Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 531
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 645
Мен ме кефи тази пола с кецовете й. Но аз не нося друго освен кецове, евентуално кожени равни сандали. Ама пък това на главата й не ми харесва, даже не знам как се казва.

# 646
  • Някъде там
https://btvnovinite.bg/bulgaria/valna-ot-vazmushtenie-zaradi-glo … to-na-musala.html
За който не е гледал репортажа.

Честно казано за първи път го чувам от вас този Слави а той бил с много последователи.

# 647
  • Пеликания
Разобличиха Величков Grinning
https://youtu.be/oRtnS6VBlpQ

И правилно каза за така наречените "инфлуенсъри" - първо да проучват продукта преди да го рекламират.

# 648
Божееее, хора, какво доживяхме - връх в кариерата да е достигане на определен брой абонати. Наречете ме соц - моц, макар че почти не съм живяла в соца, но има нещо много сбъркано в този инфлуенсърски свят...

# 649
Добре де, Пепе наистина ли продължава да си вярва, че има някакъв стил? Това е поредното недоразумение тип "хванах първото от гардероба", като се има предвид, че аз дори съм от малцината, които харесват и носят по-нежна пола с кецове.. Тези комбинации са най-трудни, а тя очевидно не го осъзнава или просто си вярва, че няма как да сбърка.
Скрит текст:
Мен ми е интересно това как се съчетава с каквото и да е...

# 650
Слави ми е голям мазник, а с това че ще кара последователите си ( повечето деца) да му плащат глобата, направо ми стана още по-противен. Щеше да излезе достойно от ситуацията, ако беше заявил, че сам ще поеме отговорност за постъпката си.

# 651
Скрит текст:
Добре де, Пепе наистина ли продължава да си вярва, че има някакъв стил? Това е поредното недоразумение тип "хванах първото от гардероба", като се има предвид, че аз дори съм от малцината, които харесват и носят по-нежна пола с кецове.. Тези комбинации са най-трудни, а тя очевидно не го осъзнава или просто си вярва, че няма как да сбърка.
Скрит текст:
Мен ми е интересно това как се съчетава с каквото и да е...

[/quote]
След като имам поглед над гардероба й, тези неща може да си ги носи на всичко Laughing

# 652
Аз знам много добре с какво да съчетая тези обувки - с огън.

# 653
Божееее, хора, какво доживяхме - връх в кариерата да е достигане на определен брой абонати. Наречете ме соц - моц, макар че почти не съм живяла в соца, но има нещо много сбъркано в този инфлуенсърски свят...
Ами просто такива времена настанаха. Интернет или по-специално социалните мрежи тотално преобърнаха "играта". Ако до преди няколко години нещо като инфлуенсери бяха модели и манекенки като тези на Виктория Сикрет, или разни актриси и певици, то днес всеки може да стане. Дори съм сигурна, че професии като манекенки и модели до 20 години може и да изчезнат напълно. Ето че и шоуто на ВС пропадна. Започва се, както се казва. Телевизиите и списанията също ги чака подобна съдба според мен. Просто всичко ще е в интернет и разликата ще е, че всеки ще може да се изявява. Така че не виждам защо се учудваш. Инфлуенсърството си стана бизнес за милиони, дори милиарди...в световен мащаб.

# 654
Aко съм дете и трябва да си избирам семейство,определено ще предпочета да бъда отгледана от Петканови -иху,аху,веселие,смях,закачки от сутрин до вечер.Сериозни са,когато трябва и се лигавят,когато му е времето.Габриелчо няма вид на подритнато и необгрижвано дете,напротив,голям веселяк ще бъде и той ми се струва.Не бих искала да бъда гледана от баби и детегледачки,нито пък да ми се навира камерата по цял ден в лицето и още от малка да ме учат на рецитиране и дублиране.

Разликата между Пепе преди Сиена и Пепе след Сиена е с мащаби на пропаст.Защото е по-известна ли,защото нещата в семейството вече не са същите ли(съвсем други отношения имаха с Филип преди)...много се промени.Изнервена,изкуствена,някак си всичко насила й се случва..Дано намери отново хармония със себе си.

# 655
Преди време критикувах Пепка, че се облича много размъкнато и безвкусно, с разните огромни пуловери и грейки.
Още помня хорцето в механата с розовия суитчър и моми дънките 🥴 за облеклото й на кампанията за раждане и презентацията за креативностна няма да говоря...

Гледайки старите й снимки, тогава си мислех, че е била доста готина, има вкус и се е обличала добре, преди да залитне по овърсайз стайл и дрехи на аванта от спонсори.
Обаче, сега отново се опитва да се облича елегантно и женствено и не й се получава според мен...
от това си мисля, че начинът, по който се обличаше преди децата и ми харесваше, всъщност не е бил нейният.
Най-веротно тогава се е повлияла покрай приятелки и съквартирантки, а сега вече лъсва, че грам няма вкус и не може да преценява адекватно облеклото си според ситуацията.

Поля нещо се оплаква относно репортажа, явно здраво са й клъцнали времето, щом е било 1-2мин

# 656
HM обувките се счетават единствено с дреха от същата материя, за да не изпъкват толкова!

# 657
Образовах се малко по случая на Слави, статията която В@ня пусна ми хареса и неговите видеа изгледах. Много нагло наистина да иска децата да му плащат глобата, абсолютна манипулация. Само за Мусала ми се губи правилата как седят и как точно могат да се изкачват групи. Ако някой има по-обширен материал за това или да знае, ще съм благодарна да сподели.

# 658

...Инфлуенсърството си стана бизнес за милиони, дори милиарди...в световен мащаб.
Ами точно на това се възмущавам. Това е  сбъркано и ненормално. На теб нормално ли ти се струва?

# 659
Обувките по-горе никога не бих ги купила, но с едни обикновени тъмносини дънки и нещо изчистено нагоре ще заспят.

Репортажът на БТВ е безкрайно некадърно направен, някой е искал там да се отчете като модерен журналист, засягащ наболели теми без да си има идея какво прави, а монтажистите са си оставили ръцете. Срам.
https://btvnovinite.bg/svetut/insagram-vzema-merki-sreshtu-manij … za-odobrenie.html

Излязъл е документалният филм за Киара, нямам търпение, само да го пуснат и в нета!

Общи условия

Активация на акаунт