Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 607
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 155
"Малко сме хапвали" на какъв език е?

# 1 156
Аз пък се чудя, защо непрекъснато го целува това дете. Изглежда ми все едно не знае какво да каже или прави и айде бам една целувка.

# 1 157
Незнам как тази мацка изтърпя тоя мейкап сет, но мен лично ме засърбяха очите докато я гледах как я тормозят:

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=fHwhGADHnz4

# 1 158
Петканова не се сдържа и си показа банския и отпред, да не се чудят милите и почитатели какво крие.
Скрит текст:

А Биляна Йотовска какво точно прави с този "костюм", прилича ми на момиче танцуващо на пилон ...

Скрит текст:
Йотовска май цели тука да прилича на Лара Крофт.

Е този бански е отвратителен. Направо да го свали,то е все тая дали е с него. Все едно е взела детски размер долнище. Толкова зор да си показваш задника и междукрачието, думи нямам. Може и да печели като модел, ама класа и стил никога няма да има, евтинджос(повръщашо човече).
В Черешката плещи глупости,че искала някой ден синът й да се гордее с нея,че е спечелила кулинарно предаване, обаче,че майка му се развява почти гола по инстаграм - няма проблем, сигурно и това е за гордост.

# 1 159
Полина все пак е рускиня/украинка, а за тях външния вид е на първо място. Няма дете, няма мъж, първо са си те.

Имам доста рускини в обкръжението и на много неща съм се на гледала. Една от тях отдели доста време да си прави прическа, за да заведе детето й с 40 градусива температура в спешното отделение. Аз разбира се скочих, че това не е най-важното, а тя ми отговори, че от студентка се е научила да не излиза без оправена коса независимо от ситуацията.

Не знам какво да кажа. Ужас. Приоритети Sad

# 1 160
Аз пък се чудя, защо непрекъснато го целува това дете. Изглежда ми все едно не знае какво да каже или прави и айде бам една целувка.

Най-вероятно и по същата причина се жлемби с отворена уста 😂

Относно коментарите за липса на полезно съдържание - мисля, че те са основно към канали, които принципно дават заявка да бъдат полезни с разни съвети и идеи.
Няма лошо да има и развлекателни видеа, които да бъдат просто за забавление, но то и такива липсват.
Критиките са заради това, че започват да бълват абсолютно безсмислени видеа, само и само да качат нещо или да си изпълнят рекламните ангажименти.
Като например видеата на Ивана за токчетата, реакция на песен или копирането на снимки. Или пускат измислени рутини, единствено с цел реклама, която прозира от километри. Ами, сори ама аз рекламите мога и по ТВ да ги гледам.
За мен те нито са полезни с нещо, нито са ми интересни и забавни.
За децата на 12-15 може и да са.

Докато, например преди гледах видеата на Любо Жечев, където коментира пранкове на тези Стела и Сандев и доста се посмях.

# 1 161
Цял ден гледам сторита на Полина отново от Дендрариума. И сега Савина - Никол си е постнала как Полина я била поканила на едно уникално място наречено Дендрариум. То е ясно,че мястото е приятно,но вече нз колко пъти го спомена и рекламира.... 🙄

# 1 162
Полина все пак е рускиня/украинка, а за тях външния вид е на първо място. Няма дете, няма мъж, първо са си те.

Имам доста рускини в обкръжението и на много неща съм се на гледала. Една от тях отдели доста време да си прави прическа, за да заведе детето й с 40 градусива температура в спешното отделение. Аз разбира се скочих, че това не е най-важното, а тя ми отговори, че от студентка се е научила да не излиза без оправена коса независимо от ситуацията.

Не знам какво да кажа. Ужас. Приоритети Sad

Имам "роднина "по съпружеска линия украинка. Честно казано не съм я виждала никога ненагласена, дори и в ежедневието си е от до,на работа също, да не говорим на парти. Майка й също. Изобщо поддържана жена. В домакинството я няма много. И с детето особено не се разправя,той е и голям де.
Обаче общото ми впечатление за тези по морето,които ги виждам е неугледни, разпуснати и нахални,много до наглост даже😊

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 19:51 от Мис Каролин Бингли

# 1 163
Аз пък днес наблюдавах по морето рускини с червило и рисувани вежди на плажа. Дори малките момиченца рускинки са ми кокетни в маниерите си.

# 1 164
Гледах новото видеото на Мими Георгиева .Честно да си призная ,преди повече я харесвах .27 мин. за мен ,пълни с тъпотии и нищо смислено не каза.Не харесах и това ,че мъжът й и той се опитва да й подражава .

Разгледах днес тубата,какво може да се гледа от влогърите,истината е ,че няма никой ,който може да ми привлече вниманието .Cry

# 1 165
Явно е манталитет,в културата им е. Виднагахсе сещам за Настя и Папа-канал в you tybe,който детето много харесва. За баща и момиченце към 5 годишно. То са рокли,то за гримове,а в каква къща живеят вероятно в Щатите.Майката не те показва само ги снима. Но си я представям каква е.

# 1 166
Любо е умен и саркастичен...от тези хора,които казват 5 думи,но на точното място и по такъв умел начин,че се чудиш дали е сериозен,дали се шегува,дали го мисли.Обижда,но с финес."Запознах" се с него в Къртицата преди 3-4г и се радвам,че не се загуби,а търси своята ниша.С удоволствие му гледам видеата.

# 1 167
Сега се замислих, че и Ивана, и Антоанета можеха да направят повече видеа за ремонтите си.  И чуждестранните блогъри правят видеа със съвети и.. каквито и видеа там да прави Антоанета, но български видеа за ремонти винаги са по-релевантни, отколкото американски примерно. Ама защо им е да привличат аудитория 25+, като си имат 10-15... 😁😁

# 1 168
Тази "класната" по бански, един ден ще се гордее само с това, че ще е МИЛФ за всичките приятели на сина си. Ще смени тениската май.

Аз много харесвам разчистване на неща и декориране, но нашите просто не стават.
И Гръмпи, дори забавлението е добавена стойност на съдържанието. Те просто нямат нищо.

Колкото до Полина - изгуби ме като взе да обяснява как си мие главата само на фризьор. Come on.

# 1 169
  • София
Какво ви е мнението за Natali's Beauty?

Общи условия

Активация на акаунт