Хотелите във Велинград - 11

• 46 507
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
В Милениума винаги всичко е било много вкусно, но го използваме само за обяд.
Чинарите стават, там сме вечерта, ходим зимата и винаги е било със жива музика.
Родопското село не го харесахме.
Чакам отзивите и аз за Акватоника, въпреки че януари пак за него ще запазвам.Просто за мен, като неплуваща, не си намерих хотел с хубави басейни.Хотела да е балнео обаче, че да не ми наскачате сега ...

# 361
За мен Том и Нези е луксозно но безвкусно и скъпо. Харесва ми Парадайса

# 362
И от мен глас за Парадайз, но без обедното им меню. Каквото сме пробвали от него, не става.

# 363
За мен Том и Нези е луксозно но безвкусно и скъпо. Харесва ми Парадайса

Напълно подкрепям, не ми хареса и менюто на "Том и Нези" , за цените да не коментирам. В "Парадайс" ме изненадаха много приятно с аранжирането на чинията или платото. Да уточня , че бяхме преди година.

# 364
А някой бил ли е в ресторант Скабрин? С уж висок рейтинг е.

# 365
А цените в Парадайс какви са?

# 366
Том и Нези е прехвален ресторант, и въобще не е луксозен.

# 367
Е, обстановката там много ми харесва - любими са ми витражи и ковано желязо. Не зная всеки какво влага в понятието "луксозен" (сега да не се повтори спорът относно Велина), но аз харесвам интериора там, а храната...според мен е по-добра от повечето места във Велинград. В това Парадайз сме били само веднъж и ядохме от обедното меню, та не съм впечатлена.

# 368
Том и Нези е прехвален ресторант, и въобще не е луксозен.

Луксозен и от към обзавеждане. Тоалетната е направена сякаш пещера. Луксозни мебели, чинии и чаши. Така, че ресторанта от към лукс са го докарали, но главното за мен и съотношението цена-качество на порциите. За мен по вкусно ми е било в Парадайса-огромни ястия и вкусни. Един от най-уникалните крем карамели съм яла в Парадайса.

https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%9D% … A/257855734228360

# 369
Ние си докарахме разстройство от Том и Нези. Та изобщо сме го зачеркнали.

# 370
  • тук и там
Ние сме ходили два пъти само във Том и Нези, но доста отдавна  и не останах впечатлена от храната. Пъстърва ядох единият път даже-нищо особено не беше. Спомням си по-скоро че имаше отвън изкуствено "поточе" и риби и как едно  дете цопна по дупе  в  поточето при рибките .На майката хич не  и беше забавно ,не носеще резервни дрехи жената..Grinning.Скоро не сме ходили,че и аз съм със деца,които се чудят какво да правят .Оправиха ли детския кът-последно имаше една къщичка и някакви счупени люлки?
В Милениума  ходим заради обедното меню(ако решим децата да хапнат супа или друго готвено).Вечер не сме сядали..Обедното меню е окей,обслужвнето е окей..Кофти местоположение обаче..Точно до газ станция ли беше,бензиностанция ли..

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:20 от Kaisia

# 371
Ние ходим псновно в Том и Нези класик. До сега не са ни разочаровали.

Чинарите определено не ми харесват. Музиката е гадна и силна. Шашлиците - недопечени.

# 372

аз пак ще попитам все пак....

# 373
Нормални,порциите са големи.На мен ми е любимият ресторант във Велинград

# 374
Нормални,порциите са големи.На мен ми е любимият ресторант във Велинград
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт