Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 438
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 140
А пък аз наблюдавам друг вид рускини, мърляви и неугледни, явно са от по-бедните знам ли.

# 1 141
Ох, не мога с Ивана, ще ме умори ХАХАХАХА Този клип за коя аудитория беше адресиран ?!! Аз ви казвам, тя черпи идеи от някое списание...
Така и така е почнала със съветите, да й дам някои идеи - Съвети за отслабване,Съвети за първа среща,Съвети как да се изкъпем правилно,Съвети за красива усмивка,Съвети за здрави нокти АХХАХХАХА
Вместо да се надгражда,тя стремглаво върви надолу...Това са теми, подходящи за нов канал примерно , за човек който прохожда, а не за човек който има канал от години ....
Да  прави такива видеа е несериозно и комично....

# 1 142
Мен много ме кефи този Любо, благодаря на който го сподели 👍

# 1 143
Ооо и аз много я харесвам и от нея разбрах и за другия ми любимец Кирил Гуцов (https://instagram.com/kirilgutsov?igshid=ycy2rtat2mkw) това са единствените хора, на които с интерес гледам сторитата в инстаграм! Много полезна информация, интересно съдържание и са супер усмихнати и лъчезарни! А и Радост е врачанка, съгражданка ми е, няма как да не си я харесвам хехе Wink
Ох, този Гуцов едвам го изтърпявам. Не съм хомофобка, обаче той е по-женствен и от най-женствената кифла и имам чувство, че нарочно се превзема. Смисъл много е фейк с поведението си. Иначе не мога да отрека, че дава много полезни съвети, обаче като пусне 20 сторита наведнъж и като почне да маниерничи направо....

# 1 144
Вуйна ми е рускиня и веднъж я наблюдавах как почиства къщата си - след всяка изчистена стая сяда на цигара и кафе/коктейл. После отива на спа или някакъв уелнес - я прическа + маникюр, я масаж.. било й "награда за добре свършената работа"!
Има да се учиме на себеуважение, май май...

# 1 145
Аз цял живот правя същото, но си мислех, че просто съм мързелива, а всъщност съм била рускиня 😁

(С най-добри чувства го казвам )

# 1 146
Аз цял живот правя същото, но си мислех, че просто съм мързелива, а всъщност съм била рускиня 😁

(С най-добри чувства го казвам )

Heart

Попрехвърлих видеото на Ивана - много сте прави, че се е фокусирала в аудиторията тинейджъри и сега ще прави образователни видеа за да ги спечели с мозАк и Ентелект.

# 1 147
Лори, поздравления за хубавото видео от града ни. Дано се хареса на другите , които го гледат.

# 1 148
  • Русе
Лори, поздравления за хубавото видео от града ни. Дано се хареса на другите , които го гледат.
Аз благодаря,че ми напомни за статуите , бях изключила за тях. Purple Heart

# 1 149
Здравейте, момичета. За първи път пиша в форума, но въпреки това чета вашите мнения с интерес. И аз не съм от почитателите на Пепе, въпреки, че преди година някъде й следях видеата. На мен ми се струва като типична кифла, като я гледам сега и излъчването й ми е като на егоист, мислещ първо за себе си и външния си вид, а после за семейството. Наистина вече са малцина блогърите, които публикуват интересно съдържание за аудиторията си,което в същото време и да бъде полезно.

# 1 150
Забелязвам, че от скоро много от влогърките качват на сторита "Ако идваш от това стори остави това емоджи в коментар под тази снимка", обаче не разбирам защо😂

# 1 151
Е, хайде сега и по излъчване да ги определяме. Мойто излъчване е надменно и надуто и нищо не мога да направя.

Стана ми интересно, щото вече няколко пъти срещам, че нищо полезно не предлагат. Ама защо трябва да има полезно съдържание? Според мен изобщо не е задължително. Това са забавни канали, не образователни.

# 1 152
Напоследък много ме дразнят разни wannabe инстаграм влогърчета с привличането на внимание към профилите си. Вече няколко пъти хващам определени хора (коментирани и тук) как ме последват в инстаграм за 2-3 дена и после ме отследват. Знам защо го правят, но лично на мен ми действа отблъскващо и не бих последвала обратно такъв човек. Не знам на някоя от вас дали се е случвало, но го намирам за нагло и отчаяно.

# 1 153
Това е програма, не го приемайте лично.

# 1 154
А вие хапнахте ли, момичетааааа?
Винаги съм се чудила защо Антоанета вечно е с отворена уста...

Общи условия

Активация на акаунт