Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 413
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 020
KPP, като родител, макар и на малки деца, ще ти кажа едно нещо - децата не се предпазват със затваряне в златни клетки и скриване на всичко лошо и вредно от полезрението им.
Трябва много говорене, обяснение, разбиране и възпитание вкъщи.
Защото навън рано или късно, ще се сблъскат и със секс, и с цигари, с редбули, наркотици, с опасни диети и каквото още се сетиш.
Отговорността за влиянието на тези неща е на родителите, а не т.нар. инфлуенсъри, които ти обвиняваш.

П.П. и все пак не разбрах, щом обвиняваш инфлуенсърите за състоянието на сестра ти, а не себе си и своето семейство, защо не посочи тези, които тя е гледала, ами Нора?

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 17:16 от Вαнилия*

# 1 021
Щото няма такива, ама тва си е мое мнение..

Гримът в последното стори на Стефи е много готин

# 1 022
Не виждам нищо лошо във видеото. Става въпрос за десетдневно предизвикателство за пречистване на кожата и целия организъм. Не мисля, че детският организъм ще се увреди от ядене на плодове, зеленчуци, ядки, яйца и риба в продължение на десет дни. Аз съм правила такова пречистване и наистина си трябва поне седмица.

Аз смятам, че семейството е най-важно за възпитанието на децата. Родителите ми не са ми забранявали нищо, но са непушачи, а храната вкъщи винаги е била  сравнително здравословна, и с това са ми давали пример. Въпреки че почти целият клас пушеше, никога не съм имала желание да го правя, за да съм по-готина, нито пък съм имала желание да ям боклуци.

# 1 023
Леле, Валерката наистина се е изчерпала откъм съдържание и идеи. Какво забога е това видео...
От 30-годишна жена.
Иначе е много готина, спор няма. И е неангажираща и най-вече не влияе зле на аудиторията си. Simple Smile

# 1 024
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
КРР,  нали осъзнаваш,  че основния проблем на сестра ти, ако е вярно това което пишеш,  е със нейната психика,  а не във това,  че някои се обяснява публично,  че пуши и пие енергийни напитки, отправя "предизвиквателства" ?
   Примерно,  в моя род  има хора,  които имат проблеми с алкохола. Установила съм за себе си,  че много лесно "влиза" при мен,  мога да прекалявам, харесва ми,  услажда ми се... И затова се контролирам,  и колкото и да се вдигат наздравици, си знам мярката.
  Семейството е за това,  говори се много,  обяснява се, търсят се специалисти за помощ. Има и по-лабилни хора,  но е най-лесно да обвиним някои друг за собствените си проблеми.

# 1 025
Естествено, че гривната на кракът ти е най-добре да се рекламира на фона на з.....а ти! Close

Скрит текст:

# 1 026
  • Стара Загора
Ако едно дете се "инфлуенсне" да прави нещо (дори и да яде зеленчуци и плодове, в което няма НИЩО лошо) от някакво видео в интернет пространството, то означава, че в средата, в която живее и хората, които го отглеждат не говорят много с това дете, не отделят достатъчно време и внимание да му обясняват простите неща от живота. Или иначе казано - липсва възпитание и обща култура. Гледам youtube от тийнейджърска възраст, точно тогава, когато децата са най-уязвими към всичко и никога нищо не съм приемала като реалност, а че това е интернет и всеки си изразява мнението дори и грешно да е то. Може би, защото моите родители са отделяли голяма част от времето си да ми обясняват кое е редно и кое не, какво означава думата "мнение" и дали трябва всяко такова да се взима под внимание.

# 1 027
Естествено, че гривната на кракът ти е най-добре да се рекламира на фона на з.....а ти! Close

Скрит текст:

Е това и на мен ми идва в повече Grinning
Иначе задникът и нещо не ме кефи.

Всъщност, не бяхте ли вие, които се възмущавате как Пепка дава съвети за отглеждане на деца и това да раждаш в ранните 20тте. Как могла да дава такива съвети, без да знае какво е от пъвърхността.
Айде да си следвате думите и да не се впускате в обяснения във вашето семейство как е, вие как сте били и какво е довело до положението на сестра ми. Не съм ви искала съветите, нито мнението, нито ме интересува във вашето семейство как е. Понякога е по-добре да замълчиш и да не изсъскаш, вместо да бъркаш със сол в нечия драма.
Приберете ги малко тези езици и това желание за конфликт и интриги.

# 1 028
Момичета, предлагам да продължим нататък. Ти го питаш нещо, то си знае своето. Хвърля обвинения за някакви “хора”, които са повлияли на сестра и’ и после се прави на ударена. Нека не отговаря, тя става смешната и кара хората да вярват /поне мен/, че това със сестрата е измислица. Иначе защо да не си застане зад думите?

# 1 029
  • София
Както казваше батко ни Бойко "Който има деца - да си ги гледа". Simple Smile

# 1 030
Здравейте, радвам се  че не съм единствената която споделя мненията ви за БГ ютубърите. Имам чувството , че в началото всички бяха искрени докато не започната цифрите. Лично аз спрях да следвам много от тях основно заради парадирането с пари,марки,колекции и т.н. Гергана Димитрова и другата адашка  например ми е супер антипатична с това "похарчихме 2000лв, какво си купих с 1000 лв, продукти на стойност 1000лв." , Пепе същата работа, както и много други. Друга причина са така нашумелите пранкове , ядене на един цвят храна , а пък най-тъпите влогове. Не знам , аз ли съм единствената на която вече и писва от тези еднотипни скучни видеа само и единствено с цел показност и хранене на самочувствие , или и вие мислите така ?! Simple Smile

# 1 031
VanillaPumpkin правя се на ударена и подминавам желанието ти за зрелища и предоставянето ти на материал, върху който да бълваш злобни коментари, защото не смятам, че трябва да споделя личната си драма във форум, в който някакви жени чакат с отворени обятия да чуят за нечие страдание, само и само да го заплюят и стъпчат отгоре, за да го заболи повече.

# 1 032
  • София
Гери, аз също рядко коментирам, защото няма нещо, за което да се хвана, но метни едно око на тези два линка. Малко са с различна тематика, но явно качествените неща не се коментират често, за разлика от "казвам Да 24 часа"... Безумно.

1. https://www.youtube.com/watch?v=QkqjYJi1YgQ

2. https://www.youtube.com/watch?v=Cosgh0Au5xA

# 1 033
  • Стара Загора

Скрит текст:

Е това и на мен ми идва в повече Grinning
Иначе задникът и нещо не ме кефи.

Всъщност, не бяхте ли вие, които се възмущавате как Пепка дава съвети за отглеждане на деца и това да раждаш в ранните 20тте. Как могла да дава такива съвети, без да знае какво е от пъвърхността.
Айде да си следвате думите и да не се впускате в обяснения във вашето семейство как е, вие как сте били и какво е довело до положението на сестра ми. Не съм ви искала съветите, нито мнението, нито ме интересува във вашето семейство как е. Понякога е по-добре да замълчиш и да не изсъскаш, вместо да бъркаш със сол в нечия драма.
Приберете ги малко тези езици и това желание за конфликт и интриги.

Конфликтът и интригите ги създаваш точно ти. Или по-точно се опитваш да ги създаваш. Отделно всеки е свободен да изразява мнението си! Защо? - Защото има свобода на словото. Както ти изразяваш своето мнение и нападаш хора, така и другите могат.
Нора не я следя, не я и познавам, но това което сте си уговорили, а именно да гримира само теб е трябвало да се спази, а не да излизаш от ситуацията, че така си го почувствала. Също така снимките, които сте й ги подарили (само се замисли колко смешно звучи), може да ги направи всеки с професионален фотоапарат и малко опит.

# 1 034
Гери, аз също рядко коментирам, защото няма нещо, за което да се хвана, но метни едно око на тези два линка. Малко са с различна тематика, но явно качествените неща не се коментират често, за разлика от "казвам Да 24 часа"... Безумно.

1. https://www.youtube.com/watch?v=QkqjYJi1YgQ

2. https://www.youtube.com/watch?v=Cosgh0Au5xA

Благодаря , ще ги погледна с удоволствие. Просто лично съм супер разочарована от женското влияние в youtube , защото не можеш да имаш доверие на момиче което споделя най-обикновени проблеми с кожа,коса и всякакви женски неща без да няма реклама. Разбира се , няма лошо стига хем да печели хем да споделя и да помага наистина продукта или каквото и да било. В началото може би споделят лично мнение , но след това всичко става само и единствено за спонсорство.

Общи условия

Активация на акаунт