Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 380
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 960
Седмична доза Тайна :

В Латвия са - има 6 видеа по 10 минути уж за това, че са там обаче е показала точно в едно видеа някаква обстановка - площад от центъра на Рига. 😑Абсолютно никаква полезна информация не дава, те май и никъде не ходят, 4 видеа са от фургона и двора, в който е паркиран. Общо взето обикалят за да кажат, че са били някъде, не видят и разберат нещо за държавата. Следваша спирка е Литва, едно от децата на 16 не знаеше и как се нарича държавата.

Йерусалим е отговорен да им чисти кутията където се изпразва тоалетната, ссъ счупена ръка едвам вдига 10кг, тя му се хили, снима и го нарича poo boy - гнусна работа и буквално и като държание.

Сега в последното видео едно от момчетата се изпусна, че са играли някаква игра преди когато са носили цветни тениски и тя го попари и каза в/у му : значи никога не сме играли, в нашата къща само бяло се носи, играл си, но си съсипал тогава бяла тениска. Той милият се стресна чак и повтори тя какво е казала. Пълна психопатка е тази
😖

И още нещо, което се спекулира в чуждите форуми. Леонардо (най-големият син на Тайна) е женен за Джена, чиято майка носи същата моминска фамилия като тази на Тайна - Toivola. Спрягат ги за някакви роднини младите и че Тайна е уредила брака - като пълен control freak, понеже е доста мътна историята как са се запознали. Разбира се може просто и да е съвпадение на имената, но "колегите" 😁 бяха извадили информация, че хич не е често срещано име във Финландия камо ли в региона, в който те живеят.

# 961
Здравейте Simple Smile
Пределно ясно ми е , че целият този цирк  между мен и въпросната жена можеше да бъде спестен на вас , но както сами разбирате тя не пожела да го изкоментираме в личен чат , заради което исках да покажа какво всъщност имам да казвам и защо държа да се защитя. За мен самия факт , че тя не пожела да отговори и да даде причина за тези нападки без основание е показателен.
Разбирам възмущението на много от вас , но ситуациите , показани от нея бяха абсолютно извадени от контекста.

Не съм инфлуенсър и нямам намерение да бъда , не се имам и за нещо по-различно от човек, който има хоби , което просто е свързано със социалните мрежи. За мен тези профили не са приоритет и ги използвам за развлечение , нямам амбиции да се изявявам “професионално” като влогър, блогър, инфлуенсър и пр.
 Насочена съм в съвсем различна посока , която е свързана с образованието , работата ми и бъдещата ми кариера в тази област.

Благодаря ви за отделеното време и че си направихте труда да прочетете моята гледна точка .

Относно вчерашното изказване , че всеки чете тук-не мога да кажа за всички, но аз чета темата от време на време от месеци наред.Дори бих казала, че съм си извадила доста “бележки” от мненията ви тук, макар и на моменти те да са били доста крайни .

Вероятно прекалено емоционално подходих , извинявам се за което .

Приятен ден на всички и до нови виртуални срещи Simple Smile

# 962
Голяма селска свада станало тук 😅 едната се опита да ни набута неизвестната си съперничка, та да я нахулим и да застанем на страната на КПП, другата не я оправдавам за цигарите и редбула, ама поне си седеше кротко там с няколко хиляди последователя и не се буташе между шамарите...пълен цирк

Само ще напомня още веднъж да НЕ цитирате дълги постове или да ги слагате в скрит текст!!

# 963
Оле, тези сбърканите финландци наистина само бяло носят, що за секта бе...

# 964
Аз пък не разбрах като е лично съобщение, защо Нора го скрийншотна и ни го показа?
Хич не ме интересува как им е протекла колаборацията с КПП Калотина. Със сигурност обаче бих посъветвала Нора, независимо дали се възприема като инфлуенсър или не, да спре да хвали редбулите и сезонното пушене. А за нея самата ще е добре, ако остави и двете занимания Simple Smile по-хубаво е за кожата и кръвта.

# 965
Аз не пиша често тук, но за сметка на това чета доста и мисля, че сме вече доста хора, на които ни писна да четем личната ви драма. Това е тема за обсъждане на блогъри и влогъри, а не тема, в която да си решавате проблемите. Видяхме вече и двете страни, всеки си е направил изводите кой какъв човек е и мисля, че е време да продължим темата по предназначение.

# 966
Аз не пиша често тук, но за сметка на това чета доста и мисля, че сме вече доста хора, на които ни писна да четем личната ви драма. Това е тема за обсъждане на блогъри и влогъри, а не тема, в която да си решавате проблемите. Видяхме вече и двете страни, всеки си е направил изводите кой какъв човек е и мисля, че е време да продължим темата по предназначение.
Нали Нора се извини и приключи темата.
Не разбрах в каква връзка е поста ти. 😉

# 967
  • Варна
Ох, малко "свеж въздух" с новини за Тайна, благодарение на Емилиана. Винаги ми е интересно да чета преразказите ри, сега си пускам да гледам видео.

# 968
Аз (както винаги) съм съгласна с Лори. Голям и излишен цирк.

И изказването на Superficial и някои от останалите подкрепям. Ето пак давам пример с Лори - има чаровен канал, който не ни натрапва, за разлика от КРР.

Включванията на КРР често са ми неадекватни. Преди няколко дни защитаваше Петканови за голотата и пошлостта, казваше ни, че сме от соца и, видиш ли, дори секс не правим, горките ни мъже (това за мъжете беше от преди няколко месеца). Тогава коментарите й бяха към мен, заради това си позволявам да споделя сега мнение, дори да го сметнете за твърде лично. Излишна пасивна агресия към Нора!

Следя Нора от самото начало. Подкрепям я на 100% в случая, защото никога не е говорила за отслабване, а за ЧИСТА КОЖА. Хранителен режим с цел по-ЧИСТА КОЖА. Но определено не разбирам защо още не е преодоляла зависимостта към енергийни напитки.  Това пиене на редбул и т.н. НЕ го подкрепям и НЕ го разбирам. Дано покаже как се отказва от този навик. Със сигурност опитът й с акнето може да е полезен на 16-18 годишните момичета с проблемна кожа.

Edit: Нора не е приканвала "АГРЕСИВНО" никой да споделя грешно цитирания от КРР хаштаг. Нито е обещавала отслабване, а само изчистване на кожата.
А споделянето на канал/скрейншот/тагване на приятели с цел подаръци и награди, ме дразни изключително много във всички. Но уви, така "работят" тези среди.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 13:25 от MiaBri

# 969
Оле, тези сбърканите финландци наистина само бяло носят, що за секта бе...
Няколко години само да е това, преди са си били нормални, за това се изпусна момчето. Имаше и старо клипче от Австралия където ги виждаме съвсем нормално облечени, ама ми потъна, някой път като се наканя да го търся ще пусна. Засега ето видео със свекървата на Тайна/култооснователката от Австралия как preach-ва:
https://youtu.be/dBwgeYemuKM

От последния пост Нора чета като Хопа! 😂

# 970
Гергана с поредно забавно клипче, дори не мисля да го пускам.. и как не се научиха, че ТИПОВЕ хора звучи доста по-добре от Видове?! В мен ли е проблема?

# 971
Скрит текст:
Някой изгледа ли тази глупост, че ме е страх, че ако си я пусна ще се задавя с обяда си 🤣🤣

# 972
Скрит текст:
Някой изгледа ли тази глупост, че ме е страх, че ако си я пусна ще се задавя с обяда си 🤣🤣
Тъкмо съм го пуснала да мърмори и бях в банята, при което чувам , че Валерие е бягала из Х&М в Копенхаген, щом е видяла “мърча” на Ариана Гранде. Излизам и се заслушвам и чувам БОТУШИ над коляното и стоя и си мисля, вярно е че лятото е студено, но чак за ботуши не е... ще ме умори това момиче. Joy

# 973
Някой гледал ли е Кристина Ян, има клипчета за бебешки неща...
Попадна ми случайно.

Всички инфлуенсърки уж наблягат на Без пластмаса, а са заринати с по пет шампоана, аз в банята имам един.

Скоро не съм ви чела и ще наваксвам.
Може ли линк към тази Кристина, ме не я намирам нещо...

# 974
Така....
Съвсем се изгубих в последните страници, тъй като не съм запозната с изявите на момичетата, няма да коментирам темата.
Само правя вметка, че поздравявам Ели, Пепе,  Полина, които са едн от най-обсъжданите и със сигурност знаят за съществуването на темата, но не се включват да се оправдават като ученички. Интересно явление е, че се появават точно тези, които са споменати веднъж и са познати на 5 от коментиращите.

Никол и приятелката и ме бяха  възмутили с пранк войната си и оттам бях изгледала няколко нейни видеа, както в канала и, така и в студио Куинс. Симпатично на външен вид момиче, но изглежда е много глупава и като казвам глупава нямам предвид академични знания, ами просто включвания в разговори, никакво чувство за хумор, цялостна липса на адекватност в дадена ситуация, особено сравнена с Християна от Айде БГ. Приятелят и въобще не съм го гледала, но ми се струва свястно момче, може и да греша.

Валери беше една от първите бюти влогърки, които гледах и просто имам симпатии към нея. Изглежда мило момиче, което просто не е дорасло още.
Обаче паднах...гледах видеото за Ариана Гранде и казва колко много се потрудила за него и ако била в София нямала да може да го снима 🤔 И, О, изненада.....отиде в мола, втора изненада - в Старбъкс, и трета изненада - магазин от типа на Сефора... (сега вярно че превъртах по 2-3 секунди, но едва ли за мигване време е имало нещо, което няма в София)

Общи условия

Активация на акаунт