Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 484
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 690
Гледам обрали дома на Моника Валериева обира е на стойност 400хил лв., кой знае колко ще трябва да работи, за да ги изкара пак...
Интересно кой човек с редовни доходи държи вкъщи големи суми в кеш Rolling Eyes , а не в банката.Rolling Eyes
Разликата между Алекс и Пепе е, че на Алекс не й е жизнено важно да рекламира памперси и мокри кърпи, за да живее, и че скандала им стана публичен, защото Даниел го направи такъв, и Пепе може би имат скандали, но не са публично излъчени.

# 691
Adoralova и аз това се чудех, какво толкова е станало, какви драми визират, като това си беше напълно нормален скандал между двама млади и неориентирани хора. Леле, секс я бил насилил да прави. Как може, това мръсно нещо, сексът. Леле, каква е мръсница, как може секс да прави. Тцгцтц значи.
Я, марш там в кухнята, Алекс и гък да не съм чула. Какви са тези телеса, дето показваш, как смееш да обръщаш внимание на себе си - майка си. И с мъжа си секс се прави веднъж месечно. Какви са тези неща. Амаха!
Срамно много преиначаваш думите на някои от нас. Както ти е удобно.. 🙃

# 692
Слави ми опротивя много след последното видео.Ок ,може и да са прекалили с глобата ,ок-начинанието му е готино като идея ,но с какви очи искаш пари от деца ?Има спонсори на събитието едва ли не му е платено за рекламата . Страшна наглост.

# 693
Бе мъж дето настоява цяла България да му съчувства, че тогавашната му приятелка му била изневерила, от 10 кладенеца вода извади, че снимки с пръсти, че клипове с размятане на куфари, вижте ме, тя ме излъга, ходи да си го слага с богати... не ми го хвали. И колко му пригласяха тогава, просташка история. Фалшив морал, това е, той също бил изневерявал, ама нейното е по-лошо, един вид.
Ама са си идеални са един за друг явно, щом са се събрали и са толкова щастливи.

# 694
Доста добър разбор:
https://podmosta.bg/neposilnata-lekota-na-vlogarstvoto/

Пада му се глобата, и още как. За първи път чух за този от вас, но е достатъчно бегло да се запознае човек с персоната му, за да е наясно от какви подбуди е движен, как грам не се е запознал с необходимата информация и т.н. Хората не са сбирщайн от лични качества, ако притежаваш a, b, c ще имаш по-голям шанс за d и по-малък за x, най-общо казано. Този е келеш. Келешите да ги глобяват, благодаря много. А тази глоба е смешна сума, да не говорим, че въобще не трябваше да е на физическо лице.

Едит: Аха, и понеже не му е отговорено на имейла, той приема, че мълчанието е знак за съгласие ли? Ми, дебил Grinning

Едит 2: Ей го и втория дебил:

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 11:16 от bambinnah

# 695
  • Русе
Последователите на Дънов посещават районите около хижите “Рилски езера” и
“7-те езера” с цел изпълнение на просветни и образователни дейности всяка година през м. август, като установяват палаткови лагери. Броят им обикновено е
над 200 души, а във върхови моменти (19.08-20.08) достига 2 000 души (1999 г).

И няколко други цитати:  Разрешението за заснемане е било дадено със заповед на директора на парка от 20 юни 2017 г.
Парковата охрана е провела инструктаж на снимачния екип, съставила е предупредителни протоколи и предписания за спазване на определените в заповедта условия.
Служителите на парковата охрана, придружавали снимачния екип през двата снимачни дни, не са били свидетели на извършените нарушения.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/kup-narusheniia-pri-film-v … imkivideo-2149464
Съгласна съм ,че не е редно Слави да проси пари от ,,феновете си,, . Странното е,че той показа имейл, в който им е писал още май месец , за да им иска разрешение, но не е получил отговор, докато директорът на парка, твърдеше,че му е било отказано. Общо взето казусът ми е интересен и ще го следя. Странно защо и планинските служби , не са предупредили Слави какви са забраните за организирани групи и доколко такива може наведнъж да изкачват връх. Друго, той спомена нещо за плана за управление на НП Рила, който не е бил актуализиран или е изтекъл, какъвто и да е чете много и не е глупав.
Съгласна съм и със статията , която споделихте по-назад, определено е и отличен манипулатор и знае как да постигне популярност и целите си.

# 696
Това за Моника Валериева нещо ми мирише на измама и евтин ПР. Липсвали и 400 хил. Лв. И аз съм имала подобни случаи в практиката, уж грабеж, липсва голяма сума пари. В досъдебното производство обаче всичко лъсва. Сигурна съм, че вероятно е изсцениран този грабеж и е изхвърлена ей така тази сума пари.

# 697
Това за Моника Валериева нещо ми мирише на измама и евтин ПР. Липсвали и 400 хил. Лв. И аз съм имала подобни случаи в практиката, уж грабеж, липсва голяма сума пари. В досъдебното производство обаче всичко лъсва. Сигурна съм, че вероятно е изсцениран този грабеж и е изхвърлена ей така тази сума пари.
Аз искам да я питат за произхода на тези пари. 😜

# 698
От всички писания за Петканови не разбрах каква точно е историята с пръста? Може ли просветление?

# 699
DiDi§ , В хода на досъдебното производство няма как да не я питат за произхода на парите. Тя ги декларира, че са били там. Трябва да упомене какъв им е произхода. Не може просто ей така да имаш едни 400 хил. Вкъщи и да не си ги декларирал. Накрая ще я осъдят за укриване на доходи и данъчна измама.То човек като лъже, трябва да има и малко акъл.

# 700
Ще почакаме да ѝ мине шока, да излезе от болницата, и ще видим какво обяснение ще даде и каква е "шокиращата" новина. 🤔

# 701
Аууу, ма тя е в болница ли. Ауу, милата тя

# 702
Май прекалено много се е вживяла да имитира Ким К.

# 703

Фичо както се вижда страда безмерно и има неотложна работа в Дания. Горе долу същата като миналата година по това време,когато пак си изби камшика и Пепа успя да го прикотка да направят Сиена. Тя след аборта пак търчеше сама с тате по лекари,а той страдаше и съчувстваше дистанционно. Къде изчезнаха нейниоте проповеди да раждаме млади ( аз съм от старите)? Той следва мечтите си - друго не виждам какво ще е .

# 704
Някой беше казал, че Мона Валериева била в болница да възстановява... сещате се, че сега пак трябвало пари да изкарва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт