Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 431
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 200
Полина, убедена съм, че четеш тук и съм убедена вече, че си страшна комплексарка, която явно е и злопаметна. Фактът, че си отделила от ценното си време на майка, за да напишеш цял чаршаф в стори, "изобличавайки" една "женичка, а явно и майка", показва колко примитивно мислене имаш. Назад ти го написаха - можеше да подминеш един различен коментар на фона на море от хвалебствени такива. Явно форумът мощно ти бърка в здравето. Има една приказка  - мухата си ходи след л*****о, та и ти така тук ...

# 4 201
Само ми е интересно ГеритУ свети ли им при сгодяването, че в нейно видео ще има за годежа на сестра й? Или всичко е предварително режисирано, за да може тя да си снимка клипчето или пък ще е преразказ по картинка, изобщо какво е това - сестра ми се сгодява, аз ще ви покажа в клип, не е ли изненада, не е ли преживяване само за двама, ама нали трябва всичко на показ.

Относно цените на хранителните продукти - мине се не мине и някой почне да пищи как в чужбина по-евтино. Хиляди пъти е обяснявано, че там са повече потребители, затова цените може да са по-ниски, на производите, вносители им е по-изгодно, печелят от количество, не толкова от цена, а тук е малък пазара. Ама Ели трябва да се покаже загрижена към нас, дето сме останали тук и пием скъпо мляко   Rolling Eyes

# 4 202
Тя видеото го пусна вече. Сестра й имала РД и гаджето й направи предложение на партито.

# 4 203
Аха. Брънчове-мрънчове в Снобари, Хлебари, Дърти Баби и пр. Са ОК, ама млякото е скъпо...Пази боже, сляпо да прогледа...

# 4 204
Оффф, тая Мона тотално изтрещя. Кому е нужно всяка крачка да си разказва....егати тъпотията честно.
Аз пък бих защитила Полина в случая. Доста ограничено и тъпо ми се вижда да захапеш човек заради акцента му. Вуйната на мъжо е украинка и живее тук от 8 ми клас, но още си има акцент. Е, голяма работа-света е шарен, има хиляди хора, които живеят извън пределите на родината -дай сега да ги критикуваме за акцента, тъпа работа общо взето. Да, ок, може да е дразнещо, ето съфорумка по-горе каза, че просто не може да я гледа заради говора. Нормално, има неща, които просто дразнят, говор, който е неприятен, но този коментар лично според мен си е откровено злобен. Даже Полина по мое мнение пише доста прилично и също и говори добре. Някои хора се чудят за какво да се захванат. В конкретния случая определението женички силно ме подразни обаче, смятам го също за грозно и злобно и от нейна страна. А също да не забравяме общото схващане, че си нямаш работа, "собствен живот и семейство" щом коментираш нещо негативно...това е класика в жанра. Не се приема критиката и това е.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 16:47 от Мис Каролин Бингли

# 4 205
Нещо се загледах в снимките на Пепе от 10 Юни насам има само 1 снимка с Филип и то е за рекламата на фуд панда. В последните седмици снимките и не Иглеждат добре. Усмивката е пресилена, очите и едни такива подпухнали. Личи си, че има нещо.
Предния път като Филип Датски си тръгна под видеото и имаше коментари от една жена, която и каза в прав текст да свиква и, че станало ли е веднъж ще се случи пак и просто е неизбежно да я остави.
quote/]

тази жена бях аз, И съм си все на същото мнение. Жалко, че създадоха още едно дете да си закрепят връзката.

# 4 206
Просто не сме свикнали в България да има чужденци, които знаят езика и съответно имат акцент.

# 4 207
Хахаха На Фичката тежката паница, която си беше направил и с която приличаше на Иванушка Глупака, явно изисква повече от едно посещение на фризьор, за да бъде оправена.

Иначе, гледам, че и в Дания инфлуенсва - тагва "Leonardo Optics", рекламира...

# 4 208
Просто не сме свикнали в България да има чужденци, които знаят езика и съответно имат акцент.

Чак пък да не сме свикнали...
точно рускини и украинки, омъжени за българи навсякъде има, колкото поискаш.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:27 от Вαнилия*

# 4 209
Добре, че беше Пепе да и Филип да изкара някой лев от реклами, ама според мен ще се върне, че точно рекламите покрай Пепе са му дохода сигурно.

# 4 210
Аз го измислих, приятели! Фичко е отишъл в Дания да превзема датския пазар! С Пепа са едно големо интернационално семейство - тя от България, той от Дания ще инфлуенстват. Ще превземат света.

Права е съфорумката, която е коментирала, че напусне ли я веднъж,вероятността да я напусне пак е много голяма. В семейството ми имам пример на ей такова поведение "иди си, ела си", което продължи години наред, последваха деца от три различни жени, за да се стигне накрая до така чакан развод, та всички вкупом да си отдъхнем.

# 4 211
Хахаха На Фичката тежката паница, която си беше направил и с която приличаше на Иванушка Глупака, явно изисква повече от едно посещение на фризьор, за да бъде оправена.

Иначе, гледам, че и в Дания инфлуенсва - тагва "Leonardo Optics", рекламира...
Професионалист! Sunglasses

# 4 212
Скрит текст:
Не си ли си снимала скоро , не ми се хвали, Мона.

Еееее, чак пък и водата в тоалетната ли не пуска, докато спи Никола? Дано да е казала и на съседите си да се съобразяват с това, че то все пак се чува Rolling Eyes

# 4 213
Значи така като почнат да публикуват кой какво им писал, кой колко е бил злобен, много ме дразнят...щом са ти го писали на теб-ами чети си го ти, възмущавай си се сама, мен не ме интересува че не те харесва някой и че те дразни, супер тъпо е...Аз лоши коментари не пиша в профила на никой и не искам да чета такива, като ми ги навира блогъро-влогърката в някое стори, а още по-малко искам да чета те колко са над нещата и как не се засягат от такива думи...и най-тъпо ми става като намесят форума, ейййй няма да казвам къде ми бъркат...щото тука всички сме тъпи, дебели, грозни, нереализирали се мусакаджийки, а между другото съм сигурна, че точно нито една от тези плюещите по нас не могат да забъркат по една мусака...(а ние това между другото го правим). Ай сиктир!!!

Аз малко не съм съгласна. Има някои много яростни нападки от последователи към блогъри за тегло, външен вид, недостатък на говора или други несъвършенства, заплахи и тн. и тн. Има и друго, че ако нещо не ти харесва може просто да го подминеш - не е нужно непременно да сложиш злобен коментар.  Според мен от време на време и такива потребители трябва да се shame-ват така да се каже, за да се вдигне малко нивото на коментарите или личните съобщения към блогърите. Когато блогърите булшитват, последователите им държат сметка за това, според мен, когато някой от последователите е прекрачил границата трябва да важи и за него.

# 4 214
  • Перник
У нас откак се помня се купува краве мляко от кравата директно, непастьоризирано, сега бихме казали био, еко меко и не знам си кво. Струва с левче по-малко литъра, отколкото Вереята в магазина. Ми хич не ми е скъпо, пък е Био все пак! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт