Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 384
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 975
Не, аз ще откача с този инфантил Валери.
И тя ли е бавноразвиваща? Охх, просто е неадекватно на тия години, това поведение! 😭

# 976
Момичета, тази сутрин (то обяд станало 😂) няма бъркани яйца. Кифлички обаче има
Скрит текст:

# 977
  • София
Начини ВалериЕ поне размърда някоя мозъчна клетка и направи една крачка към нещо по различно, макар че изобщо несполучливо видео.

Рокси има подобна серия за Кайли Дженър, но там беше много старание вложено, особено в последното. Цяла седмица, дрехи от фешън нова, коли наемаше, перуки. Валката даже една опашка не могла да си купи...

https://youtu.be/mCF7frg9aH0

# 978
Пуууу, надявам се, че вече свърши тази сага с личната драма между двете девойки. Последните страници само ги превъртах без да чета, защото се отегчих страшно много. И аз благодаря на Emiliana за това, че ни информира за пътуването на Тайна Blush Много ми е интересно и увлекателно как го преразказваш. Без малко да пропусна коментарът ти, заради тъпотиите, които прескачах, но в последния момент видях името ти и се върнах да чета.
P.S. Сега се прехвърлям в Инстаграм и се надявам там да има материал за интересни коментари. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 979
Като й гледам фенките на Валерие е разбираемо защо сваля границата на интелектуалното си развитие.
Преди беше към 15-16 годишна, сега вече се държи като на 12 😂

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 14:33 от Не се сърди, човече

# 980
Като й гледам фенките на Валерие е разбираемо защо сваля границата на интелектуалното си развитие.

Скрит текст:

Ееее изпревари ме и аз за това идвах, защото се престраших да си го пусна. Стигнах до частта, в която се снима в магазин за мебели, ударих се мощно по челото и реших да видя коментарите и видях този.. Нямам думи, хора, нямаммм 🤣🤣

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 14:33 от Не се сърди, човече

# 981
  • София

Скрит текст:

Пуснах сълза от умиление!

# 982
Ох, олекна ми! Ще се ядат яйца все пак
Скрит текст:

# 983
Защо влогърките са с толкова беден речник... пускам си Галя -“много е хубаво, много ми харесва, супер е “. Пускам си Карина Илиева “супер сладко е , сладко е, много е сладко”... Ще се гръмна.

# 984
Валката чупи тъпомера...И към края казва - "Разбира се,не трябва да взимате това видео на сериозно"...:Д:Д Не сме си и помисляли, Валери..:Д
И това не беше пресъздаване на живота на Ариана..По добре да беше го кръстила "Скучен ден с Валери" ..Тези неща,които  е правила там,няма да може да направи в София..Хмм, нека помислим, да пие старбъкс, да се снима на улицата,да влезе в козметичен магазин за оригнални парфюми,  да се снима на един диван в магазин.. Не, не в София няма как да стане :Д Нито на визия го докара,нито на нищо ..Това не беше живота на Ариана Гранде, а живота на Валери...Едва ли Ариана се подмята цял ден в мола,и се лигави като олигофрен...Ааа забрави да спомене , и да отбележе  рекламата на H&M .. Grinning  Що тъй правиш , Валери...:Д :Д

# 985
Ох, олекна ми! Ще се ядат яйца все пак
Скрит текст:

Да бе! Нейния Грухчо баш с яйца го храни 😂😂😂

# 986
Следващия път, когато попитат Нора защо пие редбул или пуши трябва да замълчи. Тайна е. 😂😂😂😂
Ама вие четете ли се въобще?
Колко родители пушат пред същите тези деца? Колко пият алкохол пред тях?
Колко им дават да "опитат" вкуса му.
Даааа, гадните ИНФЛУЕНСЪРИ са виновни, че има натровени от алкохол тинейджъри, правещи секс от 12 годишни още.
Дъщеря ми е на 11.
В класа ѝ има деца, които пият енергийни напитки, закупени от магазина до самото училище.
Ще ги питам дали са гледали въпросната влогърка. 😬
А на КПП предлагам да си изяснят отношенията на лични. Тук лайковете не носят пари. 😜

Родители, които пушат и пият пред децата си са родители за НЕподражание. Като инфлуенсърите.

# 987
Скрит текст:
  много я харесвам Ипси с тези забавни включвания 😅

# 988
Следващия път, когато попитат Нора защо пие редбул или пуши трябва да замълчи. Тайна е. 😂😂😂😂
Ама вие четете ли се въобще?
Колко родители пушат пред същите тези деца? Колко пият алкохол пред тях?
Колко им дават да "опитат" вкуса му.
Даааа, гадните ИНФЛУЕНСЪРИ са виновни, че има натровени от алкохол тинейджъри, правещи секс от 12 годишни още.
Дъщеря ми е на 11.
В класа ѝ има деца, които пият енергийни напитки, закупени от магазина до самото училище.
Ще ги питам дали са гледали въпросната влогърка. 😬
А на КПП предлагам да си изяснят отношенията на лични. Тук лайковете не носят пари. 😜

Родители, които пушат и пият пред децата си са родители за НЕподражание. Като инфлуенсърите.
Така е. 😉
Нека си живее в измислен свят детето, пък после инфлуенсърите виновни, че се е пропило или пропушило.

# 989
Валери се е "запознала с парфюмите на Ариана Гранде"....Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт