Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 542
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 675
Аз не ги бях чувала тези двамата до историята с пръста в устата, КРР, теб те е гнус от ядящи чесън и хъркащи, но намираш за нормално мъж да унижава и да подлага на публичен линч жена си? Хайде, моля те, нормални работи били...Репортер е човекът, знае как функционират медиите.

# 676
Някъде нещо четох/ може и тук да е/, че инстаграм ще премахне лайковете. Изцяло ли? Аз и сега не виждам колко лайка има нечия снимка. Пише Пенка и други са харесали това. Като цъкна на и “други” и излизат, но не и бройката. На собствените ми снимки е същото, но там виждам бройката, но пише, че само аз мога да ги виждам.

Стана ми любопитно, И при вас ли е така или зависи в коя държава се намираш? Въпреки, че не виждам логика в това. Това ли е промяната или за нещо друго става дума.
Първо стартираха експеримента в Канада. Сега и още няколко държави, включително и Австралия. На мен ми харесва! Диша се много по-леко! 🤣 Не се депресираш да виждаш хилядите лайкове на снимките на “конкуренцията”. 🤪
За мен определено е положителна промяна. Не е нормално нещо толкова изкуствено и лесно маниполируемо да контролира реалния живот. Разбира се, ти все още можеш да виждаш статистиката си, така че нищо не се променя. Все още ще се дават пари за влияние, но поне ние няма да се депресираме, когато имаме 2 лайка по-малко от снимката на комшията. Все пак моята котка е много по-фотогенична от неговата! 😉

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 08:14 от EmigrateToAustralia

# 677
Ох, тези спорове ми отиват на едно много ниско ниво, на което нямам намерение да слизам. Аз приключвам.
Успех в семейния живот и малко повече секс да правите Simple Smile

# 678
Ох, тези спорове ми отиват на едно много ниско ниво, на което нямам намерение да слизам. Аз приключвам.
Успех в семейния живот и малко повече секс да правите Simple Smile
Хаха, благодаря ти, хубаво пожелание, семеен, надявам се ...

# 679
Петканов е мъж с его и затова направи тази раздяла толкова публична.Някои мъже като ги настъпят и губят здрав разум..
Друго си мисля,че може и доза ПР да е имало,защото тях за първи път ги видях в Черешката на тортата,когато той готви(представиха го като репортер на нещо си),а тя се презентира като негово гадже и помагачка в кухнята.Най-обикновени млади влюбени.И толкова.
Няколко месеца след това се случи историята с Пръста и нека да бъдем откровени,точно това ги направи известни.Кой пък я знаеше Алекс до преди това и колко пък популярен ще да е бил този репортер,един от многото на екран,чиито имена никой не си прави труда да запомня?Точно такива сцени и скандали продават.И ето,продадоха се много добре.Биг брадър,реклами,ютуб,ПР пратки..къща,коли,всичко си имат вече,а са под 30г.
Ами..браво!

# 680
EmigrateToAustralia, аз съм в Канада. Разрових се и разбрах, че от май месец е така, пък аз чак сега разбрах. Аз грам не се депресирам, щото не гледам колко лайкове имат другите. Но може би е по-добре този вариант, да не се вманиачават хората по гонене на лайкове.

# 681
Дара, не се понеже имаш някакви устои и ценности, различни от сегашните, явяващи се "нормални". Сегашното поколение, за това живее. Ето горе писаха момичетата, ходиш у наше село, ама си тагната на морето, може и на някой екзотичен остров даже, засичат ги Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 02:28 от passionbiojuniper

# 682
Гери не снимаше ли оня ден клипове с Никол, че и приятелки добри бяха? 🤔 Сега намириса накъде отиват нещата с Липовона и яхна популярната вълна. Дружката ѝ явно ѝ е скъпа колкото бяха Стан и Стефи навремето.
Почти всички момичета си изтриха постовете с рекламата на Липовон..:Д И наистина какво всички скочиха,и се правят на големи самаряни..Като са им давали по сто лева ,  да рекламират този боклук , мълчат...Ама така е,като нямаш цедка и се рекламира всичко, ще береш после срам..Ей затова нямам доверие на никоя българска "инфлуенсърка"....Всички са алчни, лицемерни и безочливи до ента степен,и после като стане нещо такова се крият като мишки,само и само да не ги свързват със скандала..Неадекватната Никол, първо блокира коментарите към поста си с Липовона, сега изтри самият пост...Смешна работа..Що така бе Николче,нали си сваляла кг, нали добавка е уникална, платили са ти все пак, стой зад думите си  ..:Д :Д :Д

# 683
Adoralova и аз това се чудех, какво толкова е станало, какви драми визират, като това си беше напълно нормален скандал между двама млади и неориентирани хора. Леле, секс я бил насилил да прави. Как може, това мръсно нещо, сексът. Леле, каква е мръсница, как може секс да прави. Тцгцтц значи.
Я, марш там в кухнята, Алекс и гък да не съм чула. Какви са тези телеса, дето показваш, как смееш да обръщаш внимание на себе си - майка си. И с мъжа си секс се прави веднъж месечно. Какви са тези неща. Амаха!

Охх, милата! 😂
Доста си преиначаваш нещата...
Дали би казала същото нещо, ако си майката на Александра?

# 684
EmigrateToAustralia, аз съм в Канада. Разрових се и разбрах, че от май месец е така, пък аз чак сега разбрах. Аз грам не се депресирам, щото не гледам колко лайкове имат другите. Но може би е по-добре този вариант, да не се вманиачават хората по гонене на лайкове.
Да, знам! Затова споменах и Канада. 😉

# 685
КРР, ако за теб е нормално всички млади да си изневеряват и да правят подобни циркове като сватби и секс по национална телевизия, за повечето хора това е най-малкото срамно. Някак не си представям да съм на мястото на Александра и да простя на такъв човек, та ако ще и последния на света да е. А и не познавам двойки в обкръжението ми, които са си изневерили и животът им да е продължил постарому, както те го описват.

# 686
Петканов никога не е наричал Алекс к****а.Този "панаир" го проследих от начало до край,защото по това време беше номер 1 дискусия в Компроматите.

К***а може и да не й е казвал. Мисля, че к0вра използваше.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 08:53 от Вαнилия*

# 687
Като каза кОВра... мъжа ми вчера за първи път разбра, че това е наименованието за к*рва. Мислел си, че е за кобра = зла съпруга. Аха, да ме нарече и мен така!

# 688
Нищо нормално и годно за уважение не виждам при Петканови. Били на по 20, Алекс да, ама Даниел е бил близо до 30 когато спретна публичния линч на жена си(тогава приятелка). Не си спомням точно какви думи използваше, но намекваше че той нямал пари, а пък тя искала да живее в лукс- знаем накъде бият такива мисли. И после какво се оказа, че не по-малко ѝ е изневерявал, но бил много наранен, че тя му😒. Ако някоя приятелка беше с този щях да я насърча да бяга с 200 от подобен типаж, който я мачка. То това си е психически тормоз - първо я набеждава за пр......ка пред цяла България да я линчува и унизи, после ѝ вменява чувство за и вина и я манипулира да му се извинява за колко той бил страдал и накрая в  национален ефир ѝ мрънка как има нужда от секс.  И това мъж на 25 +, ако не беше вече и на 30 в ББ. От ден първи този "позитивен младеж" гледа все да угоди на своето его и не уважава достойноството на уж най-близкия си човек. Смятай ако беше някой реалист, не дай си боже че и негативен. Тогава сигурно и до бой щеше да се стигне. Никакво оправдание няма за Даниел, наистина не знам с какъв акъл се събра с него Александра, че и дете му роди. Беше ми симпатична в един момент, но вече сама си върви по пътя няма оправдания на младост и глупост. Каквото си направи, да си носи последиците.

Ако пък скандала с който се прочуха е бил пиар, още по-гнусна става цялата история. По никой начин не мога да кажа браво на такъв човек - да се опитваш да пробиеш по всякакъв начин без грам морални ценности и достойнство, и най-вече без да те е грижа за срама който родителите ти ще берат.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 09:33 от Emiliana V55

# 689
Гледам ги Петканови,но дори и  да приключат с влоговете няма да усетя липсата им.
Грозен цирк беше тяхното,тъй че няма как да гледам с осибено добро око на тях и в момента.Ненатоварващи са ми.

Общи условия

Активация на акаунт