Хотелите във Велинград - 11

• 46 517
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Разбира се, отворена съм и за други предложения..😊

# 346
Споделете някое кръчме в кв.Каменица! За толкова ходене до Велинград се замислих, че нито веднъж не съм била в онази посока. Иначе ние традиционно си ходим и си харесваме старото Том и Нези, ама последния път певачките на новото Том и Нези и Парадайз се чуваха през улицата, та не искам пак Smile

# 347
В Каменица местните препоръчват Демеко. Доколкото знам си е кръчме. Майка ми и баща ми го бяха харесали.
В неделя не работи обаче.
Аз самата не съм ходила.

# 348
  • София
Там, дето няма цигани. Confused

# 349
Здравейте!
Докато сте на тема кръчми, бихте ли ми препоръчали някоя?
Ще бъдем във Велинград предстоящия уийкенд по поводи за празнуване и ще бъде идеално, ако си намерим хубави заведения за вечерите, разбирам - приятна обстановка и вкусна храна, веселбите са плюс. Simple Smile
Verchet0 аз имах подобно на твоето колебание миналата седмица и се спрях на Акватоник. Единствената причина беше, че СПА-то им ми изглеждаше най-задоволително на снимките. Но това нищо не означава, ще мога да ти дам отзиви след края на тази седмица, ако не ти е късно.

# 350
Там, дето няма цигани. Confused
Май няма такова нещо.

# 351
Здравейте!
Ще бъдем във Велинград предстоящия уийкенд по поводи за празнуване и ще бъде идеално, ако си намерим хубави заведения за вечерите, разбирам - приятна обстановка и вкусна храна, веселбите са плюс. Simple Smile
Verchet0 аз имах подобно на твоето колебание миналата седмица и се спрях на Акватоник. Единствената причина беше, че СПА-то им ми изглеждаше най-задоволително на снимките. Но това нищо не означава, ще мога да ти дам отзиви след края на тази седмица, ако не ти е късно.
За кръчма-  таверна Омар, но трябва по отрано да си запазите места, също и Родопско село

# 352
  • Русе
biserra, не, няма да ми е късно, ще ти бъда много благодарна, ако споделиш после впечатленията си. Simple Smile

# 353
Здравейте!
За кръчма-  таверна Омар, но трябва по отрано да си запазите места, също и Родопско село
Това са доста чалга заведения. Но ако ви влече няма лошо.

# 354
Освен чалгата, там на мен и кухнята не ми харесва, но са популярни, да.

# 355
milittana, тинки, ще съм благодарна, ако споделите кои заведения харесвате вие там!

# 356
Аз харесвам Милениум и Том и Нези, Чинарите нещо ме позагубиха, но и там съм яла много вкусни панирани печурки и питки със сирене

# 357
  • тук и там
За съжаление, повечето заведения със добра храна са и със жива музика. Та мен лично чалга не ме влече, ама имам сериозно увлечение по храната ...Ходим на Чинарите(мисля че така  се казваше-зад киното в центъра се намира).Типичната кръчма си е-със жива музика и т.н,но храната е добра и винаги е пълно заведението(поради тази причина,а не заради чалгата.).Даже се чудя защо собствениците си мислят че точно живата музика допринася за многото клиенти.Та за там-хубава храна,кофти музика и обслужване(имат много хора и е бавно).

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 13:03 от Kaisia

# 358
Ние пък вечеряме рано и почти не закачаме от музиката, но наистина е бавно обслужването а и някои ястия са доста мазнички и калорични

# 359
  • тук и там
Да,и това е вариант-да се отиде по-рано,живата музика започваше в 20 или 21 ч,не се сещам .Ние ходим през лятото обаче във Велинград .Вътре в заведението  не сме сядали  , а винаги отвън.  Не знам как е през останалите сезони-има ли или няма все още жива музика.

Общи условия

Активация на акаунт