Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 499
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 705
Фичката тия дни и ремонт правеше с приятеля си, ако не тук, поне в Дания се отчита с някаква дейност 😃

# 706
Скрит текст:

Защооо? Кажете ми защо си качва такива снимки това момиче и се излага  Laughing

# 707
  • Някъде там
И в Пампорово ли е заради тоалетната?😃

Живот си живее Фичката,не го мислете,но все по-често ще посещава Дания.😊

# 708
Гледам обрали дома на Моника Валериева обира е на стойност 400хил лв., кой знае колко ще трябва да работи, за да ги изкара пак...
Интересно кой човек с редовни доходи държи вкъщи големи суми в кеш Rolling Eyes , а не в банката.Rolling Eyes
Споменаха в репортажа, че откраднатото е на стойност 400 000 лева като са откраднали пари и часовници
И на мен ми стана много странно как си държиш в дома толкова много пари

# 709
Откраднати са 90хил евро в кеш Grinning , за да държиш такава сума пари явно не са декларирани, не са платени и 1лв. данъци и не са изкарани по законов начин.
Дано не са й откраднали миглите Grinning, че те първа ще трябва да се явява пред телевизора, а без мигли не става.
Хич не ме е жал, сега пак ще я хванат измислените й паник атаки.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 14:40 от Анонимен

# 710

еднопосочно

Фичката хич не го мисля - когато правиш деца , за да хванеш някого и да си по така се случва. От всичко обаче страдат децата.

# 711

еднопосочно

Фичката хич не го мисля - когато правиш деца , за да хванеш някого и да си по така се случва. От всичко обаче страдат децата.
Много грозно изказване.
От жена към жена.
Горкия Филип, насилили го да забремени Пепа и сега нека му е.

# 712
Филип ми се струва, че вече не ходи в Дания от време на време, ами там си живее. Той реално дойде тук колкото да се види с децата и да отидат до Гърция и си се прибра.

# 713

еднопосочно

Много грозно изказване.
От жена към жена.
Горкия Филип, насилили го да забремени Пепа и сега нека му е.

не се срамувам за жалост- колкото тя се срамува да обяснява , че да забременее трябва да искаш достатъчно. И както беше публичнио обяснено, че не е хубаво да си стара майка - най-добре млада. След доста години и ходене по клиниките - точно тя няма как да е модел. И не не се срамувам от думите си.

Мое мнение - деца не се правят да си закрепиш връзката. Което казвам как го казвам е мое мнение. не карам никoй да се съгласява с мен и с това, което казвам аз и мисля. Уважавам мнението на всекиго. Надува се балона - и накрая се слупа с трясък.

# 714
Айде стига вече с тази песен. Сменете плочата вече.
Това, което казваш, че твърди, не оправдава изобщо изказването ти.

# 715
Аз се чудя пък къде отсяда там? Майка му и сестра му са от друг град, хич не е близко до Копенхаген. Освен по приятели да спи сега, не вярвам да има и жилище.

# 716
Не е ок да злорадствате ,ако някой ими лични проблеми...

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 15:47 от Candy_girl

# 717
Човека може да се е хванал на работа, имаше стори с някакъв ремонт.

# 718
Скрит текст:

Защооо? Кажете ми защо си качва такива снимки това момиче и се излага  Laughing

Аз съм блокната,не съм писала никъде нищо 😂 Но пък я отследвах, това ще да е причината.

# 719
Аз горното изказване нещо не го разбрах, но с другото съм съгласна - деца не се правят, за да си закрепиш отношенията с партньора.
Това е само замазване на проблем, който в един момент избухва с нова сила.

Общи условия

Активация на акаунт