WIZZ AIR - 35

• 50 857
  • 983
  •   1
Отговори
# 870
Имам молба, някой запознат да ми отговори, имаме закупени билети за след 2 седмици. За съжаление, късно разбрах как се купува билет за бебе до 1г, за да е на отделна седалка! Дали е възможно чрез кол център да го променят това, понеже така или иначе билетите за бебето са на цената за възрастен?

# 871
Здравейте, понеже съм чела, че понякога авиокомпаниите продават повече билети от местата и свалят пътници, доброволно или не, имате ли наблюдения, дали това го правят и по Коледа и издават ли някакъв документ, с който можеш да удостовериш пред застраховател, че действително не са те допуснали, а не си пропуснал да се явиш сам? Надявам се да не ми се случва, но искам да съм подготвена, все пак, ако се наложи

И аз ще летя точно на Коледа. Интересува ме същият въпрос. В момента като отворя сайта, все още има възможност за закупуване на билети. Дали има значение преди колко време е закупен?  На някой случвало ли му се е наскоро?

# 872
Някой използвал ли е подаръчен ваучер за покупка на билети на Уиз Еър? Аз имах един подарен на стойност 50 евро, наскоро го използвах за да си купя билети и за мое учудване ми взеха 18 евро от него за някаква странна такса. На някой друг случвало ли му се е?

# 873
  • Плевен
Някой запознат ли е с груповите резервации? В сайта откривам само за ученически и пенсионерски такива, но в случая групата ще е смесена. А ми дава цена с отстъпката. Как да разбера реалната цена?

# 874
  • София
Днес до края на деня има отстъпка 20% за полетите до Великобритания, Полша и Унгария до 31 март 2020 г.

# 875
Тъкмо гледам, че за 110 лв може да се отиде (двама души) сутринта в Лондон (от Букурещ) и прибиране вечерта баш по Коледните празници Simple Smile

# 876
Днес до края на деня има отстъпка 20% за полетите до Великобритания, Полша и Унгария до 31 март 2020 г.
На черния петък купих за Будапеща през март и бяха много по-изгодни.

# 877
Ако пътник не може да пътува по медицински причини (неотложна хирургическа интервенция) има ли начин да върнат сумата за билетите или поне да "презаверят" билетите за януари? Пътникът щеше да лети от Италия, ако има значение, все още не се е чекирал....Полетът е в петък вечерта....

# 878
  • София (Възраждане)
Пишете на хелп деска, приложете им епикриза. Принципно имат реимбурсация заради болест.

# 879
Пишете на хелп деска, приложете им епикриза. Принципно имат реимбурсация заради болест.
Какъв е този хелп деск? При положение, че пътникът пътува от чужбина, а билетите са закупени с моята регистрация (но платени с негова дебитна карта), кой трябва да пише?

# 880
  • София (Възраждане)
Ти им пиши, нужна е реистрация.
Преди ползвах имейл адрес, но наскоро получих съобщение, че така няма да обработват сигнали, а трябва да се влезе през съответната опция на сайта. От няколко клика в сайта на първо четене ми попада, че може да се пусне claim form: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/compliments-and-complaints/. Погледни общите условия на превозвача също, да видиш дали реимбурсират във вашия случай.

# 881
Здравейте, да попитам при закупуване на билети майка с дете има ли нужда да купивам място ?

# 882
  • у нас
Здравейте, да попитам при закупуване на билети майка с дете има ли нужда да купивам място ?

На нас ни ги дадоха едно до друго.

# 883

Не, ако детето е до 14 години - така или иначе ще ви сложат заедно.

# 884
Здравейте! Имам резервация за полет на Wizz air, и издадена фактура за плащането. Резервацията ми е валидна в приложението. Проблемът е, че сумата, която платих за полета ми е върната в банковата карта. Писах на всички посочени мейли, звънях на няколко телефона.. Нищо. С телефоните връзка няма, мейлите ми се връщат с автоматичен отговор.. Моля, някой ако е имал подобен случай да ми пише какво се случва в такава ситуация и как да се свържа с Wizz air. Не съм звъняла само на телефона в Малта. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт