Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 654
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Слънчева, Joy Мина през Околовръстното за центъра. Laughing

Sanaka, ами да де, баш така се тълкуват сънищата. А ние нали за това говорим в момента? Ти поне с една врачка не си ли си говорила ? Joy

# 106
  • София
Sanaka, щом ме разбрахте, значи всичко е точно! Joy Ти май познаваше рибешката интуиция? Wink

# 107
  • София
Sanaka, щом ме разбрахте, значи всичко е точно! Joy Ти май познаваше рибешката интуиция? Wink
Какво е рибешката интуиция? Blush

# 108
  • София
Слънчева, че как? Две близки риби около мен - майка й мъж.  + Около 40% от бившите гаджета. Joy

Десем, трябват ти около живот и половина, за да разбереш логиката на рибешката интуиция. Joy

# 109
  • София
... Май стоплих...
Рибешка от Риби ♓?
Ако съм познала, ще разпитам една малка рибка Joy

# 110
  • София
Desem, нещо такова 🤪:
Скрит текст:

Извинявам се за спама!

# 111
...... и съзирам игричката, изиграна с това измислено удължаване на срока за подаване с цел облагодетелстването на дете.

Дали може да се разбере дали прекият конкурент е подал в удълженото време?

# 112
По-важното е дали има заповед за удължаване или просто го обявиха на сайта.

# 113
  • София
Слънчева, JoyJoyJoy
Трябва да го покажа на рибката, нали ми е математиче Joy

Дидева,
Едва ли, ще кажат Cry ако няма

# 114
  • София

Пък и колко му е да се изработи една впоследствие...

# 115
Понеже е безвремие си позволявам отклонението: в интернет е качено Синодалното издание на Библията с препратки към неизвестните имена и тълкувания, където се налага. В този вид двете Евангелия стават четивни и без помощта на запознат родител. В стар пост мисля Звездичка беше констатирала, че в Читанка липсва Библията. Но чичко Гугъл помогна.

# 116
Абсолютно съм сигурна, че е шашма това с удължаването на срока, както и че документално са си вързали гащите, дори и постфактум. Това е в компетенциите на директора, става лесно!

# 117
  • София
Понеже е безвремие си позволявам отклонението: в интернет е качено Синодалното издание на Библията с препратки към неизвестните имена и тълкувания, където се налага. В този вид двете Евангелия стават четивни и без помощта на запознат родител. В стар пост мисля Звездичка беше констатирала, че в Читанка липсва Библията. Но чичко Гугъл помогна.
Може ли линк или точното заглавие, моля?

# 118
Абсолютно съм сигурна, че е шашма това с удължаването на срока, както и че документално са си вързали гащите, дори и постфактум. Това е в компетенциите на директора, става лесно!
Защо да е шашма удължаване на срока? Нали после по бал класират. Удължаване е гадно заради това, че повече деца ще се явят и повече конкуренция.

# 119
  • София
Защо да е шашма удължаване на срока? Нали после по бал класират. Удължаване е гадно заради това, че повече деца ще се явят и повече конкуренция.
Защото ми се струва подозрително удължаване с половин-един час времето за подаване, когато всички заинтересовани са разбрали какви са баловете на останалите участници и има възможност родителите на ТОЧНО определено дете да бъдат известени да изтеглят документите си от другото училище и да ги подадат в НЕГ. (Явно с възрастта ставам все по-подозрителна).
За съжаление, Дидева и sanaka вероятно са прави за липсваща заповед и впоследствие изготвена или анекс към вече издадената.
Дано ощетените деца не разберат за тези игрички. В тази възраст несправедливостта се приема болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт