Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 461
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 720
  • MJF
Сиена наистина изглежда изплашена на всички снимки/ сторита. Не мога да съм 100% процента сигурна в това, но е факт, че нито веднъж не видяхме детето усмихнато.

# 3 721

Ето,Гръмпи.
Това са сукуленти.Такива бяха и подаръците за гостите.

За мен, този букет не подхожда на стила на роклята и прическата, която ми идва една идeя ретро. Но иначе е била хубава булка и изглеждат щастливи, това е важното!
Такива сукуленти ги виждам повече в комбинация с бохо стил, с по-свободни и лежерни кройки на булчинската рокля, с уклон към хипстърско. Без дантелки и камъченца блещукащи.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 17:48 от tuali

# 3 722
  • На правилното място в правилния момент
Момичетаа, ето едно дългоочаквано видео!

Единствената ми забележка - добре, била си в Италия, показваш дрехи и покупки, покажи къде си била, какво си видяла, какво си опитала, какво те е впечатлило. Италия е страхотна, слънчева и апетитна дестинация във всеки аспект!

# 3 723
Цитат
За мен, този букет не подхожда на стила на роклята и прическата, която ми идва една идeя ретро. Но иначе е била хубава булка и изглеждат щастливи, това е важното!

Абсолютно права си, не подхожда. Роклята е ефирна дантела доколкото виждам малката част, по-скоро винтидж букет би и подхождал, или нещо нежно-фрезии например, класическите рози или момини сълзи, висящ букет. На мен не ми и допада такъв букет де, но тези са много модни в момента, аз не ги харесвам. Все пак аз си падам по по-романтичната визия, и вкуса на всеки си е различен.

# 3 724
Тя Галка е отишла с цел пазар, не очаквайте от нея да говори за забележителности 😂

# 3 725
  • Пеликания
За Галя е важно само да си покаже покупките. То това пътуване явно е била с такава цел - шопинг с момичетата Grinning
То на нея няма да й дойде на акъла да покаже нещо по различно.

# 3 726
А що неща има за гледане и опитване специално пък в Рим...

# 3 727
  • София
Момичетаа, ето едно дългоочаквано видео!

Единствената ми забележка - добре, била си в Италия, показваш дрехи и покупки, покажи къде си била, какво си видяла, какво си опитала, какво те е впечатлило. Италия е страхотна, слънчева и апетитна дестинация във всеки аспект!

ааа показва я миналата година, стига толкова

# 3 728
“Няма смисъл, тези неща ги пише в Гугъл” - Queen of vacations 👑

# 3 729
“Няма смисъл, тези неща ги пише в Гугъл” - Queen of vacations 👑

Но парцали като нейните няма никъде другаде! Joy

# 3 730
Галя има ли повече от 18 думи в речника? Всеки път любимите "наистина", "очарователно", "страхотно" и "много красиво". Смятам, че може да се напрегне повече.

# 3 731
Галя има ли повече от 18 думи в речника? Всеки път любимите "наистина", "очарователно", "страхотно" и "много красиво". Смятам, че може да се напрегне повече.

Че за къде да се напряга? На касата в мола няма да ѝ искат по- богат речник, тя за другаде не е тръгнала. 😜

# 3 732
Кичът е на ниво, особено чантата с шиповете. Едно нещо ми харесва - чантата на Фурла, останалото е потрес. Маратонките на Франки много яки били. Ако ги види на битака, едва ли ще и’ харесат, ама нали ЕФ.
Няма грам класа в тая жена.
П.п Можеше да е малко по-полезна, ако казва кое колко струва, ама...

# 3 733
Видеото все пак се казва "покупки от Италия", а не "Забележителности в Италия"

# 3 734
Ванчето и Валчето ще ни съветват, какво да ползваме след плаж. Ивана :"Ползвам този продукт за след плаж, ползвахме го и в Гърция, защото Боби така беше изгорял". Ами нали преди това пак ни съветваше, какво д ползваме, за да не изгорим, колко си доволна от продуктите, бе Ванче. Никаква логика и последователност. И двете с Валката имате общо IQ колкото стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт