WIZZ AIR - 35

• 50 969
  • 983
  •   1
Отговори
# 630
Цената на приорити е различна, иначе за другите неща да така е.

# 631
Цената на приорити е различна, иначе за другите неща да така е.
Цената на приорити е различна в зависимост докъде точно се пътува или е фиксирана, но просто не е 7 евро?  newsm78 Някъде видях цена 7 евро, като че ли на сайта им, не помня и затова реших, че е 7 евро.  Blush

# 632
Различна е в различни полети, сезони, дали ще добавиш при купуването на билетите или при чекирането. Последно купувах по 12 евро.

# 633
Много благодаря за информацията!  bouquet

# 634
Цената на приоритито зависи от маршрута и колко са продадени, не е твърда, пробвай и ще видиш.
Ограничен брой са, може да няма за твоя полет.

# 635
Цената на приоритито зависи от маршрута и колко са продадени, не е твърда, пробвай и ще видиш.
Благодаря, ще пробвам.
А (доколкото разбирам) Уиз Дискаунт 1+1 е вече 39,99 евро...  Crazy Rolling Eyes  Явно няма смисъл от Уиз Дискаунт (обща цена на полетите за 1 човек 150 евро, от които се спестяват общо 20 евро...)
Няма да правят проблем за инсулинови инжекции на диабетик тип 1, нали? Бележка от лекар ще изискват ли за инсулина?

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 22:52 от dolce miele

# 636
  • София
Какво е членство е най-добре да заявя за двама възрастни и едно бебе, което след по-малко от година ще стане на 2 - стандартно или групово?

# 637
Благодаря, ще пробвам.
А (доколкото разбирам) Уиз Дискаунт 1+1 е вече 39,99 евро...  Crazy Rolling Eyes  Явно няма смисъл от Уиз Дискаунт (обща цена на полетите за 1 човек 150 евро, от които се спестяват общо 20 евро...)
Няма да правят проблем за инсулинови инжекции на диабетик тип 1, нали? Бележка от лекар ще изискват ли за инсулина?

Няма проблеми, носил съм инжекции, никой не иска рецепта. Да не са чак грамадни количества.
Всеки си прави сметката, дискаунта струва колкото спестяваш с едно пътуване, ако няма да пътуваш повече - си на 0, ако пътуваш още - печелиш

# 638
neuromancer, благодаря! От последното ми пътуване и приоритито е станало доста "солено"...  Rolling Eyes И все пак приорити за резервацията ми излиза по-евтино отколкото ако добавя от нововъведения багаж от 10 кг. Щура работа  Laughing

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 01:01 от dolce miele

# 639
  • у нас
А за двете посоки ли ще мога? Или за обратния полет ще трябва да се чекирам и съответно разпечатвам бордните карти в чужбина.
Не е нужно да се разпечатват бордните карти. Ако имате мобилен интернет може да си бъдат на телефона или да си направите екранна снимка, в хотела или някъде другаде, където имате мрежа и така на влизате на летището.

# 640
Да, проучила съм възможността, но аз съм от старомодните и предпочитам да си ги разпечатвам.

# 641
Да, проучила съм възможността, но аз съм от старомодните и предпочитам да си ги разпечатвам.
Използвайте мобилна бордна карта - спасете дърво!  Laughing
Шегувам се, но наистина не е необходимо всичко да се разпечатва.

# 642
neuromancer, благодаря! От последното ми пътуване и приоритито е станало доста "солено"...  Rolling Eyes И все пак приорити за резервацията ми излиза по-евтино отколкото ако добавя от нововъведения багаж от 10 кг. Щура работа  Laughing
Така е, доста се промениха нещата последната година. Сега опашката с приорити е два пъти по-голяма от тази без, а уж ти дава възможност да минеш с предимство. Чекиран багаж има смисъл да се купи, ако трябва да се носят неща, които са забранени да се качат на борда.

# 643
  • София (Възраждане)
Плучих обаждане от номер 0887 554863, хъкащ младеж ми разказа, че е от Уизз Ер и като на редовен клиент (реших, че ще ми удължават безплатно членстното Simple SmileSimple Smile) ми предлага полет с прекачване в Азия до Малдивите, защото скоро щели да бъдат потопени под вода и трябвало да се видят, разбира се на супер изгодна цена. В момента, в който го запитах с коя партньорска компания смятат да правят общ полет до Азия, връзката мистериозно се разпадна. Някой да знае нещо по въпроса, що за скам е това и откъде достъп до лични данни? Изключвам възможността това наистина да е Уизз Ер.

# 644
Те нали от НАП изтекоха за цяла България. Значи вече няма нищо лично в личните данни

Общи условия

Активация на акаунт