Хотелите във Велинград - 11

• 45 917
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
В кой хотел е имало пожар снощи?
Втори пожар във велинградски хотел, пак по същото време... Странно...

# 541
  • Варна
И аз четох, но не разбрах къде е. Защо втори, все сега ли се случват?

# 542
Ами преди месеци горя спато на „Роял спа“, сега друг (или същият?) хотел...

# 543
Ами преди месеци горя спато на „Роял спа“, сега друг (или същият?) хотел...

Пак навреме научавам за това. Преди дни резервирах. Дано няма изненади на място.

# 544
Хотел "Аура"!

# 545
Колебая се между Арте и Роял, някой който е бил и в двата, може ли да изкаже мнение ?

# 546
Арте е нов и артистичен от към визия, но на мен Роял Спа ми хареса повече по отношение на спа-център и басейни.
Храната беше добре и на двете места.

# 547
В Арте има ли опция за добавяне на обяд, или ресторанта работи само по меню?

# 548
Няма блок маса за обяд. Предлагат готвено.

# 549
  • Русе
Аз съм много доволна от Арте. СПА-то беше чудесно, а храната вкусна и качествена.

# 550
Здравейте момичета. Преди дни се завърнахме от почивка в хотел Елбрус. Тръгнах с не много високи очаквания, предвис трите звезди и противоречивите коментари който намерих за него. Отивайки на място обаче останах приятно изненадана от хотела - чисти стаи, големи и топли басейни, приличен спа център със всичко необходимо, абе като цяло много добре за непретенциозни хора като мен Smiley. От към организация обаче нещата им малко куцаха - от момента на резервацията до пристигането сеобадиха около 5 пъти да питат сигурно ли е че ще дойдем, да искат капаро, да потвърждаваме резервацията  и т.н.т , сервитьорите в ресторанта са доста зле, объркани поръчки , носеха се неща които не сме поръчвали, уж " неразбрали" , недоволни физиономии когато искаш сметката да се запише на стаята, а не да я платиш на момента и такива дреболии , НО обобщавам - като цяло за бюджетен хотел и много добре .

# 551
Има ли топла връзка с басейните е Елбрус? Беше ли пълен хотела и пускат ли външни посетители?

# 552
Има два басейна и едно джакузи , които са в самия хотел и се слиза директно с асансьора и има един външен солен басейн  до кото се намира на вън и няма топла връзка, но е на 20 - 30 крачки от вътрешните. В дните от петък до събота беше зает на 100 % , но не се усеща чак толкова , може би само в ресторанта

# 553
Във Велина работи ли външният басейн зимата и каква е температурата на водата на вътрешния? Има ли достатъчно шезлонги около басейна?

# 554
В Елбрус има и нова част, от която за да ститнеш до басейните и СПА-то трябва да минеш по улицата извън хотела. Ако смяташ да резервираш там искай стая лукс в основния корпус. Иначе и аз съм доволна , дори със сервитьорите не съм имала проблем, напротив, бяха много бързи, точни и любезни. Не ми хареса само, че пускат външни клиенти, независимо че хотела се пръска по шевовете. Ако има свободни шкафчета в СПА-то значи може още. Това им е критерият.

Общи условия

Активация на акаунт