WIZZ AIR - 35

• 50 983
  • 983
  •   1
Отговори
# 615
Имейла им е променен напоследък
По имейл няма да ви свършат работа, щом трябва да се плати такса, така или иначе ще трябва да се обадите или през сайта.

# 616
Здравейте,

опитвам се да резервирам билети за Брюксел, но спрямо вчера цената се е увеличила. Тъй като до сега не съм пътувала с Wizz air не знам да очаквам ли цената да продължи да се качва, или обратното. Става въпрос за февруари. А и каква е тази административна такса?

# 617
Poliral, май съм ги виждала във фейсбук да отговарят, не пречи и там да опиташ да се свържеш.

casba, никой не може да гарантира накъде ще вървят цените на билетите. Уж най-изгодно било да се купува от 6 до 3 седмици преди полета, но си е лотария, общо взето.

# 618
Здравейте
Знаете ли колко време след банковия превод изписва в резервацията че е платено успешно тъй като ми казаха от банката до 24 часа но те минаха и се притеснявам да не е объркано нещо

# 619
  • sf
Пише си на сайта- може и пет дни. При мен обикновено на третия го отчита.

# 620
При багаж закупен с Wizz Discount има ли намаление?
Как процедират с храни от типа на прошуто?

# 621
Не съм сигурна, но май няма намаление с дискаунт картата. Най-евтино да се купи багажа при купуването на билетите. Хамаон нося всяка година, няма проблем.

# 622
С дискаунта има отстъпка 5 евро от чекирания багаж (от 20 или 30 кг).

# 623
По принцип авиокомпанията не се интересува и не гледа какво носиш в багажа. Има проверки за сигурност - оръжия, химикали и подобни, отделно митницата на държавата се интересува дали да не ти вземе пари.
Критериите са различни.
Месо ако ще внасяш извън ЕС не е много ок, ама никой не гледа. Във ес може да пренасяш.

# 624
С ММ ще летим след около 20 дни, но при резервацията на билетите за сефте не взех места, нямам и намерение. Сега влизам и не мога да продължа с чекирането, ако не закупя места.
Колко дни преди полета ще мога да се чекирам, при положение, че имаме и багаж? 2 дни, ако не бъркам?

# 625
48 часа преди полета

# 626
А за двете посоки ли ще мога? Или за обратния полет ще трябва да се чекирам и съответно разпечатвам бордните карти в чужбина.

# 627
48 часа преди всеки полет.

# 628
Благодаря, Съни!

# 629
Благодаря! Виждам, има промяна в някои неща от последното ми пътуване...Значи:
-приорити бординг вече е  7 евро?
-с приорити бординг са включени 1 брой багаж с/без колелца 55/40/23 см + 1 брой 40/30/20 см, като всеки от двата МОЖЕ да е до 10 кг тегло (10кг+ 10кг)?

Общи условия

Активация на акаунт