Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 699
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 915
  • София
Cherry Lady, в началото го отдавах на предполагаемата ти болка ( много възвишено нали),
Най- големите морализаторки с най- големите претенции за изказ сте най- злобни в тая тема.

# 3 916
Cherry Lady, в началото го отдавах на предполагаемата ти болка ( много възвишено нали),
Най- големите морализаторки с най- големите претенции за изказ сте най- злобни в тая тема.

Права си, още не съм я напсувала. А имам право, и аз съм изгубила бебе. Или ако я напсувам ще стана не злобна.

Това е двойният аршин. Едната се снима с бебето си на плажа- ау не е добра майка, да и се отнеме детето, да пишем на майка и... другата псува - о тя е наранена, тя е успяла

# 3 917
  • София
Не е двоен. Едната е безделничка и егоист, другата- не.
Кой кого е напсувал? Не видях такова нещо. Не мога да повярвам, че жени, които са преживели такава загуба, говорят така. Наистина. 

# 3 918
  • Русе

Размисли и страсти под новата снимка на Ивана Thinking Rolling Eyes

# 3 919

За столчетата, миналия месец пуснах до КАТ запитване защо не следят за спазването на закона за столчетата, включително за демонстрациите в интернет пространството. Имам кратък служебен отговор, че били следели, което категорично не е вярно. Дано повече хора шумят по въпроса, за да се усетят, че не сме слепи и започнат да си вършат работата.

Какъв точно е закона в България?

# 3 920
Каква е идеята на това “упражение”? Ужасно изглежда...

Упражнението е чудесно, свързано е с развитието на инстинкта на бебетата ако падат с главата надолу да протягат ръчички. Но не го правят по правилен начин - трябва да са хванати по средата на бедрото.

# 3 921
Ама верно ли това е нормално "упражнение" ?
Какви умения в живота се придобиват? Колко често ще се случва на това дете да пада надолу с глава за да ползва този инстинкт..?
Знам, че подхвърлянето във въздуха причинява някакви отлепяне или кървене в мозъка. Съмнява ме обръщането надолу с глава да остане без последствия.

# 3 922

Размисли и страсти под новата снимка на Ивана Thinking Rolling Eyes

Не знам как може в един пост да засяга сериозна тема и някакъв "конкурс" с неясна цел. А снимката, под която е писала, пък съвсем не ми се връзва. Иначе хубаво, че се опитва за по-сериозни неща да говори, но не ми изглежда узряла за това. Един ден подскача на плажа, друг - Internet bullying.

# 3 923
Днес една майка на площадката правеше нещъ подобно с детето си.. не изглеждаше да ми е приятно на детето

# 3 924
  • Някъде там
    От такова упражнение,дете на позната, получи мозъчно увреждане.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 20:02 от daviz

# 3 925
    • София
    Ох милата, съжалих я... Cry

Скрит текст:

# 3 926
    По въпроса за адекватна мама-инфлуенсър - за мен такава е само Dessytalks.
    Аз не разбрах какъв е проблемът с видеото на Галя - казва се покупки от Италия, защо очаквате да има информация за забележителности, ястия, хотели? Мисля, че беше казала (или поне аз останах с такова впечатление), че пътуването им е с цел пазаруване, нали половината куфар ѝ беше празен, за да има място за новите придобивки Grinning От въпросните придобивки ми харесаха розовата чанта Фурла, портмонето и несесера за документи, останалите неща не са ми по вкуса, но пък Галя ми оставя впечатление на човек, който си има някакъв изграден собствен стил (било то и с отчетливи чалга акценти), всичките неща, които си е взела, се вписват в този ѝ стил и са в унисон с визията ѝ, не като Ивана примерно, чийто стил на обличане  е залитане във всякакви крайности. В Галя ми допада именно това, че си знае капацитета и интересите и не се пъне да обхваща всевъзможни теми, нея си я интересуват дрехи, гримове и почивки, аз лично не очаквам от нея да направи подробен влог с информация за забележителности,  тя си е по "плебейските" удоволствия, ако мога така да се изразя: храна, престой в хотел с приличен брой звезди, посещение на чалготека, пазаруване.
    PURE Статията на Cherry Lady я прегледах, но се въздържам от коментар, защото не смятам, че с нея може да се води съдържателна дискусия - реагира твърде емоционално на всичко, имам спомен как преди известно време за някакъв спор с потребителка тук, в темата, скочи да се излага, като ѝ поиска IP адреса, че да ѝ блокира достъпа до блога (или нещо подобно беше), изобщо това обсебване на темата по неприятен за мен начин с личните ѝ драми (тук визирам пак една безкрайна дискусия за влизането ѝ в МУ София), ме възпира от коментари. Адмирирам труда ѝ да списва блог с полезна и достъпна информация, но реакциите ѝ (поне от това, което виждам тук), са твърде преекспонирани.
    Може ли въпросната статия или блога?

# 3 927
    Горките деца, които ги държат с главата надолу. Егати ''упражнението''. Виждала съм видео с едни рускини, които правиха нещо подобно с децата си и даже по-ужасяващи неща. Съжалих децата с такива майки.

# 3 928
    Както Пепе беше оплюта,че и липсва емпатия , когато обяснявала колко лесно се раждало и как трябва повече жени да са млади майки ,защото не се съобразявала с жените, имащи проблеми , така и е гадно да се пише кой заслужава да е родител. Всеки си гледа от неговия опит и преживявания. Статията е много полезна и вярвам, че ако не беше написана по повод Пепе и изчистена от емоционални препрадки щеше да има по-голяма тежест.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 21:11 от Candy_girl

# 3 929
    Ама верно ли това е нормално "упражнение" ?
    Какви умения в живота се придобиват? Колко често ще се случва на това дете да пада надолу с глава за да ползва този инстинкт..?
    Знам, че подхвърлянето във въздуха причинява някакви отлепяне или кървене в мозъка. Съмнява ме обръщането надолу с глава да остане без последствия.
    Извинявам се, не е инстинкт, а рефлекс.
    Не съм детайлно запозната с темата, но точно това упражнение го правим в часовете за двигателно развитие на дъщеря ми -9м. В интернет има информация по темата.

Общи условия

Активация на акаунт