Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 650
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 005
  • Пеликания
Хахах Мона за пръв път вози Никола в метрото. И нищо чудно после да се включи с възмущение за стълбите и че е с количка, че като гледам в сторито й емотиконите.

А Пепа да вземе да смени най-накрая тая Пума Rolling Eyes

# 4 006
Тъкмо вчера се замислих, че Пепе ще я гледаме сега само по брънчове и разходки, ако новото място е подбрано по-бюджетно, предвид разходите за ремонта... Ама сега има асансьор, съответно - почва да готви, хахаха.

Аглюто пак с някаква бутилка (в ИГ), подарък за мъжа ѝ, понякога се чудя не се ли зарина в кутии, чаши и бутилки вече...

# 4 007
Велика снимка, велика тема на Ивана. 🙄 Това по-неодекватно включване по темата от на Мелания Тръмп. Кой я знае, кой я познава Ванчето, че била жертва на онлайн тормоз. Ако под тормоз има предвид неграмотните обеснения в любов от третокласници, съм съгласна, то си е тормоз да се опитваш да разгадаеш какво е написало някое хлапе на път за улище. 😁

Най-вероятно обаче визира, темата и това, че никой не ѝ възхваля уникалния бизнес нюх/girl power да препродава китайски стоки и уникалната креативност да преразказва статии от Космополитън circa 2000. 😒

Разбирам ви какво искате да кажете за Зара, но все пак не са само на европейския и белия пазар, няма как да се напаснат само според нас.

# 4 008
Тъкмо вчера се замислих, че Пепе ще я гледаме сега само по брънчове и разходки, ако новото място е подбрано по-бюджетно, предвид разходите за ремонта... Ама сега има асансьор, съответно - почва да готви, хахаха.

Мне, едва ли ще готви - отново е под наем, все пак. 😉

# 4 009
Ух, ужасни са ми Пепе и Елица заедно Tired Face Още едно време го бях забелязала по общите им клипове. Елица действително става друг, много по-неприятен образ когато е с приятелката си. Сега някакво стори от снощи двете кифли на обичайното място "Милооо, наздраве мило.." Страшна лигня. Повръщ.

# 4 010
Това обръщение "Мило" вярно много мазно. Почти не съм чувала, някой да го използва, само от едно време в "Тя и Той" Мартин и Силви така си говореха. 😄

# 4 011
Според мен пък няма нищо лошо Антоанета да си показва стария асансьор, дори напротив - внася малко реализъм в розовия образ. Може пък да се опита да е relatable, в крайна сметка повечето хора в София не живеят в центъра. И по-добре ЕПК, отколкото панелка...
Сетих се за Ивана, която обясняваше относно ремонта, че никога не си е снимала кухнята, защото била стара и не била хубава.100% ще има много снимки със сокове от целина оттам, когато е готова. 😁😁

# 4 012
Не мога да смогна да изчета всички драми 🙈 Не знам дали е коментирано, но Ивана имам чувството, че е ходила на море, за да си прави снимки по бански... Изброих 18 снимки от Кавала качени досега в профила и, ако продължава така, май ще я отследвам.

Вече я отсладвах именно заради снимките. За какво му е на човек всеки ден да си качва снимка от почивка, на която е бил преди месец не разбирам, както и предизвикателството й към дриймърите да последват примера й...

# 4 013
Оф, ако можех да си позволя да се храня само по заведения, определено щях да го правя. За съжаление не мога и ми се налага да готвя, независимо че ми е безумно досадно.

# 4 014
Валери, когато се опитва да разсъждава: Всеки има някакви битки и...”неща” Grinning

Това с клиповете да казвате “Да” на всичко, не разбирам...Толкова ли е сложно да са реални? Гергина и сестра и’ толкова фалш в разговорите си. Заболя ме главата да ги слушам. И очите, да ги гледам...

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:50 от Не се сърди, човече

# 4 015
Помните ли блогърката от Щатите, със шестте деца и отново бременната? Тя превъртя играта-чака близнаци!
Да, Jordan Page, FunCheapOrFree. Ами беше ми симпатична, добре де, все още ми е, обаче явно в мен е проблема. Аз не разбирам потребността да имаш толкова много деца. Казаха, че тази бременност била планирана и в същото време казаха какво голямо предизвикателство щяла да бъде тази бременност и физически и психически и нз си още как си ...  Как и предните бременности, които са били с по едно дете били трудни, пък сега с две щяло да бъде още по-трудно ... Hushed

Много от тези влогърки или инстаграм инфлуенсърки идват от много религиозни семейства, или мормони, или членове на някакви други църкви (там са под път и над път), където не само са подтиквани да раждат много деца, но и на всичкото отгоре да осиновяват наред със своите, нещо като граждански дълг. Накрая ги нарояват 7-8-9, което пък води нови и нови абонати и мангизи.

# 4 016
Пепе качила стори от новия си асансьор. Нещо не е така инстаграмабъл 😁
Когато си живял 2 г. без асансьор, всеки такъв ти се струва лукс Grinning всъщност и входа в старата ѝ квартира не беше много инстраграмъл...
Хахах Мона за пръв път вози Никола в метрото. И нищо чудно после да се включи с възмущение за стълбите и че е с количка, че като гледам в сторито й емотиконите.
Има асансьор на тази метростанция.

# 4 017
  • Пеликания
Хаха както си и знаех, последните сторита на Мона са за препятствията, когато си с количка.

Има асансьор на тази метростанция.

То има ама явно тя или не знае или всичко е просто за инстаграм.

# 4 018
Пепка здрав кючек удри в последното стори 🤣

# 4 019
Хайде на ремонтаа..

Общи условия

Активация на акаунт