Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 673
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 185
Само аз ли нищо забавно не виждам в тъпотията?

Антоанет Попова е пуснала няква снимка с филтър в/у филтър и пак лицето й е 10 тона по - светло. Тия хора слепи ли са???

# 1 186
Скрит текст:
тия двамата са заприличали на голяма част от живущите във Филиповци, добре,че са зъбаците малко да осветят снимката...това пеньоарче, дали е на Златка творение, ммммм😆

# 1 187
Скрит текст:
тия двамата са заприличали на голяма част от живущите във Филиповци, добре,че са зъбаците малко да осветят снимката...това пеньоарче, дали е на Златка творение, ммммм😆
LaughingLaughingLaughing  1:1 са, пеньоарчето е Haute Couture Laughing

# 1 188
Те двойка ли са?

# 1 189
Kate82 Да, двойка са. Даже Златка е бременна от него😂

# 1 190
Идвам да похваля Звезди и Кало, особено Кало този път. Вдъхновяваща история, много ми беше приятно да го слушам като тембър, изразяване и т.н.

Мариета също има много полезно и симпатично видео на тема кажа. Каза и неща извън клишетата и извън рекламата на продукти.

Хаотичното видео на Зори отново беше приятен завършек на неделята.

Влогът на А.Попова ми беше разтоварващ. Харесаха ми последните минути на откровения.

А Ивана сякаш прави крачка напред и 10 назад. Видеото за ремонта беше добро, дано покаже още от него, както и някои от хаковете, но последните 2 са изсмукани от пръстите.

# 1 191
  • София
Честно, мен за Попова ми стана мъчно. Никак не е лесно да се бориш с килограми+ депресия, пък и постоянно да се коментира от всеки публично теглото ти. Тя все още не е намерила вътрешна мотивация да се справи с това, но наистина е доста грозно коментирането на килограмите и.

# 1 192
Подкрепям те, Маце. Надявам се да се справи, защото си е сладурка и прогресът във видеата й е видим.

Грозно е коментирането на кг на всеки човек (а Тони дори не е толкова пълна), но когато си постоянно онлайн сигурно е още по-кошмарно.

# 1 193
Идвам да предложа една примерна инстаграмабъл рецепта
Пълнозърнести слайсове 🥪потопени в деструктурирани яйца 🥚от свободни кокошки ...🐓с добавка на идея лактис ,🍶дружелюбно добит от пасищни крави🐮 ,пасли букет билки 🌱🍀в широките 💫и просторни ✔️добруджански полета🌞🌻Лек аромат на мадагаскарска ванилия🌾 ,допринася за страхотният и завършен вкус на слайсовете.🥪
Плейтнати ✔️💫с ягодова редукция 🍓с дъх на Бурбонска ванилия 🌾и Жасмин 😌🌼🥳

Или накратко -п’ръжени филии със сладко от ягоди 👀😆😂
Desislava Hay от нета

# 1 194
Моля, моля това е конфитюр, не сладко.

# 1 195
Тези дни Попова пусна видео от почивката им, където обясняваше, че е напълняла от антидепресантите и не е бременна.
Не чух такова нещо. Каза, че когато е била в депресия не се е хранела и е отслабнала драстично и е била прекалено слаба. Сега, когато  нещата са се нормализирали, си е върнала нормалното за нея тегло.

# 1 196
И при Ивана, и при Валери според мен е грешка да качват по няколко видеа седмично, при положение, че издишат откъм идеи и съдържанието, което предлагат е изключително плоско. Единици са влогърите, които успяват да смогнат с график от порядъка на 2-3 видеа седмично и успяват да поддържат интереса на аудтиорията си.
Лошо впечатление ми прави и когато със седмици не се качва нищо, а когато се качи, то фокусът е върху реклама на нещо, а самото видео е за пълнеж, като тези измислени рутини които се качват нон-стоп, та картинката е "нова/обновена" рутина за да се пласира рекламата на новия околоочен на Виши. Разбира се, дежурното оправдание е за финансовия стимул, но щом аудиторията ти не е достатъчен стимул за теб, защо изобщо претендираш, че се опитваш да бъдеш полезен на нея? Много хубаво посочи някой назад из темите, че последователите са ок с рекламно съдържание до около 30%, някой успява ли да се сети за популярен български влогър от А листата, който да взема това предвид?
На мен Антоанет Попова ми е много симпатична, миналата година бях гледала видеото ѝ с Мегз, а наскоро попрехвърлих някои нейни видеа, усещам някаква топлота и сърдечност в нея, които ми допадат. Имам спомен, че сте писали, че и тя много сваля нивото напоследък, но за мен като нов нейн последовател ми е приятна за гледане към момента.

# 1 197
Напротив, точно това каза, че психологът и’ я е пратил на психиатър, където са и’ предписали антидепресанти и от тях е качила. А миналата година е била прекалено слаба, но сега също не се харесва и е започнала да търси режими, за да си възвърне нормалното /не миналогодишното/ тегло. Точно преди година и на мен ми правеше кофти впечатление, в клиповете си беше раздразнителна, усещаше се нежелание и лека надменност, но аз я харесвам, вярвам, че всеки си има такива моменти и се надявам скоро да преодолее проблемите си.

П.П. За Валери и Ивана съм напълно съгласна. Но не ме учудва, животът им е еднообразен, а и като гледам, те освен със събития не се и мъчат да си го разнообразят. Хора, с изключително интересно ежедневие сигурно биха се затруднили всяка седмица по два пъти да представят нещо интересно на аудиторията си, какво остава за тия двете..

# 1 198
Тези дни Попова пусна видео от почивката им, където обясняваше, че е напълняла от антидепресантите и не е бременна.
Не чух такова нещо. Каза, че когато е била в депресия не се е хранела и е отслабнала драстично и е била прекалено слаба. Сега, когато  нещата са се нормализирали, си е върнала нормалното за нея тегло.

Ами аз не чух това.
Да, била е прекалено слаба и не се хранила, когато е била в дупка.
Но и казва, че когато са й увеличи дозата на лекарствата, се е усилил апетита й, особено за сладко и е качила драстично и не се харесва.
Т.е. нито през периода, когато не се е хранила, нито в момента се намира в обичайното си тегло.

# 1 199
Полина и Константина с всяка подобна снимка затвърждават кандидатурите си за сайтове за запознанства, голям успех ще имат с широко отворени уста и деколтета на показ Mr. Green

Скрит текст:

Гръмпи, като виден инфлуенЦър пробрай моля те за колко време се докарва такава поза, имам чувството, че правят по 100 кадъра, за да има 1 сполучлив с небрежно отворена уста или просто така си ходят, готови да лапат .... мухите.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт