WIZZ AIR - 35

• 50 948
  • 983
  •   1
Отговори
# 705
Seti Beti, може да не ги използваш и не дължиш никакви такси.
Или да ги предложиш на някой пътуващ, срещу таксата за смяна на името, която да си е за негова сметка и доплащане до цената на билетите. Така поне ще си върнеш някакви пари.
Много българи пътуват до Нюрнберг.

# 706
  • София
Аз не виждам изобщо полет София-Виена.
От Варна може и да летят. 

Не знам дали някога е имало полети на Уизз от София до Виена, но от години със сигурност няма.

# 707
змия, е как така от години. Лятото си имаше полети със сигурност, защото съм гледала цени и дати.

# 708
  • София (Възраждане)
Вероятно бъркаш, в последните 5-6 години със сигурност няма полети от София до Виена.

# 709
Уиз пускат ли Черен петък? Преди 2 години Райън обявиха на профила си и купих двупосочни билети за Атина за 8 и нещо (евро). Сега сме набелязали билети на Уиз и се чудим да купуваме, или да изчакаме до края на месеца, ако решат да пуснат 20% на всички билети или нещо подобно....

# 710
  • София (Възраждане)
Миналата година имаше някаква промоция като че ли, но май не беше по-ниска цена, а някакъв кеш бек, нещо подобно.

# 711
  • София
Здравейте, имам онлайн чек ин и бордни карти в pdf на телефона. Няма къде да ги разпечатам а полета е след 6 часа. Има ли някой идея дали мога д покажа pdf бордн карта от телефона.

Вече е късно за този полет, но може да помогне на друг. Да, може да покажете пдф картите, но може да си направите и скрийншот и да показвате него.

Благодаря, точно така и направихме, но стреса който си създадохме не беше малък. Изрично пишеше в мейла, че трябва да са разпечатани. В противен случай ще ни откажат да ни качат, или ще платим глоба.
Нищо подобно, сканирахме си ги от телефоните и минхаме без пробелми. За мен това беше първи полет, и паниката която си създадох не беше малка

# 712
  • София
Със скрийншот  или в pdf  може ли на летището в Братислава? Купих билети, но за връщане не ми се търси място да разпечатвам бордни карти.

# 713
Със скрийншот  или в pdf  може ли на летището в Братислава? Купих билети, но за връщане не ми се търси място да разпечатвам бордни карти.
Може.

# 714
Миналата година имаше някаква промоция като че ли, но май не беше по-ниска цена, а някакъв кеш бек, нещо подобно.

По това време на месец Ноември ли е било? Имате ли спомен?

# 715
Здравейте, началото на годината си взех ДСК Wizz air
 Та най- накрая се хванах да оползотворя някоя друга точка. Резервирах двупосочно до Бергамо, като изрично взех най - евтиния вариант за двама- без багаж,места, застраховки и ала бала. 2ма възрастни сме, без децата.. с по 1 ръчен викам, все ще оцелеем 3 дни :Ddd .. Оообаче пропуснах малката подробност с хигиенните продукти... 2 четки за зъби, паста, душгел .. не  ми мърдат от никаде.. Без 5 ката дрехи тръгвам, но без парфюм, спирала и душ гел.. Та въпросът ми се състои в това- в ръчния какво мога да сложа и какво ще трябва да прежаля.. П.С. Полетите ми излязоха 128 лв за двама- само информативно..

# 716
Всичко можеш да вземеш, течности и паста за зъби в опаковки до 100мл

# 717
  • у нас
Всичко можеш да вземеш, течности и паста за зъби в опаковки до 100мл
И сложени в пликове с цип.

# 718
Имам въпрос към притежателите на DSK WIZZ. Онзи ден попълних формуляра онлайн, тази сутрин ми се обадиха да потвърдя и да ми пратят декларация за подписване, за да ме проверят в системата. Питаха ме дали съм на постоянен трудов договор и ми казаха, че като ме проверят пак ще се чуем. Ами това беше в 9 сутринта, още нямам обаждане. Това значи, че не съм одобрена ли? Не трябва ли да ми върнат обаждане поне.. Явно е доста мудна процедурата.

# 719
Т.е. 10 пликчета-(туба паста за зъби, но в пликче); шишенце патфюм, но в пликче и така ... до 10кг

Общи условия

Активация на акаунт