Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 725
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 585
Бащата на Петканова не беше ли големец в Благоевград? Не съм сигурна, питам по-запознатите.

И никакъв соц/комунизъм/закостенялост не лъха точно от мен, КРР. Не е проблем, РАЗБИРА СЕ, че й докосва гърдите, а че го прави пред камера и го публикува. Това е пошло. И някак не ми е сладко и забавно. Нито ми е за пред децата в училищна възраст, които са техни последователи.

# 586
Водолей е Александра.

# 587
Emiliana V55, различни хора, различни ценности.

Аз предпочитам да съм заобиколена в кръга си от подобни хора, отколкото от 20-и годишни, кисели и отчаяни от живота лелки (не говоря за вънпен вид). Наскоро извадих от живота си две-три такива. Пък нека си имат ценности и примерни семейства. Едната, след 15-година връзка, приятелят и изневери, след като и предложи годеж. Иначе и тя го раздаваше с висока ценностна система, киселееше и се възмущаваше от по-щури хора. Връзката им , естествено винаги я даваха за пример.
Другата си загуби всички приятелки, защото се чудеше коя за какво да обсъди и оплюе. И тя с висок морал и здраво семейство. Мъжа и я приема за домашна прислужница и не иска да спи с нея.

Та..., зад фасадата на примерните, високоморални семейства не можете и да си представите какво се прие. Надявам се при вас да не е така Simple Smile

# 588
Бащата на Петканова не беше ли големец в Благоевград? Не съм сигурна, питам по-запознатите.

Да.
За Даниел също съм срещала коментари, че семейството му е доста стабилно финансово.

# 589
Пепе пак разглежда материали за апартамента сама, а бащицата къде е? Или си топна крачетата в Бяло море и стига толкоз семеен живот?
Супер странно ми е неговото отсъствие, и хич не вярвам, че е защото е загубил приятел.

# 590
KPP, според мен говориш за крайности. Или нахилени до уши или кисели и отчаяни хора. Аз съм убедила от собствен опит, че ухилените далеч не са позитивни хора, а или тотални непукисти без реална самооценка или доста лицемерни и подмолни. Аз харесвам по-истински хора, които ако им е кофти ще си кажат, и ако съответно аз споделя нещо няма да ръсят клишета и да ми усмихват с празен поглед, а ще ме изслушат, ще си поплачем, помрънкаме заедно и така ще се разведрим. Тези нахилените за които нищо никога не е проблем не са мой тип хора.

# 591
И Пепе и Александра не са пример за родителство, те са буквално хвани едната, удари другата.

Резултатите ще ги гледаме след години, когато децата им са вече пораснали.

# 592
Едва ли Даниел и Александра са нон стоп ухилени. Все пак да не забравяме, че те са си изградили такъв образ и трябва да го поддържам. Не знам, не ги познавам, но определено ме разтоварват, зареждат и ги харесвам. И предпочитам да гледам тях пред фалшивата усмивка на Пепе или пищенето на Валери.

# 593
КPP, Както каза изградили са си образ. Защо си мислиш, че това е реалната им същност? Пепе също се стреми да изгради подобен образ - на вечно усмихната, обаче ти я смяташ за фалшива. Че защо и Петканови някой да не ги сметне, всеки си има някакви усещания и си прави собствени изводи на база, какво показват.
.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 17:09 от Не се сърди, човече

# 594
Пепе пак разглежда материали за апартамента сама, а бащицата къде е?
Каза, че е в Дания. Защо пак? Миналия път си бяха двамата.

Харесвам Петканови. Единствено не ми допадна цирка с пръста, но пък той им даде добър старт за известност...

# 595
Както е модерно, оставям това тук 😂

# 596
Emiliana V55 , не ти разбрах вече изтрития коментар за мен. Аз на никой не съм казала, че има липси в личния живот. Това беше от КРР към мен.

# 597
Emiliana V55, просто си личи кога един човек е искрен в идиотизма си (добрия идиотизъм) и кога се преструва, за да се представи за някой/нещо тотално различно от реалната му същност.
Това са мои усещания конкретно за Петканови, Пепе и Валери. Последните две са фалшиви до безкрай и само нагаждат характера си, според ситуацията (имам мъж - оо, света е розов и семейството е най-важно; мъжът ми вече не ме иска толкова и постоянно отсъства - аз съм независима жена и мъже не ми трябват, за да си гледам децата и да се забавлявам).
Докато Петканови винаги са си били идиоти. (готини идиоти)

# 598
Съгласна съм за идиотизма. Само, че няма добър или лош, медицинска диагноза е, определено трябва да си слабоумен, за да изкарваш прехраната си,показвайки личния си живот публично ☺

# 599
Никой тук не говори за диагнози. Използваме разговорни, популярни думи (или поне аз).  Колкото за слабоумността и изкарването на прехрана с показване на личния живот - повярвайте ми, ние и 10% от личния им живот не виждаме. Всичко е режисирано и премислено Wink

Общи условия

Активация на акаунт