Вероятно заради това, че първите минути с детето й са с поглед, вперен в камерата. И за мен не е искрено изражение, впрочем. Ама няма смисъл да се дъвче.
На Полина коментарът е кофти. Онзи е заядлив, но нейният е пренебрежителен. Жалки женички?
Fallon много правилно е отбелязала, че положителен коментар в 2 през нощта също би значел, че е писан от жалка женичка.

И на мен, ето смея да го кажа, пък кой каквото ще да мисли. За мен раждането е дълбоко интимен акт, не бива да се качва където и да е, силно емоционално събитие, които не би трябвало да се гледа от всеки. За мен е голяма пошлост и позьорщина да си заснемеш раждането за да го види цял свят...ако е за лично ползване ок, макар, че пак не бих. Опорочаване на този хубав момент, ненужно. Не ми е искрено, изкуствено ми е, показно ми е и мнението ми е и ще си остане такова.

Нека имаме малко повече функционална грамотност, моля.
Ако толкова те дразни този акцент, ама толкова искаш да се информираш по темата, няма да гледаш видеото, а ще си намериш други източници. Включително и споменатата във видео книга "Всичко за кърменето". Смехории са това в днешно време при това изобилие на информация. Добре че специално за кърменето горката, искаща да се информира жена, опря точно до появата на Ася Демирева в канала на Полина и е принудена да й слуша акцента. Аре няма нужда.

Ей, честно, ще му изям бузките на това бебе! Искам фен среща