Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 362
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 290
Къде го виждате това празно стори при Елица? Има 5 ''пълни''.

# 4 291
  • Ilkeston
Наистина ме подразни как човек става еко за пари. Знам, че Пепе не е единствена, но нея следвам и тя ми е в полезрението. А тези коментари с хейта просто не искам да коментирам.

# 4 292
  • София
Забелязвате ли как постовете, с които се критикува Пепе, са грамотно написани? Laughing
Същото беше и с един доста дълъг по повод на кампанията й. А сърчицата и хвалебствията сякаш са писани от бавноразвиващи се. Вместо да си въобрязява, че всички й завиждат, нека просто се огледа в аудиторията си.

# 4 293
  • Някъде там
Пепа си лъже и маже за пари и после ние сме прекаляващите с нея..

Това момиче го обсъждахме пак преди време. Възмущаваше се за нещо подобно на друга влогърка,не помня коя.

# 4 294
Според мен това с харесването е стратегия,приложихме същата на едно старо гадже,бяхме се разделили а моя приятелка с която се знаят му хареса снимките и той и писал и си проговорили за нас за раздялата ни,и така разбрахме доста за неговата гледна точка,как се е чувствал във връзката и моето отношение,тя ни беше посредник,,,така че и тук може Ели да се опитва да ги сдобри ..

# 4 295
  • София
В кой клас?
Мисля, че като цяло е лоша идея Simple Smile

А тя наистина всичко продава. Каквото й метнат, айде... Пепето € Trollface

# 4 296
Скрит текст:

Срещу 2 бона, ако е вярно писаното тук.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 21:41 от Не се сърди, човече

# 4 297
Случайност...?Rolling Eyes
Скрит текст:

Срещу 2 бона, ако е вярно писаното тук.
А да бе, затова отиде в едно видео да я смъмриш.
МегзЪ иди си карай тировете не се занимавай с парцали.

# 4 298
Сигурно специално за темата Пепе на предпоследната снимка се е усмихнала с два реда зъби.
Изглежда по-добре от мен с подобна усмивка, ама по принцип и на нея не я препоръчвам.

# 4 299
Скрит текст:

Опала....

Аз също забелязах това... е последно ще спасява природата и морето или ще ни показва какво яде и пие..

# 4 300
На Пепе не й трябва мързелив и безотговорен мъж като Филип.Ще си намери по-добър.Децата са ощетени да,но ще бъдат още по-ощетени,ако се отглеждат в нездрава среда на караници и безкрайни раздели.
Егоист и лентяй.Във видео от февруари помня какви грандомански планове имаше за апартамента,явно се изпокараха и си подви опашката.Дори не се усеща да помогне,ако не заради Пепе,поне заради децата...все пак това ще бъде техният дом.

Харесва ми акцента на Полина и визуално я харесвам - хубаво славянско излъчване.Атакували са я просташки и тя е отговорила както си може.Същото ниво на простотия,като авторката на коментара.Не бих й генерирала и един клик трафик.

# 4 301
Баш за инстаграмския профил е Пепка с опазването на околната среда 😂

да вземе някой да я качи, аз така и не разбрах как се влиза там

Една дама виждала положителност...

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 08:42 от Вαнилия*

# 4 302
  • София
Ей, най-сетне някой някой да обърне внимание на тия еднократни чаши когато си в заведение и може да ползваш порцеланова! И изобщо да се говори за тия неща.

Ама на Пепе и това послание като онова за младите майки - необмислено.

# 4 303
Добре, че публикацията е спонсорирана, та сега няма да може да я изтрие. Grin
Иначе пак ще си мълчи, както мълча и за продуктите на Джонсънс....

# 4 304

Общи условия

Активация на акаунт