Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 254
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
С четка и веро съм прала преди години бели сандали и летни обувки от естествена кожа. Изкараха си до старини Joy
В единия от нашите магазини Билла Персил сензитив беше сложен при намалените стоки, но етикета му беше 10,99 лв. В другите магазини не съм ходила.

# 91
  • София
Аз днес си взех Персил Сензитив от стария, от Фантастико, за 6,99 лв.

# 92
  • София-в сърцата на моите деца
С какво мога да изпера на ръка обувки от естествена кожа?Имам Персил рпах за цветно,Денкмит течен за спортни и пурлан за вълна.
Аз ги пера на ръка на чешмата с четка и сапун! Стават ,като нови...и маратонки и обувки нямат проблем- с хладка вода!
предполагам,че става дума за течен сапун.
Най-обикновен твърд сапун за пране , купуван от магазините за левче!

# 93
  • София
СВА Ариел 80 капсули - 30 лв.
Течен Персил зелената туба 60 пр. и капсули 42 бр. - 16 лв.
Первол 67 пранета - 15 лв.

# 94
Момичета, белият Ленор (с бебето, пише хипоалергенен) има ли/оставя ли аромат?

# 95
  • Sredets/Burgas
Оставя, според мен, доста добър и отчетлив аромат... Особено, ако пък го сравним и с бебешки Силан... дето е -
с него и без него...

# 96
За прах май пита. Не за омекотител....аз поне така го схващам...

Омекотител и хипоалергенен са взаимно изщлючващи се понятия принципно...

# 97
Омекотител, бял, с нарисувано бебе, и изписани куп глупости (sensitive, hypoallergenic).

# 98
Извинявам се,  ако вече е коментирано, но не намерих с търсачката отговор на въпроса ми, затова си позволявам да попитам тук.
Импресан самостоятелно ли използвате( в пералня), или  като допълнение към изпиране с прах за пране? Понеже чета в указанието, че Импресан се поставя в отделението за омекотител.
Прибрахме се от морска почивка и искам да изпера хавлии, но също и да ги дезинфекцирам.

# 99
Пусни ги на 60 гр с прах за бяло на около 3 часа програма...

# 100
Слага се накрая дезинфектантът, защото реално не пере, а само дизенфекцира... доколкото разбрах

# 101
Много пъти е писано, дезинфектантите не се ползват току-така, а когато има сериозна причина, иначе се обезсмисля използването му. Нещо като с антибиотика.
Слага се вместо омекотител, дори и да не ползвате такъв, т.е. перете както обикновено, но вместо омекотител - дезинфектант.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 11:32 от rovaru

# 102
В Била открих Савекс платинум на промоция и не се сдържах. Да го опитам. След няколко дни ще дам отзив.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 12:24 от W

# 103
Аз ползвам Савекс платинум от няколко седмици, мисля че се справя добре, не съм забелязала да има нещо неизпрано. Но не оставя приятен аромат по дрехите, както Ариел. Може би по-нататък ще тествам и Омо, имаше коментари че и той е миризлив.

# 104
Омо е най-ароматизиращият прах от всички, които съм ползвала. Персил най-малко, а ДМ оставя една "химическа" миризма, която ми е неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт