Събитието е форум за майки с деца 0-3 години. На самото събитие ще има грим безплатни грим демонстрации и лекции ба различни теми- грижа за детската кожа, сънят на бебето и др. Ще участват различни брандове също и е тип сбирка, не е свързано с кауза или др.

Идеята на съорганизаторката е по- скоро да разкажат за създаването на влог, мястото им в цялата тази култура и съвместяването на ролята на майката с тази прозрачност, която е характерна за влогърите
Само Пепа ще ви свърши работа.

Да, тя всичко знае и разбира. Даже ще ви обясни как е отгледала вече тригодишно дете и едногодишно бебе...
Laughing

Ако я поканите, може ли да споделите видео тук? Искам да се посмея.

# 3 782
Ужасни неща си е накупила Галя. Сякаш по- интересно щеше да е да покаже покупките за мъжа си Grinning

# 3 783
Ужасни неща си е накупила Галя. Сякаш по- интересно щеше да е да покаже покупките за мъжа си Grinning
Дано не му е купила нещо с шипове Laughing

# 3 784
Ако каните Пепка, почвайте да тренирате отсега бумеранга

# 3 785
Петканова освен, въпреки че ми се струва прекалено образователно цялото събитие за нея. Не си я представям да слуша лекции и да говори пред публика за повече от 2 минути, по-скоро ако има някакви продукти да се снима. Иначе Пепе и Полина са ви идеални, то особен друг избор няма, а те нали са си компания. Също за Ралица Генчева минималистката се сещам, но тя не знам дали ходи по събития да се изявява като семеен влогър.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 09:33 от Emiliana V55

# 3 786
  • Русе
Аз се сещам само за Лорито, тя е от нашите.
Relaxed Laughing Kissing
Благодаря.
Адри, Деси (но тя е от Пловдив едва ли ще се навие), Зорница (от Варна, освен със самолет да дойде, не ми се вярва, макар,че тя и Деси не са правили срещи, а аз лично бих отишла на тяхна!) Ася Демирева или някои от Мамамия.
Ако искате позьорщина : Полина и Пепе, даже са и почти дружки, сигурна съм,че няма да откажат, както  и Пирини , Емпирини и радостна мама - много ще се възгордеят ,че и 100% влог от събитието ще има. Laughing Wink

# 3 787
  • София
Последното видео на Галя е дебилно...Честно..Кой го интересува какво си си купила ? Покажи къде си ходила,готини местенца,ресторанчета,забележителности..Какво ме интересува,колко и какви поредни парцали си си купила..Да не говорим, какъв кич пак е напазарувала..Половината неща, бяха с vibe на стоки от Илиянци...Пари има,ама вкуса й е просто потресаващ...Само комплекси,и прикрито изтъкване усетих в този клип...Много повърхностна жена.. Sad И защо винаги започват такива видеа,че толкова много въпроси са получили и запитвания..Едва ли не, се оправдават за такъв тип видеа...Нещо,като Валери..Едва ли повече от 5 съобщения е получила,с въпроси какво си е купила ...

То тя не е отишла на екскурзия, а на шопинг, има от миналата година видео с разходки из Рим.

Съгласна съм иначе с покупките, от км си личи кича когато човек си купува маркови стоки с огромни надписи на бранда за да се вижда отдалеч че носи нещо скъпо. Абсолютно неподходящо ми се вижда да носи първокласник Guess дрехи в училище...

# 3 788
Само не канета Мона, Константина, Полина и Пепе. Аман ог техните лиготии.

За такова събитие най - подходяща е Зорница. Има блог и влогове от много преди другите и наистина може да сподели как съчетава всичко.
Иначе и Милена е страшно симпатична, но не знам дали би се вдигнала от Швеция.

# 3 789
  • Някъде там
Пиринка.Ясно е че ще чуете че нейния Матей е най-най,но пък иначе за такива събития си подготвя романчета.

Аз с удоволствие бих поканила Мария от Lamartinia.

Мама Нинджа също може да бъде добра идея.

Има една мама,тя не е инфлуенсър но има четири момчета и едно момиченце-
Буболинката.
Люба е голямо вдъхновение и мисля, че ще ви е полезна,повече от Пепа.

# 3 790
  • София
Като става дума за Галя гледах това видео с шопинга, защото YT ми предложи нейно видео с пазар от български онлайн магазин, който да си призная ми допадна, защото не ми бяха известни.

Само не знам докога българските стоки ще ги опаковат в отделни шумкащи найлонови пликчета, при положение, че могат да използват картонени РЕЦИКЛИРУЕМИ кутии 1 (ЕДИН) брой. Особено, когато рекламираш продукта си и той е различен от домашна тениска.

# 3 791
аз предлагам да поканите Мария от Lamartinia, както daviz предложи, както и Лора от empurplebylori - и двете са много свежи...моля ви само на канете Пепе, Мона и Константина - толкова са банални, досадни и еднообразни, направо ми е омръзнало да ми изскачат от всякъде...за протокола вече не ги следвам...

# 3 792
Оо Мария от lamartinia и аз я харесвам много и може би наистина би била доста подходяща

# 3 793
Как от Швеция ще се вдигне Милена? 😄 Събитието си е за софиянки, нити Зорница ще си вземе отпуска и ще пътува, Лори също предполагам, нито Деси ще се завърне в публичното пространство за безплатен обяд. Адри споменахте първо, има и някои нестандартни предложения с по-малко последователи, евентуално ако искате да разнообразите обичайната тълпа. Ако не канете обичайните заподозрени и това е.

Галя не я очаквам да показва пътувания, ама и тя все пак не е травъл влогър или кралица на ваканциите. Пазарува си жената според вкуса и това показва, поне знае на кое да наблегне и да не се излага излишно. Все едно да очаквате от Мария Лондонска да ви заведе в националния исторически и после на Уест Енд.

# 3 794

Съгласна съм иначе с покупките, от Абсолютно неподходящо ми се вижда да носи първокласник Guess дрехи в училище...

Защо?

Общи условия

Активация на акаунт