WIZZ AIR - 35

• 50 834
  • 983
  •   1
Отговори
# 165
В последният месец имам 4 полета с Уиз и не съм чула за отменени. Моля кажете кои са били отменени, че ми предстои пак да летя до Милано?

# 166
Просто си провери твоите полети в профила дали нямат промени

# 167
Понеже този път се наложи от България да ми купят билет от техен офис и съответно 48 часа преди полета от Уиз да ми изпратят чекираният билет по имейла, ако преди това има някакви промени по полета, ще ме уведомят ли ? Или това е само, когато го купуваш чрез приложението ?

# 168
Понеже този път се наложи от България да ми купят билет от техен офис и съответно 48 часа преди полета от Уиз да ми изпратят чекираният билет по имейла, ако преди това има някакви промени по полета, ще ме уведомят ли ? Или това е само, когато го купуваш чрез приложението ?

Уведомяват по имейла този, който е закупил билетите. Той пък трябва да уведоми вас.

# 169
Благодаря !

# 170
  • Пловдив
В Информация за отмени най-долу на сайта обявяват отменените полети. Като разгледате, ще видите, че за август месец не са никак малко. На наши близки им отмениха полет от Франкфурт до Б-я на 24., без да им обяснят абсолютно нищо. Същият е отменен и по-рано през деня в посока Б-я - Франкфурт. Предложили са им да чакат полета на 26.
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … -and-cancellation

# 171
  • София
Много е неприятно това с отменен полет, но..... От и за София през август е само този полет до Франкфурт. Има и един през юли до и от Катаня. Не мисля, че това е "много". А и можете да търсите компенсация.

# 172
  • Пловдив
Много е неприятно това с отменен полет, но..... От и за София през август е само този полет до Франкфурт. Има и един през юли до и от Катаня. Не мисля, че това е "много". А и можете да търсите компенсация.
Напротив - много е! Не е казано, че трябва да броим само полетите от или до София. Все пак хората летят и до други дестинации, прекачват или просто пътуват по работа. Само за статистиката да спомена, че за август месец до тук компанията има отменени над 30 полета. Видно е от сайта им.

# 173
Адски неприятно е това, особено ако имаш важен ангажимент.. А на какво ли се дължи, едва ли някой знае.

# 174
В последният месец имам 4 полета с Уиз и не съм чула за отменени. Моля кажете кои са били отменени, че ми предстои пак да летя до Милано?
Аз имах не отмяна на полета, а променена дата. Полета София-Мадрид ....от 12.09. го изместиха за 11.09.
Не бях получила уведомителен e-mail .....понеже имам закупени места и мога да чекирам месец по-рано, затова и случайно видях промяната ......

# 175
Аз имах не отмяна на полета, а променена дата. Полета София-Мадрид ....от 12.09. го изместиха за 11.09.
Не бях получила уведомителен e-mail .....понеже имам закупени места и мога да чекирам месец по-рано, затова и случайно видях промяната ......

А това дали е инцидентно( с НЕизвестяването по e- mail) или си е на късмет- дали ще получиш или не уведомяване за промени на дата или час на полета?/ че ако вероятността да те известят е 50/50, се получава поредната неприятна изненада от тяхна страна..../

# 176
Инцидентно е. Не е казано, че уведомяват веднага. Може да откриете случайно преди да ви уведомят.
Но ако не ви уведомят до 14 дена преди полета, ви дължат обезщетение, т.е. ще се стараят.

# 177
Да, промяна на часа на излитане и на мен ми се случи. Въпросът е да няма отменен полет, а дали ден по-късно или ден по-рано за мен не е проблем.

# 178
Някой би ли показал как изглежда билета (стар) на телефон и как на хартия.
Замаскирайте личните данни Simple Smile

# 179
Здравейте, някой може ли да ми каже дали мокрите кърпички се смятат за ТАГ? Благодаря! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт