Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 440
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 810
Качествено и скъпо са две различни неща. GUESS не ми е критерийй за първото, в Европа са скъпи, но ако Галето живее в Америка и види на какви цени са /ниски/, дори няма да обърне внимание на марката, но това са си мои размишления. Една дреха от Guess не съм взела, след като видях какви надценки са тук, а каквото съм взимала преди /и от Европа и от Америка/, не е издържало никак дълго.
Раниците, за мен, в първите класове няма нужда да са скъпи, защото и моите племеннички се кипреха с хубави марки и още на втория срок не приличаха на нищо /подритват ги по земята в у-ще, карат ги да носят сто учебника, уч.тетрадки и тн/ и колкото и качествени да са, не издържат на това напрежение. Единственото важно е раницата да е удобна за детето /което Галя няма как да е преценила, като малкия не я е мерил на гръбчето си/. Мое мнение.
Не мисля и че той още се тресе какво носи /макар да съм убедена, че скоро и това ще стане, предвид държанието му и майката/, но по-скоро там работата е Галя да не се “излага” с бюджетни марки за синковеца

# 3 811
Според мен ги е харесала и ги е купила без да влага кой знае каква мисъл. Тя си купува и за нея бюджетни марки , едва ли за детето си няма да вземе.

# 3 812
Искам да ви кажа, че някои т.нар. богаташки, които носят Guess са ми много смешни. Имам една позната, която беше поръчала доста неща на марката от бг сайт и в момента в който пристигнаха си ги носеше с етикетите, след около 2-3дни видя, че същите друхи са намарели с -30% поръча същите, които носи и със старата фактура и бележка върна на магазина носените.
Такива упражнения няма да направя та какво ще да е намалението.
А относно марковите дрехи за деца, купувам на Найк от миналата година, детето като поотрасна до тогава взимах дрехи и обувки на по-ниски цени но качествени.

# 3 813
Проблемът не е толкова в скъпите дрехи, а в показността.
Да, едно дете не би различило тениска от 5лв и от 50.
И естествено, че всеки се разполага според възможностите си и не е длъжен да се съобразява с възможностите на останалите.
Но когато парадираш, че носиш еди каква си марка за еди колко си пари и възпитаваш и детето си по този начин, вече е грозно.

Благодаря, че ме успокоихте за състоянието на Сиена.
Все едно ние на плаж никога не сме ходили и не знаем как е там.
Само така и никой не ми отговори защо беше проблем да се пише ЛС на Пепе, а на други не?
Едни могат да грижат чуждите деца и да казват на майките им да не ги возят като чували с картофи, а други не.
Аз ежедневно виждам деца без столчета, както вярвам и останалите в темата. Защо на Мона и Джаферович се направи забележка, че не е безопасно.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 12:55 от Вαнилия*

# 3 814
T.E.D.I. , как така носи дрехите с етикетите?! Проблемът си е в твоята позната , май си е отделен случай тя.Grinning

# 3 815
T.E.D.I. , как така носи дрехите с етикетите?! Проблемът си е в твоята позната , май си е отделен случай тя.Grinning

Ами пъха ги във вътрешната страна на друхата по някакъв начин, но като я видя и ако носи с етикет не се забелязва Laughing за мен е абсурдно но......

# 3 816

Тази жена нещо не ми изглежда добре с главата.

# 3 817
Има намаления и намаления. Моята дъщеря имаше два комплекта с дънки, тениски и горнище на Келвин Клайн, които купувах от Щатите на цена 15 долара комплекта. Тук само китайски дънки щях да й взема за същите пари. А пък аз имам от тогава малка, черна рокля пак Келвин Клайн на цена от 10 долара. Хич не ме е вълнувало дали някой се е интересувал от марките. За мен бяха чудесни дрехи на още по-чудесна цена.

# 3 818
Скрит текст:

Тази жена нещо не ми изглежда добре с главата.
Като гръмнал бойлер е в главата.

# 3 819
Константина ми е плашеща на тези снимки.

# 3 820
Толкова пресилена усмивка, с Пепито се конкурират с всяка снимка

# 3 821
Голото бебче(само по памперс), размятано и гушено на плажа от потни, голи мъже,представящи се всичките за баща му, не бяха никакъв проблем,нищо му нямаше на бебчето и сторитата и снимките на няколко различни мъже в различни часове на следобеда с "тяхното бебе" не трябваше да бъдат повод за възмущение.
Обаче някаква си марка обувки е по-голям повод за възмущение и обсъждане на избора на майката като гледам...
В другата част от поста ми, която си махнала от цитата, пиша точно, че не виждам повод за възмущение по повод Галя.
За Сиена - за тези, които не са ги видели, да уточним, че се е снимала с няколко човека от компанията, защото така написано оставя впечатление, че някакви непознати голи мъже правят нещо страшно на беззащитно бебе...

За столчетата, миналия месец пуснах до КАТ запитване защо не следят за спазването на закона за столчетата, включително за демонстрациите в интернет пространството. Имам кратък служебен отговор, че били следели, което категорично не е вярно. Дано повече хора шумят по въпроса, за да се усетят, че не сме слепи и започнат да си вършат работата.

# 3 822
Абе сменили и’ капака. Марето от стотици покупки, ВЕДНЪЖ НЕ Е показала/снимала, докато плаща, а предвид незначителните глупости, които снима, убедена съм, ако си плащаше нормално в магазина /не из групи за фейк чантета/, щеше да го заснеме поне веднъж.

Sophie Shohet e казвала, че е бутиците на Шанел обикновено не обичали да се снима, за разлика от Диор, примерно. Та може да е заради това. А и честно казано почти не съм гледала такива luxury unboxings, където показват и самото плащане. Та не знам...

# 3 823
"За столчетата, миналия месец пуснах до КАТ запитване защо не следят за спазването на закона за столчетата. Имам кратък служебен отговор, че били следели, което категорично не е вярно"

Това като тия от агенцията по безопасност на храните (или нещо от тоя род), които били следели за продажбата на Липовон. Покрай разследването на Любо разбрах, че има и доста други добавки с опасно съдържание, които безпроблемно се предлагат на пазара. Спят си хората по работните места, бол им е за нередностите които се случват за съжаление. 😒

# 3 824
  • Някъде там
Човече, ти къде точно видя,че цитирам някого,най малкото пък теб съм цитирала?
Да бъда конкретна,вчера Мацето, каза че не са никакъв повод за възмущение, сторитата с бебето,а пък маратонките guess, днес са
по- голям повод за възмущение и обсъждане така ли?

За мен и едното и другото са проблем и някак ми е странно, да осъждаш майка купуваща скъпи обувки, а майка която позволява на всички мъже от компанията  с която е в момента да и подмятат бебето и да казват, че това бебе е тяхно, в техните си профили, не бива да бъде коментирана.

Общи условия

Активация на акаунт