Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 519
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 660
И Петканови, И Пепелджийска-Йепсон са режисирани, но първите са по-добри режисьори.

# 661
В края на миналия месец бяхме на Боровец и се включихме в изкачване на Мусала с група отрагизирана от Бороспорт х-л Рила, групата беше от около 10-12човека с водач. На Ястребец видяхме, че има още една група млади хора самоорганизирали се, бяха около 15човека, не е имало проблем с изключение на гъстата мъгла и дъжда.

# 662
Тоя Петканов не беше ли я нарекъл жена си к**** някъде си някога си, след като й изхвърлил парцалите през прозореца? Баш веселба ще да е Wink :Д От сутрин до вечер при това.

# 663
Сега забелязах, че и на мен не ми показва броят харесавния.🤔 От кога е така?

# 664
...Инфлуенсърството си стана бизнес за милиони, дори милиарди...в световен мащаб.
Ами точно на това се възмущавам. Това е  сбъркано и ненормално. На теб нормално ли ти се струва?
По-скоро бих казала, че е нормално, че нещата се променят...сега вече дали отиват към по-добро или по-лошо, не се наемам да кажа. Със сигурност има както плюсове, така и минуси. Зависи от гледната точка.

# 665
Тоя Петканов не беше ли я нарекъл жена си к**** някъде си някога си, след като й изхвърлил парцалите през прозореца? Баш веселба ще да е Wink :Д От сутрин до вечер при това.

Същите. 😃
Мен Петканов много ме дразни и мисля, че влияе кофти на Алекс.
И тя си има трески, разбира се, но между нея и Пепе, определено симпатизирам на Петканова.
Мисля, че тя много се води по Даниел и без него нямаше да е толкова лигава.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 07:55 от Вαнилия*

# 666
Аз предпочитам на Пепе семейството, там поне ще се науча на самочувствие, изглеждат и задружни. Петканови освен че се снушаваха в ефир и разбрахме по колко пъти са си кръшкали, самите им родителите не искаха да присъстват на цирка, който разиграха. Определено не би ми било забавно да ме разнасят един ден съученици с компромати за родителите. Самият Даниел намекваше някакви неща за професията на Александра. И невярно да е било още по-зле даже, баща ти да клевети така майка ти и да се отнася с нея толкова долно. Пепе поне държат някакъв приличен тон на поведение, едни закачки с Филяка, които имаше ама те са нищо в сравнение с мизериите на Петканови.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 23:23 от Emiliana V55

# 667
Малко бъркаш нещата. Петканови първо са медийни личности и след това зведи в социалните мрежи, докато Пепе се снима абсолютно сама и си качва клиповете сама. Смисъл няма база за сравнение. Пепе е известна за някакъв много малък кръг от хора и дори да прави нещо от рода на Петканови, то ще остане незабелязано, защото към нея няма интересът и вниманието, които има към Алекс. Или с най-прости думи казано - за нашите ширини Алекс си е нещо като celebrity, а Пепе средно статистическа българка с малко по-висок стандарт или поне такъв показва, не се знае колко е истина.

# 668
Ехее celebrity била. Доста хора познавам, които се интересуват от лаладжийските помии а ла ББ и пак не знаеха коя е въобще. Да не говорим за други. Аз също чух за нея от тук. Не знам за какво внимание и интерес става въпрос, далеч не я смятам за толкова популярна. Не е Свирколета все пак.
Колкото до Пепелджийска, и тя е някво wannabe, което драпа за неща, които не умее.
Личност не бих нарекла нито един от тях.

# 669
Вече наистина ме е жал за Галя. Няма ли да си обогати речника тая жена?
Качила клип със заглавие "Почти без багаж", а куфара пълен и още ще добавя.....

# 670
Странно ми е какво възпитание ще дадат Петканови на детето си... Какво ли ще му е на това дете един ден като тръгне на училище и всички знаят за изцепките на родителите му? Та Даниел дори я накара на правят секс в къщата на ББ, ако толкова я обичаше можеше да й спести поне този срам, как гледа в очите родителите й не знам....
Александра изобщо не е цвете щом му е изневерявала, но според мен това момиче има много ниска самооценка. С нейната външност и може би наистина добрия й характер как можа да се върне при човека, който я направи за смях пред цяла България просто не проумявам...
Може да са много усмихнати пред камерата, но бяха същите и преди да се разбере за изневерите им, значи в крайна сметка не са били наистина толкова щастливи заедно щом се е стигнало до там. Тези неща не са забравят, особено щом са станали достояние до всички, колкото и да се опитват да се изкарат младо щастливо семейство...

# 671
И какво точно е станало? Малко разправии из фейсбук между двама човека,които са си изневерявали взаимно.Грешки на младоста,голяма работа.
Петканов никога не е наричал Алекс к****а.Този "панаир" го проследих от начало до край,защото по това време беше номер 1 дискусия в Компроматите.Разни фенчета на Даниел са коментирали неговите мнения и снимки с подобни обиди.
Ама ето,и това преживяха,че и семейство си спретнаха и дете си родиха.
Много ме радват такива млади,весели хора на пук на битовизмите,депресиите,мизерията и тн.

# 672
Kpp, ще те попаря, може би, но повечето млади са с такива суми, и то майчинство за първата година, после за всички нас е еднакво, 380 лв! По твоята логика, и ти имаш право разбира се, България не след 30 години ще се стопи, ами до 10 години, защото това е чистата реалност.
Пепе къде почнахте да сравнявате с Петканова, несравними са, едната е модел все пак, другата каква е, не се знае, зависи от сутрешната нагласа, или пък реклама Simple Smile
Човек се гледа в цялост, ето колко хора усещат нещо не ги кефи в Гергана Димитрова, както и в Пепе, е и цялостно впечатление, това е, не е нужно всеки път да се обясняваме до девето коляно.
Никой не каза евала за изчерпателнив пост на Йоана, браво момиче, този път ми хареса и има хляб в теб, явно имаш по различно мислене от повечето Инфлуенци.

# 673
Adoralova и аз това се чудех, какво толкова е станало, какви драми визират, като това си беше напълно нормален скандал между двама млади и неориентирани хора. Леле, секс я бил насилил да прави. Как може, това мръсно нещо, сексът. Леле, каква е мръсница, как може секс да прави. Тцгцтц значи.
Я, марш там в кухнята, Алекс и гък да не съм чула. Какви са тези телеса, дето показваш, как смееш да обръщаш внимание на себе си - майка си. И с мъжа си секс се прави веднъж месечно. Какви са тези неща. Амаха!

# 674
Крр, не беше обикновен с*кс, а такъв пошъл и в тоалетната, айде не сме на 10 години, но нз за други така да са се из**ли в национална телевизия, срам си е. Особено ако й бях майка на малката госпожица.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 01:35 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт