Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 423
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 215
  • Варна
Охх, Филип пак на бръснар /фризьор.

# 4 216
Отговорът на Полинка е на нивото на дамата, която и е написала коментара. Ако Полина нямаше комплекс някакъв, щеше да подмине заяждането за акцента и нямаше да му обърне особено внимание. Мен лично не ме дразни как говори, да, чува се, но не обръщам особено внимание. На нея обаче явно и е проблем, може и като дете да са я присмивали в училище, и затова сега бърза да си го изкарва с подобаващи нападки. Според мен обаче тя попремина малко границата като си позволи да раздава квалификации кой какъв бил, колко жалък бил, какъв мазохист бил и какъв живот имал.
Ако хвалиш - си добре дошъл, ако ли не - нямаш живот. И двата вида коментар отнемат едно и също време да се напишат, Полина.

# 4 217
  • София
Това май е единствената снимка от инстаграма на Пепе , в която наистина виждам емоция , красива е.

# 4 218
Точно по онова време много я харесвах Пепето, даже съм защитавала избора и да си снима раждането. След това залитна прекалено много и очевадно към рекламата и премина всякакви граници. Всичко стана платен контент.

# 4 219
  • Варна
Да Simple Smile. Самото видео беше много затрогващо, поне за мен. Също и момента в който Филип си облече тениска за родилното и каза, че бил със същата на раждането на София. Затова ми е някак тъпо и ѝ съчувствам в момента.

# 4 220
  • София
На мен пък точно тази снимка ми е много противна. Не знам защо.
Вероятно заради това, че първите минути с детето  й са с поглед, вперен в камерата. И за мен не е искрено изражение, впрочем. Ама няма смисъл да се дъвче.

На Полина коментарът е кофти. Онзи е заядлив, но нейният е пренебрежителен. Жалки женички?
Fallon много правилно е отбелязала, че положителен коментар в 2 през нощта също би значел, че е писан от жалка женичка. Joy

# 4 221
Акцентът на Полина и’ е най-малкия проблем. Пише доста добре, а гласът и’ ме дразни, когато прекалява с лигавеното с котката, вече и с детето. Друго обаче дразни. Една надменност, чувство за превъзходство и злобата, която просто толкова личи на моменти. Не мога да я гледам, не ми е приятна. Изтъкана от комплекси.

# 4 222
Нещо сА объркАх 🤪

Преди изтри коментар, където е тагнат правилно, а сега що го е споделила това? 😃
Да покаже колко са хепи фемили?!?

# 4 223
Нещо сА объркАх 🤪

Преди изтри коментар, където е тагнат правилно, а сега що го е споделила това? 😃
Да покаже колко са хепи фемили?!?

Скрит текст:
Сигурно тези от ФудПанда осребряват всяко "шерване"

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:39 от Не се сърди, човече

# 4 224
Детето е сбъркало профилът на Филип 😂 ФилиВ, здравей!
А сега гледах в нечие стори (не знам дали на Наум или Теа), че някакво рандъм детенце, навярно фенка, имала торта за рождения ден със снимка на Наум и Теа, как се целуват 🤨 много странно ми се видя.

# 4 225
Детето е сбъркало профилът на Филип 😂 ФилиВ, здравей!
А сега гледах в нечие стори (не знам дали на Наум или Теа), че някакво рандъм детенце, навярно фенка, имала торта за рождения ден със снимка на Наум и Теа, как се целуват 🤨 много странно ми се видя.

Майката и бащата на това дете да се прегледат. Не са добре...Laughing

# 4 226
На Полина коментарът е кофти. Онзи е заядлив, но нейният е пренебрежителен. Жалки женички?
Fallon много правилно е отбелязала, че положителен коментар в 2 през нощта също би значел, че е писан от жалка женичка. Joy

Тцъ. Не е вярно и е много логично защо не е:
В единия вариант в 2 часа прекарваш време с нещо приятно. Тоест, отказваш се от нещо друго (включително контакт с домочадието) заради нещо приятно. Еквивалентно е на гледането на сериал.
В другия случай в 2 часа се отказваш от нещо приятно (включително контакт с домочадието) в името на нещо, което ти дава негативна емоция! Тоест, ощетяваш най-близките си за нещо, което ти е неприятно (?!). Буквално, ти в този момент избираш да се дразниш (нейни думи), да си кисел, че и да го покажеш, вместо да се отдадеш на любима книга, филм, разговор с любимия, контакт с неспящото бебе, каквото е там.
И да, жалко е. Но е повече тъжно всъщност.

А негативното стори може и да е заради вътрешна неувереност, да, но удобно пропуснахте, че е след друго стори с положителен коментар. Тоест, показано е и заради баланс, да се видят контрастните мнения.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 20:07 от bambinnah

# 4 227
Отдавна влизам да чета в сайта само като гост и не съм предполагала, че нещо или някой много далеч от мен и моите интереси би ме провокирало да си направя регистрация и да коментирам, но ето, че се случи Grinning
Гледала съм няколко от видеата на Галя, в които снима сина си и е очевидно, че детето има проблем с говора. След броени дни ще е първокласник, а в голяма част казаното от него не му се разбира. За мен това е абсолютно неглижиране и излиза, че е по-важно да е облечен от горе до долу с Guess и т.н., отколкото да говори адекватно за възрастта си. И хич ли не й минава на майката мисълта, че децата в тази възраст могат да са толкова жестоки в подигравките си затова, че съученикът им говори като бебе, или разчита, че "ще го израсте"?!

На мен ми се струва, че детето говори така от лигавщина и разглезване...

# 4 228
Жената може просто да не е могла да заспи и да й е било скучно 😃
А и защо решихте, че й дава негативна емоция? Може би жената така си я кефи да пише.

Какво значи, че си ощетявала домочадието?
Аз докато бях бременна страдах от много кофти безсъние и се чудех как да си убивам времето /най-често във форума с някви тъпи теми/, това значи ли, че си ощетявам семейството?
Даже бях пробвала и тези, които бяхте споделили тук, че шептят, ма файда никаква 😃
Освен да взема да изчистя, да сготвя, да ги вдигна домашните и да прекараме малко време заедно нощеска, че да не ги ощетявам 😂

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 20:21 от Вαнилия*

# 4 229
  • София
По принцип да, но така тя, в случая и ти, налага субективната си преценка кое може и кое не може. Защото за мен, примерно, да гледаш влогърка, вместо да си гледаш децата, също е жалко. Дори да ти е приятна. И приоритизирането изобщо не включва влогове, че да стигна до "тая ми е приятна, тая не".
Та толкова с "нямате ли какво да правите в 2".
На детето не му пука дали майка му хейти или пише съррррчица, ако е ощетено откъм внимание и време.

И не оправдавам коментара за спорта. Казах, че е глупав според мен. Просто нейният също не е за пренебрегване.

Общи условия

Активация на акаунт