Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 662
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 020
  • Пеликания
Мона европейката Grinning

# 4 021
https://youtu.be/nACNS1RHkXI
Николечето освен инфлуенсърка и моделка е вече и певица...

# 4 022
Мона, добре дошла в живия живот. Щях да повярвам, че ти пука, ако говореше в първо лице мн.ч.

# 4 023
Направо да се качва да се вози в самолета, какво ще се мъчи по паважа Joy

# 4 024
  • Варна
Антоанета Пепе се облича така или поне по сторитата това се вижда, сякаш има 3 дрехи на кръст. Неизменен участник са късите дънкови панталонки, или онази зелена пола с цепка или не знам и аз... Учудвам се. Греша ли?

# 4 025
Съвсем права е Мона. Аз не разбирам защо се възмущавате? По софийските улици е ад с детска количка. Да не говорим за наличие на удобства като нормални тоалетни, например.

# 4 026
https://youtu.be/nACNS1RHkXI
Николечето освен инфлуенсърка и моделка е вече и певица...
Че тя вече има една “песен” , ето линк към нея. Моля хора с чувствителен слух и ненавист към фалшиво пеене да не отварят линка: https://youtu.be/m8bBDIiWQDc

# 4 027
Пепа точно като за ремонт се е спретнала.В чантичката,същата,с която беше на плажа, сигурно си носи мистрия.

# 4 028
Видях снимката на Ели от днес за нещо вълнуващо. И реших, че съм пропуснала нещо. Отворих профила й, за да видя дали в предишен пост не е казала за какво става въпрос. И ме заинтригува тази снимка. Понеже очилата са й с огледални стъкла ми стана любопитно какво се отразява... И въпреки, че е тагната от Созопол,  защо ми се струва, че е на верандата на мама и тати Бърч? Питам се защо им е нужно да слагат снимки от места, различно от това, на което са отбелязали....

Някой от коментиращите също е забелязал..

# 4 029
  • София
Съвсем права е Мона. Аз не разбирам защо се възмущавате? По софийските улици е ад с детска количка. Да не говорим за наличие на удобства като нормални тоалетни, например.
Абсолютно права е, а за хора с инвалидност е ад.

# 4 030
Голямо чекнене на последното стори на Пепе. Не знам как не им е неудобно от тези, които ги снимат...

# 4 031
  • Варна
Не знам ама смешни са вече тези бумеранзи и това кикерчене всеки ден. Няма ли друга интересна функция тоя Инстаграм.

# 4 032
Мона го е написала защото на Нея ѝ е неудобно, не щото я къхари за друг, който се вози в метрото и няма пари за зона. Забележете писала - да Ви плащаМ 10 лв за зона. Все едно се е утрепала пък да работи, че да плаща. Във всеки европейски град си има зони, къде къде по солени. Тя да не мисли, че у Европата всичко е безплатно щот си звезда.
Същата история като в кафенето насред центъра, където ѝ били шумяли хората, а нейното бебе било заспало и трябвало да са по-тихи. Че е права, права е, ама си гледа собствения интерес момичето хич не я е грижа, ни за инвалиди, ни за други майки с колички, че ние да я съжаляваме.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 18:08 от Emiliana V55

# 4 033
Голямо чекнене на последното стори на Пепе. Не знам как не им е неудобно от тези, които ги снимат...

Някой майстор ще е тук, или татко генерала, ще е накарал момчетата от първо районно да бъркат бетон/цимент след работно време  като снимат дъщеричката му как се кълчи на бумеранг. 😂

# 4 034
  • Някъде там
Steraki,явно отражението на очилата от снимките на реалното и местоположение не е подходящо за онлайн пространството 😉😆

Този път с Монка съм съгласна,че е ад за бебешки и инвалидни колички,не само в София.

Общи условия

Активация на акаунт