Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 711
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 615
Bug 15, не всичко се свежда до айфони и снимки на гъзове. Не ми се навлиза в тази тема. Казах, че е мое мнение и не го налагам на никой. Аз съм направила своя избор.

# 616
И аз точно от моя приятелка, която работи за много извесестен бивш волейболист, съм чувала за Алекс, че е много лъчезарна и позитивна. Имали са допир покрай служебни задължения и казва, че е точно такава, за каквато се представя.
И никаква база за сравнение с тази Пепе. Алекс е известна много преди да започне да прави видеа. Дори ми стана много приятно, че докато се ровех в Интернет ми попадна реклама на една самолетна компания (не помня каква по народност беше), която използваше снимки от портфолиото на Алекс.
Тази Пепе никога няма да се похвали с подобно нещо. Тя просто страда от някакъв комплекс за внимание и затова се пъне с тоя YouTube, но пак си остава все така неприятна.

# 617
Bug 15, не всичко се свежда до айфони и снимки на гъзове. Не ми се навлиза в тази тема. Казах, че е мое мнение и не го налагам на никой. Аз съм направила своя избор.
Извинявай,ама пишеш пълни простотии. Майка ми като е учителка дали е имала по-висок доход и с твоето изказване означава, че е тиранин да е родила мен и брат ми. Заплатата на баща ми не е била по-висока и никога не съм се чувствала отгледана е тирания.

# 618
Пепе за кой изгражда образи, имидж и.. за дечурлигата, които я следват явно. И явно тях учи как сами да пазаруват гранитогрес Grinning

# 619
Преди време попаднах на блога на Пепе- Letterstoa.
В един от постовете беше оплюла тотално живота в България и заявяваше твърдо, че не би се върнала. Тогава беше все още сама.
Явно бързо е дошла на друг акъл след раждането.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:44 от Maya Petrova 601620

# 620
За справка, тиранство е дума, съществуваща в българския книжовен език и освен това е използвана от български гении в литературата, като Добри Чинтулов, например. Но уроците по литература се учат в училище, не ми се занимава да ти преподавам сега. Може някой друг път. Пиши ми Simple Smile

Съвременният книжовен български е претърпял много промени от времето на Добри Чинтулов. По настоящем не говорим / пишем и като Вазов, че дори и като Талев.

# 621
Оффф Герито и тя да вдигне акциите, повтаря и тя като развалена плоча за Липовона на Ричката. Чудно ми е защо сега се сетиха повечето да дават мнение, след като Любо направи клипа и онези инстаграм групи писаха по въпроса, като тоя Липовон от месеци се върти из нета и знайни и незнайни влогърки го рекламират. Сетила се Мара

П.С на сторито казва, че Ричи се е свързал с нея преди няколко седмици, за да рекламира Липовона и после дава скрийншот от 27-ми юли?! Гери, Гери...квото и да кажа - малко ще е

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:51 от VanillaPumpkin

# 622
Тиранство не тиранство масово хората са така. Масово майките взимат по 700 800 лв за майчинство,а да не говорим и че някой по 500лв. Това си е действителността в България. Хората се оправят,просто не ядът навън и не ходят по почивки всеки уикенд имат по-стари телефони и си правят сметки на бюджета,ако бащата взима нормална заплата си живеят спокойно. Няма само хората от малцинствата да раждат деца,нека и българките да раждат.Предпочитам такива да гледам,защото ми показват как се справят с действителността,а не "Ох всичко е идеално,перфектно вижте ме аааа".
За Александра иначе мнението на моята приятелка може да е било на база нещо друго,в крайна сметка не може всичко дасе харесват.

# 623
Оффф Герито и тя да вдигне акциите, повтаря и тя като развалена плоча за Липовона на Ричката. Чудно ми е защо сега се сетиха повечето да дават мненние, след като Любо направи клипа и онези инстаграм групи писаха по въпроса, като тоя Липовон от месеци се върти из нета и знайни и незнайни влогърки го рекламират. Сетила се Мара

П.С и на сторито казва, че Ричи се е свързал с нея преди няколко седмици, за да рекламира Липовона и после дава скрийншот от 27-ми юли?! Гери, Гери...квото и да кажа - малко ще е

Яхнала е вълната сега. Много е лесно като някой друг свърши черната работа с проучването. Що не порица колежките си, дето рекламират тая глупост преди Любо да направи видеото. Или директно да адресира Ричко Безоса...

# 624
Между майчинство и семеен бюджет има доста разлика. 😉

# 625
Сега всичките са моралистки, ама като Ричи им предложи Липовона, тръгнаха да го рекламират, щото някой се е свързал с тях и се взеха за големите инфлуенЦърки.

# 626
  • Някъде там
Пепа защо всичко вече решава сама за всичко по апартамента?🤔

Някой питаше за Мери.Има я в сторито и снимка на Рали.
Изглежда свежо.

# 627
КРР поседя 200 страници и пак започна старата песен от първото й влизане.

Ама се посмях бая, признавам - Петканови имали подход и неостарели методи за възпитание, детето им имало връзка с тях и т.н.
То не се ли роди....онзи ден, че вече имаме цял арсенал от бутафории и заключения от някви тъпи клипове в нета,които бтв е хубаво да осъзнаете, че показват това, което авторите им искат. Хайде да го отгледат първо, пък тогава да скланяме глави доземи за иновативните им родителски методологии.
Петканова и оня олигофрен мъжът й имат толкова морал и ценности, колкото улична котка. И хайде моля ви се стига с тия изхвърлени стомашни сокове за позитивността, розовите облаци, невинното младо момиче,вкусило от славата и успялата на 25, която си купила не знам си какво. Всички видяхме какво се купи и от кого и то определено не беше къщата. И на 22, и сега са си същите отрепки, извадили късмет да са на място, където им плащат за цирковете. Не очаквам никакви изненади от отрочето им, което бтв продадоха за реклама още 1 ден.

Впечатляваща искрност и ценности!

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 19:40 от Breedlove

# 628
Гери не снимаше ли оня ден клипове с Никол, че и приятелки добри бяха? 🤔 Сега намириса накъде отиват нещата с Липовона и яхна популярната вълна. Дружката ѝ явно ѝ е скъпа колкото бяха Стан и Стефи навремето.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 20:19 от Emiliana V55

# 629
Breedlove, много детайлен анализ за човек, който не харесва дадена личност и съответно не я следи. Знаеш повече за тях от мен, а аз всеки ден им гледам сторитата. Хммм. Така като стане, значи Grinning
Иначе аз много песни знам и пея. Особено, когато си пътувам сама в колата. Леле какъв моноспектакъл става. Обаче преоткрих гласа си.

Общи условия

Активация на акаунт