Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 494
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 765
Здравейте , мами!

Моля за съвет. Организирам едно събитие за мами с деца през м. Октомври и съорганизаторката държи да поканим мами инфлуенсърки, които да разкажат нещо.

Доста трудна ми се струва тази задача. Повечето Хич не са ми симпатични, както съм споделяла.

Спряла съм се на Адри и Константина Живова до тук, може ли да ми дадете предложения?

Предварително мерси

# 3 766
Само не знам Коцка за какво ще говори. Освен как да останат секси мамите,  с отворено деколте в 9-ти месец и втори ден след раждане, друго не ми идва наум

# 3 767
  • София
Здравейте , мами!

Моля за съвет. Организирам едно събитие за мами с деца през м. Октомври и съорганизаторката държи да поканим мами инфлуенсърки, които да разкажат нещо.

Доста трудна ми се струва тази задача. Повечето Хич не са ми симпатични, както съм споделяла.

Спряла съм се на Адри и Константина Живова до тук, може ли да ми дадете предложения?

Предварително мерси

Какво е това постоянно обръщение "мами"? Потребителите, които не са "мами" не могат ли да дадат предложения.

По темата. Нв знам какво точно се очаква да разкажат тези инфлуенсъри.

Адри е добра в темата "бюти", може и за работата си да разкаже.
Константина всеки път търси съвет от последователите й и чак тогава прави видео. Което ме навежда на други мисли. Единственото различно и отличително при нея, че рисува.

# 3 768
"мами инфлуенсърки, които да разкажат нещо"

Може би е по-добре първо да си изясните темата, по която са ви нужни да говорят. Че са майки ми е много общо казано.

# 3 769
  • Русе
Много не конкретно: какво събитие, на каква тема? Ще се забавлявате ли, кауза имате ли ? Или ей така сбирка?

# 3 770
Добре, че снощи заспах рано и днес се информирам от вас за Шанелената драмата. Предполагам след тая история Мара ще си смени доставчика в Алито.
За Вютона, който беше с обелени крайчета - на тръгване към БГ в едно видео спомена, че го носи на приятелката си Лора.

# 3 771
Е, как коя? Пепка ляйфстайля!

Тя има опит и може да разкаже за всички възрастови групи деца - новородени, тодлъри, 12-13 годишни фенки, 20 годишни звезди...

# 3 772
Събитието е форум за майки с деца 0-3 години. На самото събитие ще има грим безплатни грим демонстрации и лекции ба различни теми- грижа за детската кожа, сънят на бебето и др. Ще участват различни брандове също и е тип сбирка, не е свързано с кауза или др.

Идеята на съорганизаторката е по- скоро да разкажат за създаването на влог, мястото им в цялата тази култура и съвместяването на ролята на майката с тази прозрачност, която е характерна за влогърите

# 3 773
Шегата настрана, Пепка би била първа пушка, но наистина сещате ли за някоя подходяща? Защото аз не...

# 3 774
Бих предложила да поканите Адри. За мен е най-подходяща.

# 3 775
Аз се сещам само за Лорито, тя е от нашите.

# 3 776
Шегата настрана, Пепка би била първа пушка, но наистина сещате ли за някоя подходяща? Защото аз не...

Моите предложения са -

#Адри
#Аглю - вярно, дразни неистово на моменти, но дава полезни съвети.
# Лорито

# 3 777
Събитието е форум за майки с деца 0-3 години. На самото събитие ще има грим безплатни грим демонстрации и лекции ба различни теми- грижа за детската кожа, сънят на бебето и др. Ще участват различни брандове също и е тип сбирка, не е свързано с кауза или др.

Идеята на съорганизаторката е по- скоро да разкажат за създаването на влог, мястото им в цялата тази култура и съвместяването на ролята на майката с тази прозрачност, която е характерна за влогърите
Само Пепа ще ви свърши работа.

# 3 778
Последното видео на Галя е дебилно...Честно..Кой го интересува какво си си купила ? Покажи къде си ходила,готини местенца,ресторанчета,забележителности..Какво ме интересува,колко и какви поредни парцали си си купила..Да не говорим, какъв кич пак е напазарувала..Половината неща, бяха с vibe на стоки от Илиянци...Пари има,ама вкуса й е просто потресаващ...Само комплекси,и прикрито изтъкване усетих в този клип...Много повърхностна жена.. Sad И защо винаги започват такива видеа,че толкова много въпроси са получили и запитвания..Едва ли не, се оправдават за такъв тип видеа...Нещо,като Валери..Едва ли повече от 5 съобщения е получила,с въпроси какво си е купила ...

# 3 779
Сещам се за Fab mama . 🤗 На фона на другите майки... 🤔😄

Общи условия

Активация на акаунт