WIZZ AIR - 35

• 51 019
  • 983
  •   1
Отговори
# 570
Няма проблем, може да си пътува спокойно и без вас.

# 571
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, имам Wizz Discount, който изтича след месец. Въпросът ми е, ако сега си купя билети с отстъпката от wizz discount, мога ли след време по същата резервация да добавя багаж (или priority) на цени с отстъпка (след като ми е изтекло членството) или ще ми го таксуват по стандартна тарифа?
Мисля, че wizz discount е само за билетите, но не и за допълнителните услуги.

# 572
Здравейте, имам Wizz Discount, който изтича след месец. Въпросът ми е, ако сега си купя билети с отстъпката от wizz discount, мога ли след време по същата резервация да добавя багаж (или priority) на цени с отстъпка (след като ми е изтекло членството) или ще ми го таксуват по стандартна тарифа?
Мисля, че wizz discount е само за билетите, но не и за допълнителните услуги.
Членството дава право на отстъпка от багажа.
При изтекло членство би трябвало да важат стандартните цени. Аз бих питала направо тях.
Питайте и дали цената се променя при добавяне на багаж на по-късен етап. Върти ми се нещо, че по време на резервацията е по-евтин.

# 573
Днес най-накрая купих куфари с новите размери за кабинен багаж, до сега пътувахме с раници. Тип черупка, маневрени и им се свалят колелцата, за скромната сума от 35 лева, много съм доволна 😄

# 574
Днес най-накрая купих куфари с новите размери за кабинен багаж, до сега пътувахме с раници. Тип черупка, маневрени и им се свалят колелцата, за скромната сума от 35 лева, много съм доволна 😄
От къде (Може и на лично)? Предстои ми купуване на такива и се оглеждам по витрините, но нищо не ми харесва.

# 575
  • оттам, откъдето започва България
sunny112233, би ли споделила и тук?

# 576
От Илиенци ги взех, имам такъв от най-големите супер е. В първа база от вън на пътеките между двата входа за мола, като застанеш с лице към тях има два магазина за куфари, чанти и сакове. В този който се пада от дясно до входа най-отпред е изложен лилав ( може и да ги сменят не знам), вътре има и други цветове, но трябва да попиташ, защото са изложени среден и голям размер. Ако трябва още обяснения казвайте, мога да си дам и телефона, ако някой реши да ходи и не е сигурен, че ще го намери.

# 577
  • София
Ще ви таксуват на стандартна тарифа ако не си подновите членството.

Влизам с (предполагам глупав и вече обсъждан) въпрос.
Ако аз имам членство и закупя билет за себе си  и за още един човек, но в последствие се окаже, че аз не мога да пътувам, има ли проблем за пътуването на другия човек?
Няма проблем, чекирате се и двамата и вие просто не летите....

# 578
Здравейте, предстои пътуване в чужбина  с Уиз на единия родител и детето. Разгледах сайта, но не видях конкретна форма или бланка, която те да изискват. Искам да попитам тези, които са запознати, подписва се нотариално заверена декларация от другия родител. Предполагам, че нотариусът  имат образец на необходимия документ. След това вероятно се прави превод в лицензирана агенция, тъй като при обратния полет служителите на летище също ще изискват въпросния документ съгласие. Благодаря предварително!

# 579
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Gigina, при нотариус правите декларация, с която отсъстващият родител позволява детето да напусне територията на  на България. Не е нужен превод. Този документ се представя пред граничните власти само при излизане от България.

# 580
Gigina, при нотариус правите декларация, с която отсъстващият родител позволява детето да напусне територията на  на България. Не е нужен превод. Този документ се представя пред граничните власти само при излизане от България.
Много благодаря за бързия отговор.

# 581
  • Mediterraneo
тъй като при обратния полет служителите на летище също ще изискват въпросния документ съгласие.

На кое летище ще изискват такова? Декларация изискват само българските власти, доколкото съм запозната.

# 582
На връщане в БГ не са ми искали такава декларация.

# 583
На мен са ми искали във Виена пролетта. Изпаднах в тих ужас, защото носех само акт за раждане, и то на Бг. Летяхме от Букурещ, мъжът ми ни закара, т.е. на границата бяхме двамата и нямапе нужда от такъв документ.
Бях споделила в някаква тема, която беше точно за такава декларация и доста момичета споделиха, че са им искани в чужбина.

# 584
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Много благодаря за бързия отговор.
Само имай предвид, че на границата следва да се представят оригинал на декларацията и обикновено (незаверено) копие от нея, което остава на граничния пункт.
Аз винаги нося и акт за раждане на детето.

Общи условия

Активация на акаунт