Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 658
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 170
Една снимка,  хиляди реклами...
Скрит текст:

# 1 171
Какво ви е мнението за Natali's Beauty?

Познавам я доста добре,колежки бяхме. Не я харесвам изобщо и съответно не я гледам, но от малкото, което съм виждала, доста по - добре се справяше с някои неща от повечето. Въпреки това по моите критерии - Hands Thumbsdown

# 1 172
Какво ви е мнението за Natali's Beauty?
Винаги като я гледам се чувствам сякаш съм си пуснала телевизионно предаване 😀 за разлика от Breedlove, не я познавам лично и за това съдя по това, което съм гледала. Харесвам я, интересно е съдържанието й, креативна е и гласът й не е дразнещ и писклив като на ВалеритУ. Нищо лошо не съм видяла от нея😊

# 1 173
Моето мнение за Natali's Beauty е, че качва интересни видеа, поне за мен са такива, изчерпателна е

# 1 174
Следите ли Yoana. Yokko

# 1 175
# 1 176

Аз. От време на време. Харесва ми, земна е, не е някоя превзета кифла. Малко залита в хербалайф и бюти сторита, ама то нали това й е основната издръжка. Много е красива, говори добре и не ми е обичайната кифла. От няколкото видеа, които изгледах нищо ново не научих, но честно казано ме разтовари.

# 1 177
Следя я Yoana Yokko, за сега е съвсем нормална не се прави на интересна и има доза ирония към себе си, което ми допада. Дано не започне като другите с досадните реклами.

# 1 178
  • Някъде там
Добър вечер
Скрит текст:
Изпуснах ви уикенда,но добре си починах  от мрежата и ви черпя с гледка.
Гледам че Пепа пуснала въпроси.
Много ми е любопитно ако я питат за Фичката ще каже ли истината.
Натали ми беше симпатична,но не съм я гледала напоследък.
Изгледах Зорница и се инфлуенснах  за спрея,че имам проблем с ушите.
Друго не съм гледала и не съм ви чела. Има ли нещо интересно,което да се върна да прочета темата или да гледам или нищо не съм пропуснала ?

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 23:09 от daviz

# 1 179
https://www.youtube.com/watch?v=uBMfwHEmZEs

Половината време се чудих как може да е такава свиня (говоря за кочината, в която живее), после се чудих на какви наркотици е. Мръсните четки на нашите са направо песен

# 1 180
Много ми хареса видеото на mintstories. И ми стана тъжно за природата..

# 1 181
И мен малко Валери ме дразни като започне с този писклив глас да говори, иначе и нейните видеа са хубави.

# 1 182
Валери е много забавно тъпа Joy

# 1 183
  • Някъде там

Последния коментар, под снимката на Алекс с банските е покъртителен.🤪

# 1 184
Филип да не би да се върна към ергенския живот Grinning
Скоро започнах да следя Grace Denny, това момиче защо постоянно снима в кухната си, а тя пък е като коридор, толкова е тясно...дори в последното видео и дрехи и обувки там показва Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 23:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт