Доминиканска република /Пунта Кана/ - /тема 3/

• 47 142
  • 540
  •   2
Отговори
# 510
  • Melmak
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=273603

Заповядай. Консултирай се с нея, тя предлага няколко вида екскурзии, има и с бърза лодка, с различни маршрути са.

# 511
Привет, привет! Наближава активният сезон за Доминикана. Гледам, че сте обсъждали плащане с Револют. На цивилизованите места за плащане няма никакъв проблем, за предпочитане е. Вече всички български банки имат добри условия за плащане и ако има някаква курсова разлика, то тя е минимална. Малка забележка от личен опит- в самолетите не приемат плащане с Револют, аз пробвах е полета от Мадрид до Пунта Кана и ми я отказаха.
Да напомня за пътуващите насам - все още изискват. E-ticket за и от Доминикана, прилагам линк: https://eticket.migracion.gob.do/. Много бг агенции го правят  на клиентите си, но ако не са ви дали - направете си го, задължително е. Генерира се кю ар код, който показваш при чекиране. Може до 7 пътуващи на една апликация.
Пак да ви напомня да си вземете слънцезащитен крем с висок фактор, пробиотици и лекарства за стомах при евентуални неразположения и разбира се - добро настроение:heart:
Доминикана е прекрасна!

# 512
  • SF
Тарталета, за около 75 долара, ходихме с бързата лодка. Стига се бързо. Спират на Синята лагуна, за да гледате уж морски звезди. Там има около 500 такива лодки и звезди няма. На връщане бяхме с яхта и ни направиха  голям купон с ром и други напитки. Екипажът танцува и хората се забавляват. Много приятна екскурзийка.
На острова имаше обяд.

# 513
Останаха 20 дни и започва голямото мъкнене на деца и баби 😀
Имаме полети, хотел, запазих трансфер надявам се с детски столчета, направих е-тикети. Остана да съберем куфарите!
Запазих стая и апартамент в Grand Bavaro Princess заради детската част.

# 514
Някой наскоро бил да сподели как вървят като цени горе-долу екскурзиите ? Не знам колко пари в брой да предвидя за носене, да ме ориентирате ? Изключвам джунджурии и сувенири, защото не купувам такива.

# 515
  • Melmak
Екскурзиите по 70-100$ на човек, но при нас можеше и с карта да се плащат.
Носете дребни долари за бакшиш.

# 516
Екскурзиите по 70-100$ на човек, но при нас можеше и с карта да се плащат.
Носете дребни долари за бакшиш.

Здравейте Пандора🙂
Освен остров Саона какво друго си струва да се види?
Били сме преди няколко години в Пунта кана в хотел Риу република и отново за там сме резервирали в края на месеца. Ходихме 2 пъти до остров Саона, но ми се ще да разгледаме повече. Какво от екскурзиите си струва още да се види?

# 517
  • Melmak
Здравей, аз исках да видим Санто Доминго, но не стигнахме до там. Нямам представа кое би било подходящо за вас. Може да се свържете с човек, който продава екскурзии и да разгледате какво има.

# 518
Здравей, аз исках да видим Санто Доминго, но не стигнахме до там. Нямам представа кое би било подходящо за вас. Може да се свържете с човек, който продава екскурзии и да разгледате какво има.

Благодаря, че отговорите все пак. Мислех, че имате впечатления от други интересни места. Разбирасе, че ще потърсим хора, които предлагат екскурзии.

# 519
Има ли някой, който ще лети от Мадрид на 15.11.2025 г. за да обменим малко инфо?

# 520

Благодаря, че отговорите все пак. Мислех, че имате впечатления от други интересни места. Разбирасе, че ще потърсим хора, които предлагат екскурзии.

Санто Доминго на нас през 2020 ни хареса. Минахме през главните забележителности, пуснаха ни свободно в централната част, дори спряхме на месният пазар. За това пътуване съм си набелязала Джунглата с маймунки.

Следите ли какво е положението с урагана? Ние заминаваме в понеделник и се надявам да е започнало да се успокоява.

# 521
Привет от Пунта Кана! При нас Мелиса само ни намокри 3-4 дена. Беше все още тропическа буря. Не нанесе кой знае какви поражения, освен наводнения на запад от столицата, към Хаити. Около Пунта Кана беше най-спокойно от целия остров. Вчера даже успяхме да идем на остров Саона с 40 весели български ентусиасти Blush  Не ни валя, даже следобяд излезе слънце и беше хубаво

# 522
  • Mediterraneo
Има ли някой, който ще лети от Мадрид на 15.11.2025 г. за да обменим малко инфо?

Аз летя от Мадрид, ама на 22. Какво те притеснява?
Ива, ще те занимая на ЛС и тебе.

# 523

Аз летя от Мадрид, ама на 22. Какво те притеснява?
Ива, ще те занимая на ЛС и тебе.

Simple Smile Свързах се и аз с Ива, много е отзивчива и ми съдейства за всички въпросчета досега. Препоръчвам я  с две ръце, отделно предлага и екскурзии, но вече на място ще решаваме.... Дано да улучим спокойно време. Simple Smile
Приятни моменти на всички Heart

# 524
Пристигнахме във вторник, отседнали сме в Grand Bávaro Princess, ние сме 4ма възрастни и 2 деца на 2 и 4. Ние с децата сме в Kids club, бабите са в bungalow suite. Времето е прекрасно, хотелът е прекрасен, а Доминикана си заслужава по всяко време ❤ Единствено не съм хепи от транспорта, който ни бях намерила, защото изрично търсих кола с детски столчета и съм платила по 10$ на столче. А то такива нямаше. Та ще си поискам рефънд Sad

Общи условия

Активация на акаунт