Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 501
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 125
Исках да изгледам клипа с нови придобивки на Валери, но нещо не ми се получи

Хилял се е омъжила. Не знам дали сте го коментирали

Пускам го за 7-8 път и почти го изгледах. Имам към 10мин още.😂

# 4 126
Полинка и тя е с индиректна препратка към нас в последното си стори - да не бъдем злобни , дъра-бъра , типичните неща.
Хилял имам чувството ,че тая сватба я организира от две години , то отдавна пускаше някакви покупки и подобни неща.

# 4 127
Тези устни на гърба на Иванка сякаш ги е правил пиян и надрусан татуист на бутилка ракия и марихуана или обучаващ се такъв.

Скрит текст:

Съжалявам за bullying-a, Иванке (известно ми е, че си особено чувствителна на тази тема), но това по гърба и ръката ти е истински кич. Иначе има татуировки, които наистина са произведение на изкуството, но не и при твоя татуист.

# 4 128
Скрит текст:
Тия торби са 25-килограмови. Пепа не може да вдигне една, камо ли да подкара количката с всичките. С фурлата отгоре пък е меко казано нелепа. Чао, си Пепе, отдавна си чао.

Фичко дали ще отговори? Видният датски инженерин🤔

Този коментар вече е изтрит 😁

Много тъпо така! Защо? За да не се ядоса великият "инженер" и уонаби артист...а тези, които са без неговия таг- ги е оставила.

Честно, тоя недорасъл льольо почва да ми става по-антипатичен и от самата Пепе!

# 4 129

Муахаха! Bowtie А дано стане платен по-скоро, та да ги филтрирате малко слово и фото излиянията...че не се търпи!

# 4 130
Скрит текст:
Тия торби са 25-килограмови. Пепа не може да вдигне една, камо ли да подкара количката с всичките. С фурлата отгоре пък е меко казано нелепа. Чао, си Пепе, отдавна си чао.

Фичко дали ще отговори? Видният датски инженерин🤔

Този коментар вече е изтрит 😁

Много тъпо така! Защо? За да не се ядоса великият "инженер" и уонаби артист...а тези, които са без неговия таг- ги е оставила.

Честно, тоя недорасъл льольо почва да ми става по-антипатичен и от самата Пепе!

По-скоро си мисля, че като нищо той може да каже нещо, което не трябва... 😏
знаем, че принципно минава предварителен инструктаж какво да говори и какво не 😉

# 4 131
Той минава инструктаж, ама тя нали не можела да го контролира какво прави и какво говори.

# 4 132
Скрит текст:

# 4 133
Той минава инструктаж, ама тя нали не можела да го контролира какво прави и какво говори.

Затова елиминира възможността човека да се изкаже 😃

Обзалагам се, че този коментар е на някой от тук?

# 4 134
Всъщност, тази снимка с торбите е голяма тъпотия и не показва никакво "можене". Иначе аз съм за моженето на всичко, миналата седмица ходих да къртя, тази седмица сестра ми шпаклова и маже, да, можем го и не виждам нищо лошо в това. Тя няма мъж, а моят отсъства. Търсихме майстори, всички заети или праскат такива цифри, които са нереалистични (имат достатъчно обекти и си избират), запретнахме ръкави и айде.
Ама седенето върху торби с фурла на рамо не е "можене" на каквото и да е, а просто куха поза.

# 4 135
Радостната я отследвах, досадно е с тези безмислени сторита постоянно. Незнам с две деца как има толкова време за ИГ. Последното видео е някакви накъсани кадри на децата, нищо полезно и интересно, даже и за убиване на време не става. Няма харизма, незнам дали тази книга ще ѝ помогне...

# 4 136
Нещо се загледах в снимките на Пепе от 10 Юни насам има само 1 снимка с Филип и то е за рекламата на фуд панда. В последните седмици снимките и не Иглеждат добре. Усмивката е пресилена, очите и едни такива подпухнали. Личи си, че има нещо.
Предния път като Филип Датски си тръгна под видеото и имаше коментари от една жена, която и каза в прав текст да свиква и, че станало ли е веднъж ще се случи пак и просто е неизбежно да я остави.

# 4 137
Антоанет Попова очевидно рекламира samsung galaxy A80, под всяка снимка в описанието ги тагва и все тактично споменава, че е правена с този телефон, но все така тактично пропуска да спомене рекламата. По принцип я харесвам и тя беше една от малкото, които отбелязваха в началото на видеата в ютуб, че включват платена популяризация, но явно по всеобщия пример напоследък и тя "пропуска". Чак в началото се чудех рекламира ли го наистина тоя телефон или просто в действитвлност е супер впечатлена и споделя просто защото може да е полезно на абонатите й. Явно безплатен обяд няма..

# 4 138
Новата татуировка на Ивана е много грозна! Снимките й са хубави иначе, аз и друг път съм казвала, че ми харесват.

# 4 139
Антоанет Попова очевидно рекламира samsung galaxy A80, под всяка снимка в описанието ги тагва и все тактично споменава, че е правена с този телефон, но все така тактично пропуска да спомене рекламата. По принцип я харесвам и тя беше една от малкото, които отбелязваха в началото на видеата в ютуб, че включват платена популяризация, но явно по всеобщия пример напоследък и тя "пропуска". Чак в началото се чудех рекламира ли го наистина тоя телефон или просто в действитвлност е супер впечатлена и споделя просто защото може да е полезно на абонатите й. Явно безплатен обяд няма..
От момента в който започват да го работят тоя модерен занаят "блогър, влогър и Бла Бла" рЕзко променят съдържанието на постовете, клиповете. Всичко е въпрос на пари - който плаща, той поръчва "музиката". Нямат нито едно искрено мнение, защото то е за продан, съответно е вече манипулирано. Никога не съм разбирала тази изкривена логика, че тестват продукти за да ни информират... От къде на къде, ще чакам Тонка или Монка да ми каже кое струва и кое не?!

Общи условия

Активация на акаунт