Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 442
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 825
Аз абсолютно не разбирам защо трябва да се осъжда Галя за някакви дрехи на Guess?

# 3 826
А защо ви пука дали КАТ следи, че Пенка си вози детето без столче? 
Преценила е, че така му е добре, ако я спрат ще си плати и всичко е точно.

за мен Пепа и въпросните не са една компания. Ще кажете още малко, че друсалката Диона й е първа прителка.
Въобще не вярвам да са се познавали преди това.

# 3 827
Аз абсолютно не разбирам защо трябва да се осъжда Галя за някакви дрехи на Guess?
И аз.
Нито разбирам защо е за осъждане, че по време на пътуването с цел пазаруване не е показала забележителности. Аз ако отворя клип, който се казва “Покупки от Италия”, a ми разказва за Колизеума, ще се зачудя авторът в ред ли е. Тя има канал за мода и козметика все пак, а не претенции за пътешественичка.

# 3 828
Харесвам Алесса, но вече тотално се отказах от тях...

# 3 829
И аз.
Нито разбирам защо е за осъждане, че по време на пътуването с цел пазаруване не е показала забележителности. Аз ако отворя клип, който се казва “Покупки от Италия”, a ми разказва за Колизеума, ще се зачудя авторът в ред ли е. Тя има канал за мода и козметика все пак, а не претенции за пътешественичка.

Според мен ,за да се акцентира колко е повърхностна Галя , как не оценява нищо от забележителностите и прочие.

# 3 830
Тези Стела и Сандев ги научих, когато някой спомена клиповете на Любо за техните пранкове.

После като ги разгледах, разбрах кои са и се сетих, че дъщеря ми има снимка с нея от едно парти, където беше Елза от леденото кралство 😂

# 3 831
Харесвам Алесса, но вече тотално се отказах от тях...
Скрит текст:
И аз! Какво е това по средата?

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 15:31 от Анонимен

# 3 832
Големи експерти тук има по слънцеизлагането на малки деца. Отговорността е при всеки. За паметта на кожата може да се прочете. А Сиена, че вече е с друг цвят на лицето е видно от последните сторита на Пепе.
После защо толкова много здравословни проблеми при децата и родителите се чудят защо. Малко да се мисли в перспектива би било полезно. Да седиш август месец под или извън чадър след 11 на обяд и преди 16ч бъдете сигурни, че няма да остане без последици за организма. Било то и да се прояват след 10 години. Така че внимавайте и не се бийте твърде много в гърдите.

# 3 833
Хахахаха, Боже, то щото има на Пепе много за какво да ѝ се завижда!
Завиждам ѝ за децата, за мъжа, ама най-вече ѝ завиждам за залепения със скоч Жип 😂

# 3 834
  • София
Аз не виждам проблем, нито с ходенето на плаж - Сиена не е изгоряла, нито с клатенето на моста - добре, че не се забавляваме всички по един и същи начин, това ѝ е забавно, прави го, все едно е на увеселително влакче. Не виждам проблем и че Сиена я гушкат различни момчета, нищо ѝ няма и не заменят баща ѝ. Бащата е този, който трябва да се постарае да си заеме мястото.

Пепе ми е досадна с клипове като предпоследния - 5 минути, 20 реклами. Също и децата - винаги в столче, не ми харесва и изкуствената озъбена усмивка, която често лепва. Но като цяло мнението ми е, че в темата се прекалява. Няма само един правилен начин да се живее и само един начин да се забавляваш.

# 3 835
  • София
Човече, ти къде точно видя,че цитирам някого,най малкото пък теб съм цитирала?
Да бъда конкретна,вчера Мацето, каза че не са никакъв повод за възмущение, сторитата с бебето,а пък маратонките guess, днес са
по- голям повод за възмущение и обсъждане така ли?

За мен и едното и другото са проблем и някак ми е странно, да осъждаш майка купуваща скъпи обувки, а майка която позволява на всички мъже от компанията  с която е в момента да и подмятат бебето и да казват, че това бебе е тяхно, в техните си профили, не бива да бъде коментирана.

За какво да се възмущавам че някой седнал на плажа и се снима с бебе? Какво е възмутителното на това? Това че вие сте си решили че е скандал, за мен не е. И на Галя не се възмущавам, просто е показно и кичозно да се купуват такива дрехи на първокласник.

# 3 836
Давиз, за мен не е нормално да пишеш на майката на Пепе, относно действия на Пепе. Пепе е пълнолетна, отговаря за действията си. Ако си загрижена за Сиена, пиши на Пепе. Тя е майка ѝ, законния ѝ настойник. Ако бабата няа притеснения относно здравето на внучето, едва ли ще се впечатли от въпросите ти.
Не сте последна инстанция. Приемете, че има хора, които приемат за нормално клатенето на моста, гушкането от непознати.
А относно шегите - най - нормални шеги на 20 годишни са. Както виждаме Пепе не ги е споделяла, т. е. и тя ги намира за тъпи. От позицията и възрастта на която е.

# 3 837
  • Някъде там
Аз вчера обясних,на мен кое не ми хареса и за мен беше неприятно да го гледам и ми стана жал за бебето.
Всички имаме обаче различни виждания и реакции за ситуациите.

Емилияна,аз на майката,даже не съм писала такива неща за слънцето и излагането на бебето на слънцет,просто няколко думички за Сиенка които съм сигурна, че всеки би и писал.
Същото се отнася и за Пепа.
А пък тя все пак е и влогър и е нормално да получава въпроси.
Ако не беше лична кореспонденция,бих показала какво точно съм питала и съм сигурна,че повечето ще се съгласят с написаното.

# 3 838
На мен пък Галя не ми е натоварваща. Доходите и не зависят от ютуб и не я бърка кога, какво ще качва. Относно Guess, детските дрешки ми харесаха. Айде някой с ръка на сърцето да каже, че не би ги облякъл на детето си. Чантата с шиповете е друг въпрос. Ако не беше споменавала марки, тогава щяхме да се чудим, защо публикува видео с покупки, пък не казва марките. Нищо общо с Пепе няма, защото има къща, не плаща наеми, все и е тая дали ще и платят нещо от реклами, или не.

# 3 839
Всеки има право на мнение, ако сте работили с деца, чиито родители са ги поставяли хиляди пъти в различни рискове, дори за живота им, дали бихте говорили, че нямало такова нещо, като незсслужил да има деца, има и те са твърде много, и твърде лесно се става и млада майка, и млад татко, когато е ей тъй между другото.
И все пак не може да си играем на Господ, макар, че някои елитарни кръгове, го правят.

Общи условия

Активация на акаунт