Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 718
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 600
Emiliana V55 , не ти разбрах вече изтрития коментар за мен. Аз на никой не съм казала, че има липси в личния живот. Това беше от КРР към мен.

Знам, аз това написах. Може нещо словореда да съм разбъркала.

KPP, разбрах те сега, не съм съгласна, но те на мен всички са ми неприятни от тая шайка, не мога един да извися. От семейните влогъри само Милена виждам като някакъв положителен пример за семейни ценности.

# 601
Пепе пак разглежда материали за апартамента сама, а бащицата къде е?
Каза, че е в Дания. Защо пак? Миналия път си бяха двамата.

Не се изразих коректно може би.
Имах предвид защо пак е сама, след дългото му отсъствие. Знам, че е в Дания, и точно това ме учудва. Забравила съм вече за миналите пъти, когато са се избирали материали, то този ремонт се прави от една година.

# 602
Относно пощипването и обарването - нямам нищо против, но за мен е грозно да се снима и качва. Кому е нужно? Комунизъм не съм и помирисвала.
Аз пък предпочитам 20-годишни лелки, които обикновено мърморят и са кисели, понеже наистина са имали някакъв сблъсък с реалността, пред 30-годишни момичета, на които цял живот някой им е носил и месил и те са си наумили, че имат всичко само защото са много позитивни и са си пожелали.

# 603
Не се изразих коректно може би.
Имах предвид защо пак е сама, след дългото му отсъствие. Знам, че е в Дания, и точно това ме учудва. Забравила съм вече за миналите пъти, когато са се избирали материали, то този ремонт се прави от една година.

Свърши морето и отиде пак да страда по загубения си приятел.
То въобще не е смешно, но едно определено натъртване как е депресиран, защото е загубил приятел и оправдаване липсата му с това, започва да ме избива на смях.

# 604
Welt и аз така си мислех до известно време Simple Smile

Интересното, обаче при моите бивши кисели и недоволни приятелки, които споменах по-горе е, че те са точно в момента 30-годишни, без ден трудов стаж, които цял живот някой им е носил и месил и продължава да им носи и меси (в случая родители).
Та, май не е до това.
Обаче пък сега, като се замисля по тази тема, тези които са киселите, гневните, са такива, защото водят начин на живот, който не им харесва. В случая на моите екс приятелки беше същото - действията и развитието на живота им се ръководят от това, което кажат родителите. Сега едната учи специалност, която не харесва, а другата работи в сфера, която не харесва. Аз пък затова винаги правя всичко напук (вкл. и на родителите си) хаха

# 605
Никой тук не говори за диагнози. Използваме разговорни, популярни думи (или поне аз).  Колкото за слабоумността и изкарването на прехрана с показване на личния живот - повярвайте ми, ние и 10% от личния им живот не виждаме. Всичко е режисирано и премислено Wink
Тогава защо се радваш така на усмивките на Петканови? 😃😃 Разликата между тях и Пепеви клони към 0. Все лигавщини и живот на показ.

# 606
Изгледах сторитата на Пепе от магазина за плочки. Ауч.. положението с Филип май наистина не е добро. Освен, че избира всичко сама (да не забравяме, че Филип имаше много специфични изисквания за това как и с какви материали ще се направи всичко), в един момент си се изпусна, че избира за себе си. Струва ми се (лично усещане), че избира плочки с нагласата, че в този апартамент ще живее сама.

# 607
Като цяло, не бих могла да дам обяснение защо нещо си ме радва и ми носи положителна енергия. Просто го прави и това е. Все едно да обясня защо съм щастлива или защо обичам мъжа си. То е комплексно.
Важното е, че има неща които ме радват и са повече от тези, които ме дразнят. Пък защо ме радват - ама грам не ме интересува.

# 608
Мен Петканови не ми дразнят . Но принцип Александра хич не е толкова земна и миличка,моята най-добра приятелка учеше с нея в УНСС и общо взето впечатленията и бяха,че е доста надута и надменна. Може и разбира се да греши,всеки си има мнение за хората.
Друго от мой приятелки с деца виждам колко им е трудно и понякога не издържат на постоянните ревове на бебетата,в което няма нищо срамно. Александра може да се поддържа ама Александра има пари,не кърми и има кой да и гледа детето. Нормалната средностатистическа майка с майчинство 700 800 лв,не е забравила да се поддържа,просто няма възможност-да иде на почивка,да иде на фризьор и да "зареже" бебето си на някой друг. Коментари от сорта на "Една жена не трябва да спира да живее и за забравя да се поддържа" ами те са забравили,просто нямат възможност,защото се чудят кое  да хванат да свършат първо. Петканови са изключително нереалистични,пак казвам харесвам ги,но създават нереален образ.
Миналия четвъртък видях Пепе на живо заедно с Филип и Сиена. Изглеждат си нормални.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:36 от Beauty Girl

# 609
  • Някъде там
Всяка майка е най-добрата за собственото и дете и всяка е различна от другата.
Но, разлика в отношението и поведението на София, към и с майка и и баща и, има в сторитата. Поне аз го виждам.

Алекс и Пепа са коренно различни и няма как и децата им да не са такива.

Не я критикувам Пепа,така може да се оправя с децата.
Критикувам я за видеото с моженето на всичко с две малки деца,когато агитираше да се ражда рано,когато каза, че всичко се случвало от самосебе си,стига много силно да го искаш.
Сега друго говори,но навиваше младите хора да раждат без да се страхуват. Не мисля,че трябва да амбицираш хората в нещо в което не си сигурен.

# 610
Хмм, тук навлизаме в една тема, която не искам да захващам, ама ... попринцип аз много не споделям идеята за правене на деца при семеен бюджет 700-800 лв. То това си е тиранство. Но аз не я споделям, това не значи, че е ок.

# 611
КПП, термините не са ти сила. Семеен бюджет и майчинство са две различни неща. А идиотизъм не е популярна дума, а медицински термин. Тиранство няма дума. С добри чувства го казвам.

# 612
Не е само до възможности според мен, а и до време и приоритети. На Александра работата ѝ е да изглежда добре, обикновените жени ще свършат работа от вкъщи, няма да им е до кипрене, с друго си печелят парите, външният вид е детайл не фокус като при един модел. Ако Александра се запусне няма да е работоспособна, докато за една жена работеща в офис няма да има значение дали е идеално боядисана и с 10 кг отгоре.

# 613
LittleCactus Всъщност, не смятам, че ти си човекът, който ще определя кое ми е сила и кое не. А също така, обръщението ми беше към Beauty Girl, не към теб. Като цяло, аз към теб не съм се обръщала днес, но забелязвам, че ти много държиш да си говорим. Ако искаш ми пиши на лично.

За справка, тиранство е дума, съществуваща в българския книжовен език и освен това е използвана от български гении в литературата, като Добри Чинтулов, например. Но уроците по литература се учат в училище, не ми се занимава да ти преподавам сега. Може някой друг път. Пиши ми Simple Smile

# 614
Хмм, тук навлизаме в една тема, която не искам да захващам, ама ... попринцип аз много не споделям идеята за правене на деца при семеен бюджет 700-800 лв. То това си е тиранство. Но аз не я споделям, това не значи, че е ок.
Това е действителността е България. За каква тирания говориш? Това, че ще се лишиш от някоя глезотия за да си гледаш детето не е фатално. Аман от егоистично мислене. Пенсионерите как живеят с 150 лв. Животът не е  айфони,снимане на гъзовете и т.н. Направо всички хора да направят излагацията на Петканови и бая ще си вдигнат доходите и тогава да имат чак деца.

Общи условия

Активация на акаунт