Перилни препарати и омекотители – 59

• 49 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Ама течен си взела само за да имаш туба, налЕ ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 241
Ама течен си взела само за да имаш туба, налЕ ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Честно казано не.. 😄 ако имаше прах,щях да взема него,а и тук прочетох идеята преди няколко часа.Но пък ето,ще влезе в употреба тубата 😂

# 242
По-добре да си беше взела прах от новата формула.

# 243
За тизи ли нов Персил говорите(че няма частици против пренос) ?

# 244
  • София
Да, за този.

# 245
Аз да дам отзив от новият Персил. Ползвам го вече повече от месец и съм много доволна. Нямам оцветени дрехи, цветове са ярки, дрехите добре изпрани. Да уточня, че пера на дълга програма, често дори на 60 градуса.

# 246
  • have faith and be patient ..
Това за новия персил за цветно говорим нали?

# 247
  • БГ
Здравейте,
вече за втори път ми се случва да вадя от пералнята изцапани дрехи. Едни бели къси панталонки след пране бяха като напръскани с тъмни петна които не се махат с нищо. Сега още едни панталонки и един потник. Прилагам снимка. Според вас на какво може да се дължи и предложение с какво да третирам (пробвах със Спот без успех).
Скрит текст:

# 248
Ариел 60 пранета за 20 лв изгодно ли е според вас?

# 249
Горе-долу....е изгодно.

20 пранета на промоции варират от порядъка на 6-7-8 лева. Около 7 лв по-точно се въртят.

# 250
Това за новия персил за цветно говорим нали?

Да

# 251
  • have faith and be patient ..
Здравейте,
вече за втори път ми се случва да вадя от пералнята изцапани дрехи. Едни бели къси панталонки след пране бяха като напръскани с тъмни петна които не се махат с нищо. Сега още едни панталонки и един потник. Прилагам снимка. Според вас на какво може да се дължи и предложение с какво да третирам (пробвах със Спот без успех).
Скрит текст:

Случва ми се и то много често! За съжаление няма оправия, нямам обяснение за това явление, и на нова и на стара пералня ми се получава..

# 252
One_Love,
Погледни уплътнителя на люка в гънката. Старата пералня ми беше в кухнята, поради което вратичката беше постоянно затворена и докато се усетя, в гънката на уплътнителя беше станало едно... Голяма мъка, докато го изчистя до степен да не пуска поне.

# 253
То в гънката ясно. Ама и ЗАД гънката какви неща се събират....малиииии....

# 254
Момичета, да ви питам за мнение относно пурокс прах, пише че е немски. Какъв клас е ? Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт