Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да разпозная коластрата и кога се появява?
Какво представляват контракциите и как да ги разпозная?
Какво представлява коластрата и кога се появява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да разпозная коластрата и кога се появява?
-
Какво представляват контракциите и как да ги разпозная?
Контракциите са периодични свивания и отпускания на корема и кръста, придружени от дискомфорт или болка на определени места. Ако не станат редовни или болезнени, те може да са контракции на Бракстън-Хикс. Контракциите са периодични свивания на матката, които изтласкват плода през родовия канал. Те могат да бъдат разпознати по характерното чувство на стягане в корема и кръста, често придружено от болка. Ако контракциите станат редовни или болезнени, те може да са предвестник на раждане.
-
Какво представлява коластрата и кога се появява?
-
Какво представлява училището за родители и какви са ползите от посещаването му?
-
Какво е утрогестан и как се приема?

виждаме се всеки ден и излизаме заедно на разходка в почивките, просто не коментирам нищо, свързано с това с колегите ми, та да, явно не е трагично положението. И отделно че съм си обула панталон, който си ми ставаше през април. Е, малко трудно го закопчавам, ама няма значение

Не че съм хукнала да купувам, още ми е смотано и нямам желание за нищо. Кой беше споделил за липса на силни емоции. Аз съм същия дивак - обожавам голямата си дъщеря и много хора ме поздравяват за грижите и възпитание й, но никога не съм била от подскачащите майки, дето живота им приключва с раждането и гледането на деца. Моля никой да не се засяга 
Та както каза Пухтулка, то като сложите бебето, увеличената кръв, води и т.н, не остана много по нас. Така се успокоявам.