WIZZ AIR - 35

• 50 883
  • 983
  •   1
Отговори
# 720
  • у нас
Т.е. 10 пликчета-(туба паста за зъби, но в пликче); шишенце патфюм, но в пликче и така ... до 10кг
Не, може да ги комбинираш в едно пликче няколко неща.

# 721
Скрит текст:
Имам въпрос към притежателите на DSK WIZZ. Онзи ден попълних формуляра онлайн, тази сутрин ми се обадиха да потвърдя и да ми пратят декларация за подписване, за да ме проверят в системата. Питаха ме дали съм на постоянен трудов договор и ми казаха, че като ме проверят пак ще се чуем. Ами това беше в 9 сутринта, още нямам обаждане. Това значи, че не съм одобрена ли? Не трябва ли да ми върнат обаждане поне.. Явно е доста мудна процедурата.
Това си зависи и от служителя.. Кредит си е.. Иначе после вадят карта.. после я вързват с акаунта ти в Wizz..
Скрит текст:
Т.е. 10 пликчета-(туба паста за зъби, но в пликче); шишенце патфюм, но в пликче и така ... до 10кг
Не, може да ги комбинираш в едно пликче няколко неща.
Т.е. аз мога да кача максимум 100 мл на борда? Или мога няколко../ Стига да няма течности над 100мл ТОТАЛ във всяко..

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 13:27 от AnMary

# 722
Да, тези работи са  ми ясни. Идеята ми е за колко време се разбира одобрена ли съм, не съм ли.. Взимала съм на лизинг неща, имала съм и други кредити, но в рамките на 30мин. - час са ми връщали обаждане с резултат.

# 723
Всички трябва да се събират в един плик от 1л
Пише го на първата страница и почти 5-10 пъти в темата

# 724
  • София (Възраждане)
Скрит текст:
Миналата година имаше някаква промоция като че ли, но май не беше по-ниска цена, а някакъв кеш бек, нещо подобно.

По това време на месец Ноември ли е било? Имате ли спомен?
Беше в кюпа на всеобщия черен петък, но може и да беше преди две години.
Скрит текст:
Със скрийншот  или в pdf  може ли на летището в Братислава? Купих билети, но за връщане не ми се търси място да разпечатвам бордни карти.
Може.
Там съвсем първобитно я карат, сканиращото устройство е една кака/батко. Полицайките (бяха все жени, затова ж.р.) на паспортен контрол пък изобщо не се интересуват от бордна карта, само питат накъде летиш.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 13:28 от AnMary

# 725
Abraxas, можеш да вземеш течности до 100мл. в опаковка, като всичко това, трябва да бъде сложено в плик с вместимост 1000мл.
Дали ще събереш 10флакона с нещо, или 5, вече зависи и от големината на самите ти флакони.
Препоръчвам парфюми в по-плоски и и правоъгълни флакони, така не заемат много място.
Замени дезодоранта с дезодорант стик, така няма нужда да го слагаш при течностите.
Пастата за зъби понякога минава и извън течностите, зависи от служителя. Има малки пасти за зъби по 30-50мг.
Щом сте 4ма човека всеки може да носи по 1плик до 1л., чието съдържание е с продукти в разфасовки до 100мл. всяко.

# 726
Abraxas, можеш да вземеш течности до 100мл. в опаковка, като всичко това, трябва да бъде сложено в плик с вместимост 1000мл.
Дали ще събереш 10флакона с нещо, или 5, вече зависи и от големината на самите ти флакони.
Препоръчвам парфюми в по-плоски и и правоъгълни флакони, така не заемат много място.
Замени дезодоранта с дезодорант стик, така няма нужда да го слагаш при течностите.
Пастата за зъби понякога минава и извън течностите, зависи от служителя. Има малки пасти за зъби по 30-50мг.
Щом сте 4ма човека всеки може да носи по 1плик до 1л., чието съдържание е с продукти в разфасовки до 100мл. всяко.

Благодаря много!

# 727
Мога ли в ръчния багаж да пренеса няколко сирена камембер от Франция до България? И опитвал ли е някой да носи буркан конфитюр?

# 728
Не може

# 729
Сериозно ли носите пасти за зъби и душ гелове? Пантен, който ползвам аз в ДМ е 9 лв (златната опаковка), в Шотландия е 2 паунда... Отдавна приключих с мъкненето на тоалетни принадлежности. Всичко го има навсякъде, на цени и качество в пъти по-различни от Бг. Парфюм - ОК. 50 мл, носете си. Аз си нося и крем за лице, защото кожата ми е много смотана и суха и понася само един модел. Но не нося цяла кутийка. В пакетите за пътуване (3 шишенца по 100 мл и едни мънички като напръсници), слагам си крем в тия като напръстници. Но четки, пасти, душ гелове, шампоани, балсами.... Няма смисъл.
Мухлясало сирене не може да се изнася от Франция. На Бове пред нас изхвърлиха сирене за може би една заплата, в коша на митничарите, като преди това незнайно защо го омачкаха. Момчето, което го носеше почти се разплака, обясняваше им, че носи за подарък..Не и не....

# 730
  • Варна
Здравейте, обичащи пътуванията! Прочетох първия пост, както и условията за багаж на Wizz, обаче не ми стана съвсем ясно нещо. При положение, че пътувам с безплатен ръчен багаж, мога ли да си нося и дамската чанта?
Благодаря ви!

# 731
# 732
  • София
Сериозно ли носите пасти за зъби и душ гелове? Пантен, който ползвам аз в ДМ е 9 лв (златната опаковка), в Шотландия е 2 паунда... Отдавна приключих с мъкненето на тоалетни принадлежности. Всичко го има навсякъде, на цени и качество в пъти по-различни от Бг. Парфюм - ОК. 50 мл, носете си. Аз си нося и крем за лице, защото кожата ми е много смотана и суха и понася само един модел. Но не нося цяла кутийка. В пакетите за пътуване (3 шишенца по 100 мл и едни мънички като напръсници), слагам си крем в тия като напръстници. Но четки, пасти, душ гелове, шампоани, балсами.... Няма смисъл.
Мухлясало сирене не може да се изнася от Франция. На Бове пред нас изхвърлиха сирене за може би една заплата, в коша на митничарите, като преди това незнайно защо го омачкаха. Момчето, което го носеше почти се разплака, обясняваше им, че носи за подарък..Не и не....

И какъв е смисълът да се купува отново нещо, което вече имаш. Имам разфасовки за пътуване от цялата ми козметика.

Мухлясало сирене (и каквото и да е сирене) може да се изнася от Франция! Не може да се носи повечв от 100 грама в ръчния багаж, защото е кремообразно, а кремовете спадат към течностите. Редовно пренасям сирена от Франция, не само аз, но и колегите ми. Когато са малко количество, ги нося в ръчния багаж. Когато са над 100 грама - в чекирания. Казвала съм го и преди - това със сирената го разбрах по трудния начин - точно след като приеха изискването за 100 мл течност се връщах от Италия с една опаковка Филаделфия (тогава тук още нямаше) от 120 грама и викнаха шефа на проверяващите да си каже тежката дума, та така разбрахме и за това изискване.

Лично аз от Франция си нося масло и сирене... еми, нямат общо с тези, които продават тук - дори с френските.

# 733
  • София
Аз купувам сирене от летището, за да няма проблем.
А за пастата за зъби, остава и за три дни екскурзия, в която тичаш от град в град, на лодка или влак да търсиш и супермаркет. Да не говорим в колко по-малки населени места ми се е случвало уикенд или вечер да не работи никакъв супермаркет. Винаги си носим. Душ гелове - не, има си в хотелите.

# 734
Аз съм от тези, които си мъкнат всичко. С чувствителна кожа съм и се къпя с определен душ гел. За косата също си мъкна шампоан, стилизиращи продукти. Никакъв проблем не съм имала.
Само веднъж бях забравила пяна за коса голяма опаковка в ръчния, вместо в чекирания багаж. Изхвърлиха го, ама преди това преровиха всичко.

Корфитюри, лютеници и всякакви подобни кремообразни консистенции спадат към течностите и ги прибират.
Тях само в чекиран багаж.

Общи условия

Активация на акаунт