Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 487
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 140

Предния път като Филип Датски си тръгна под видеото и имаше коментари от една жена, която и каза в прав текст да свиква и, че станало ли е веднъж ще се случи пак и просто е неизбежно да я остави.

Доста тъп коментар , в качеството си на каква ще казва,че е "неизбежно " да я остави. Имам ъвството ,че много хора ще злорадстват ,ако се разделят и като цяло живота и не е толкова "розов".

# 4 141
Скрит текст:
Полинка и тя е с индиректна препратка към нас в последното си стори - да не бъдем злобни , дъра-бъра , типичните неща.
Хилял имам чувството ,че тая сватба я организира от две години , то отдавна пускаше някакви покупки и подобни неща.

Сторитата на Полина са в отговор на коментар, който е под последното й видео.

# 4 142
Обаче Пепе, ако направи едно life update видео за ремонта, преместването и най-вече какво се случва с Филип, ще избие рибата, сигурна съм.

# 4 143
Такъв като Филип по-добре да го няма в семейството. Нищо не работи, измисля си някакви хобита като рисуването, които струват пари и сигурно Пепе му ги плаща, разпуска си, а тя с децата. Достатъчно хубава е да си намери нов мъж. Цяло лято не си видя децата. Лошото е, че те са потърпевши от цялата ситуация.

# 4 144
Ами честно казано, в голям процент от случаите, истината е точно такава.

Разбирам да са още гаджета, случва се да се разделят, дори за нещо безобидно и след това отново да се съберат.
Но за мен, семейство с деца /тогава само с едно/, за да стигне до раздяла, значи проблемите са сериозни и най-вероятно непреодолими. Защото в противен случай те се решават заедно вътре в семейството.

Далеч съм от идеята, че съществуват перфектни хора и взаимоотношения, всяка двойка си има своите кризи и трудни периоди.
Но за да си събереш куфарите и оставиш детето, значи не е шега работа.
Ако пък ги зарязва просто, защото днеска не е кеф и докато си е пил кафето е решил, че не иска семейство, значи на този човек не може да се разчита.
Филипчо принципно ми се вижда несериозен. А и си е дечко. Това семейство му се е случило по случайност, а не е осъзнат избор.
Аз до сега нямам спомен Пепе веднъж да му е оставила децата, за да си свърши нещо.
Може и да е имало такива моменти и не е длъжна да ги показва, на като цяло не ми изглежда, че той поема отговорност и проявява инициатива за нещо. Ще дам пак примера с конференцията във Франция. Остави я на работен ангажимент с бебе, за да се разхожда.
Всичко се случва, защото тя така го режисира, явно сега му е писнало и си е бил камшика.

Но иначе съм съгласна, че не е ок така да се коментират видеата й.
Ние тук си я дъвкаме, но никой не е тръгнал лично да й държи сметка защо го няма Филип и подобни.
Но децата няма да я пощадят, като гледам почват и те да забелязват отсъствието му и предполагам я заливат с ЛС.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 14:12 от Вαнилия*

# 4 145
  • Някъде там
Candy girl,бъди сигурна, че ще има много такива хора.
Антоанет предизвиква това отношение с многото си дребни лъжи и заблуди на аудиторията. Ако от самото начало,когато дойде в България,беше откровена и показваше само действителността,отношението към нея, нямаше да се промени.
Повечето хора я харесваха в началото,вярваха и,гледаха я с удоволствие ,защото мислеха,че това което показва е 💯 истина и постепенно розовия цвят започна да избледнява и заблудите изчезваха.Все повече от дребните и лъжи лъсваха и е напълно нормално, сега отношението на хората към нея да е такова.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 14:04 от daviz

# 4 146
Полина кой коментар визира в сторитата си? Под кое видео?

# 4 147
Принципно съм съгласна с Полина и съм я защитавала, защото говори и пише много добре. За мен това едно, че е похвално в днешно време, второ, че показва уважение към хората и страната, в която живееш.

Но с този отговор се е оляла. Предният път беше реагирала по-интелигентно.

Този коментар визира:

# 4 148
  • Перник
В началото ми беше много приятна! В много от видеата й имаше полезна информация, научила съм ценни и интересни неща. Обаче тя просто се главозамая и се продаде... Наскоро беше пуснала видео за захранването на децата й. Викам си хоп, това е за мен, ще науча нещо, че и аз тъкмо захранвам. То се оказа реклама на приложение, еми мерси, не ми вършиш работа вече. Поза и реклама, реклама..

# 4 149
Под видеото с Ася, някой й е написал да ходи на уроци по дикция. Но форумът беше намесен и не й прави чест. Щото в същия тоя форум със злобни лелки, дето си чупят пръстите по клавиатурите, пуска видеа. Грозно е подобно поведение. Не може и тя да приема критика и това беше много инфантилна изцепка. Тамън я захаресам и нещо подобно ще направи. Даже й писах, ама отразява май само ласкателства. 
Скрит текст:
Не може, когато някой те разкритикува, ти да почнеш на свой ред да лееш подобни определения по чужд адрес. Същото е. И тя е злобна лелка с комплекс явно за това,че има руски акцент. А можеше да го подмине тоя коментар и просто да му се усмихне.

# 4 150
ПуснАх сълза за Полина. Тя вчера цял ден публикува от профила на Vivacom, как е най - щастливата майка и какви тайни имала. Аман вече. Да е изгледала  деца да дава съвети, тя майка от 5 дена и вече е топа. Надува и тя балона като Пепе.

# 4 151
А какъв е бил коментарът в оригинал? Тя е отговорила супер просташки, то е ясно, но зависи и какво и как са ѝ написали.

# 4 152
Принципно съм съгласна с Полина и съм я защитавала, защото говори и пише много добре. За мен това едно, че е похвално в днешно време, второ, че показва уважение към хората и страната, в която живееш.

Скрит текст:
Но с този отговор се е оляла. Предният път беше реагирала по-интелигентно.

Този коментар визира:
Не харесвам Полина и акцентът й е една от причините. Дразни ме. (другата е, че генерално не ми допада това, което виждам от профила й)

Изобщо не е права с призива критикуващите я да използват времето си по по-достоен начин, отколкото да я гледат. Нали те също й гененрират трафик, а тя разчита на това? Сигурно не е приятно, но винаги можеш да помислиш и да излезеш по-елегантно от ситуацията, да се пошегуваш, ако трябва, отколкото да изпляскаш нещо в гнева си. И тези неща, че са хора, пълни с отрова....

А тази Ася Демирева.....може да е страхотна и да помага на много скоро станали майки, но не мога да я приема насериозно след една простотия, която показаха в сериала Откраднат живот. Тя е от Ла Лече лигата, нали?

# 4 153
  • Стара Загора
Новата татуировка на Ивана е много грозна!
Устните на гърба ли? Тя е стара татуировка до колкото помня.

# 4 154
Те просто не са разбрали, че "известността", дори в нашата малка държава, не води само до положителни коментари, сърца и "искам да си ми майка". Има критика, има негативно отношение, не може всеки да те харесва.

Логиката на "ако не ти харесва, не коментирай", е толкова сбъркана, че не знам какъв кон с капаци трябва да си, за да си мислиш, че в живота само ще те хвалят и галят с перо. Мисленето им е - аз благоволявам да правя тези клипове, вие трябва да сте благодарни, че съм ви удостоила с неземното ми присъствие и да ме възхвалявате.
И въобще не осъзнават, че съдържанието им е клишета, които сме гледали до втръсване и преди, и ако утре спрат да снимат, хората ще са ги забравили за седмица.

За мен това са момичета и жени с ниско самочувствие и комплекси, които търсят одобрение и възхищение, и когато не го получат на 100% изпадат в ей такива депресивни състояния. Особено използвана е думата - злоба, много я обичат, който не ги харесва е злобен - като в детската градина са. Laughing

А тази Ася Демирева.....може да е страхотна и да помага на много скоро станали майки, но не мога да я приема насериозно след една простотия, която показаха в сериала Откраднат живот. Тя е от Ла Лече лигата, нали?

Не го гледам този сериал, сподели, ако не е проблем какво са показали.

Общи условия

Активация на акаунт