Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 542
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 630
Харесвам в Петканови това, че не се взимат насериозно. Много ценно качество в днешно време.
Как си гледат Габриелчо, не ми е работа, защото и нищо не прокламират в тази връзка. За разлика от Пепе.
Затова и Алекс не отнася критики за снимки и аутфити.

# 631
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=iwreEmAVOww
Забавно Simple Smile, главата като форма и устата направо цепят мрака  (на Пепе)

# 632
И аз да се изкажа за Слави, но много ми падна в очите с последното видео, което е качил.
Значи правиш спонсорирано изкачване - и да, организирано,  но нямаш дупе да приемеш последиците.
Клипчето му е клише след клише, популистки думи (само забрави да добави "Съсипаха я тая държава"). Общо взето много умело си манипулира зрителите(дечицата). А на всичкото отгоре им дава акаунт и ги подтиква да му пращат пари за да си плати глобата, а след това да излезели на "мирно шествие" пред парламента.
Много ниско падна, много.

# 633
  • София
Аз по повод Слави имам да кажа това:
https://podmosta.bg/neposilnata-lekota-na-vlogarstvoto/
За мен той е мъжкият вариант на модните блогърки - Валери, Ивана, Пепе в едно.

Не мога да повярвам, че почти никой не намира нищо нередно в това 1500 човека да се изсипват на куп в защитени територии освен всичко останало. Имаше доста публикации във ФБ от хора с подходящо образование, които обясняват защо това не е ОК за планината. А като знам какво остава след туристите изобщо не искам да питам дали след това А1 са платили достатъчно, за да бъде изчистен боклука качествено след този поход.

# 634
КРР не те знам за какво говориш, аз нищо детайлно не виждам. Знам за тях това, което съм си направила труда да знам, за да имам изградено мнение, това, което се говори във форума и по медиите и да, не ги следя ( то само това остава ) :Д.

Между другото наистина ли вярвате, че хора, които правят пари от живота си и снимат всичко, за да имат повече колаборации, "не се взимат на сериозно" ?! Защото ако  наистина е така зрителите им си заслужават  напълно съдържанието, което получават.

# 635
За бременността не, но за живота после... 😆

# 636
Добре де, Пепе наистина ли продължава да си вярва, че има някакъв стил? Това е поредното недоразумение тип "хванах първото от гардероба", като се има предвид, че аз дори съм от малцината, които харесват и носят по-нежна пола с кецове.. Тези комбинации са най-трудни, а тя очевидно не го осъзнава или просто си вярва, че няма как да сбърка.
Скрит текст:

# 637
Някъде нещо четох/ може и тук да е/, че инстаграм ще премахне лайковете. Изцяло ли? Аз и сега не виждам колко лайка има нечия снимка. Пише Пенка и други са харесали това. Като цъкна на и “други” и излизат, но не и бройката. На собствените ми снимки е същото, но там виждам бройката, но пише, че само аз мога да ги виждам.

Стана ми любопитно, И при вас ли е така или зависи в коя държава се намираш? Въпреки, че не виждам логика в това. Това ли е промяната или за нещо друго става дума.

# 638
Аз виждам броят на харесванията. Може би зависи от държавата

# 639
Да, зависи от държавата.
Никой ли не гледа изказването на Поля по темата, да даде подробности?
Тя, не помнила какво говорила, но била искрена.

# 640
Гръмпи, за момента е въведено тестово в 5-6 държави (очевидно, включително и при теб) и затова ти не ги виждаш, а ние да. По-натам се очаква да стане навсякъде.

Ванилия, оф, аз гледах, ама нищо не помня. Joy Ала бала беше, сещам се само, че подчертаха, че е влогър и маркетинг експерт и го работи това  Joy
То нейното беше под минута сигурно, две изречения на кръст каза

# 641
Добре де, Пепе наистина ли продължава да си вярва, че има някакъв стил? Това е поредното недоразумение тип "хванах първото от гардероба", като се има предвид, че аз дори съм от малцината, които харесват и носят по-нежна пола с кецове.. Тези комбинации са най-трудни, а тя очевидно не го осъзнава или просто си вярва, че няма как да сбърка.
Скрит текст:

Ужасно грозна комбинация. Стилът се казва ''нямам вкус за съчетание на дрехи''.

# 642
Напълно подкрепям В@ня и мнението й за Слави. Не знаех кой е, докато не започна де се появява по телевизиите да се обяснява как бил извел тези хора в природата. Той за Моисей се е взел, май. Изобщо не вярвам на безкористността на такъв тип изяви, още повече, че откровено явно лъже, защото по тв каза, че лично бил заплатил на водачите. Те и водачите са за бой да се съгласят,  но "парица е царица".
Закарал 1500 човека в защитена територия, оставили сигурно килограми боклук, а после ще ми се обясняват по видеа да пазим природата, да не създаваме отпадъци и други такива. Айде, мерси!

П.П. А за това, че проси пари от последователи за глобата е долно и гнусно морално падение.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 21:56 от @steraki

# 643
  • София
Лейдис! Никой ли от вас няма да коментира ВалериЕ и дрехите на майка и? Как не се усети че да изтипосваш на майка ти сутиените пред цял свят не е най-разумното (виждат се в едни кошници зад нея)

# 644

Пепооо кажи коя кофа за боклук обра Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт