Хотелите във Велинград - 11

• 45 863
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
Поне в апартамента, в който аз съм била, уж са две, но на мен апартаментът ми се видя с размерите на стая, но около леглото имаше изградена стена. Реално спалнята е с размери на леглото и двете нощни шкафчета. Има място колкото да минеш.

# 586
Благодаря, интересува ме дали са две отделни помещения, разделени с врата или нещо подобно, тоест ако се гледа ТВ в едната стая в другата да може да се спи. Няма значение че са малки стаите в апартаментите.

# 587
Имаше си врата.

# 588
  • Тук и сега
Хотел Маркита, ако не държите на вътрешен басейн и супер луксозно СПА, останах много доволна. Бяхме наели големият президентски апартамент, с две отделни спални към всяка баня и тоалетна, голям обширен хол с отделна маса и столове плюс голям хладилник и два телевизора. Спокойно може да бъде нает от две семейства, спалните са големи, така че има място и за едно малко детенце, в общата част има втори диван където може да спи и пети човек.
Масажи на страхотни цени има и тангентор, който също се заплаща. Общо взето ползвате безплатно външни два басейна, от които единият всяка,вечер се пълнеше с топла минерална вода, сауна и парна баня.
Закуска и вечеря си бяхме включили, която се предлага на блок маса, отделно може да поръчвате и от менюто на ресторанта.
Видях, че в двора има детски съоражения, които за лятото са добър избор за децата.
Оставам дълъг коментар, защото като търсих информация открих доста оскъдна за този хотел.
Ако нещо друго ви интересува няма проблем да отговоря.

# 589
  • Bristol
Здравейте Simple Smile Някой има ли впечатления от семеен хотел Примавера? Между Вела Хилс и Селект се намира. Интересува ме как е районът, още ли е като строителна площадка или строителството в района е приключило и са го облагородили?
Търся не много голям хотел, по възможност с минерален басейн, в покрайнините на града или извън.

# 590
  • в джунглата
Я кажете къде извън хотела, в случая Роял, може да се хапва?

п.п.Четох лошите отзиви, ама почивката ми е подарък и силно се надявам да си изкараме добре.

Въобще не се връзвай на лошите отзиви. Всичко е до нагласа и очакване. Хотела въобще не е лош, храната в ресторанта е вкусна и закуската е разнообразна. Спато стига да работи всичко, също е хубаво , голямо и чисто. Наистина обикновенните двойни стаи не отговарят на звездите, не ми харесват. Но като има човек претенции и изисквания доплаща и си взима де лукс стая. Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 09:26 от дънди

# 591
Моля дайте мнение кой хотел е за предпочитане главно заради басейните:Свети Спас,Аура или Акватоник?

# 592
Да споделя за АРТЕ що за цена-измислят, цяло състояние.
 Миналата година резервирах точно по това време за Април 3 нощувки в Панорамна стая 2възр.+2деца под 12г+2масажа 25Мин. за възр-те. Цената беше 704Лв.
  Тази година се опитвам пак за Април да резервирам същата панорамна стая Делукс, виждам стаята струва 1440Лв. и няма масажи. 
   Гледам включили са руската баня в цената, но ега ти и банята двойна излиза.
  На някой прави ли му впечетление ценоразписа?

# 593
Кой хотел във Велинград е на ниво след АРТЕ който сте посещавали?

Благодаря

# 594
Аз хванах Черният петък в Арте и делукс двойна стая ми се връзва на 168лв делнична цена. Много съм доволна.

Поли, или е било някаква промоция,или бъркаш цифрата. Дори стандартната двойна стая (2+1) струва повече отколкото ти е излязла панорамнната  (2+2).

# 595
Да споделя за АРТЕ що за цена-измислят, цяло състояние.
 Миналата година резервирах точно по това време за Април 3 нощувки в Панорамна стая 2възр.+2деца под 12г+2масажа 25Мин. за възр-те. Цената беше 704Лв.
  Тази година се опитвам пак за Април да резервирам същата панорамна стая Делукс, виждам стаята струва 1440Лв. и няма масажи. 
   Гледам включили са руската баня в цената, но ега ти и банята двойна излиза.
  На някой прави ли му впечетление ценоразписа?

Да не би датите да са ви през пролетната ваканция и затова да излизат високи цени?

# 596
Датите в Арте са преди пролет.ваканция, 13-16.04 и стаята е Панорамна Делукс/2+2/ не бъркам цифрите.
Имат увеличение от предната година

# 597
Ако за 3 нощувки сте платили 704лв,това прави по 234лв на вечер за третата по цена стая (панорамна,2+2).
Посещаваме хотела от самото му отваряне и само в началото цените бяха по-ниски. Миналата и тази година няма съществена разлика в цената. Нека кажат и други запознати. Или е грешка дадената оферта, или сте хванали някакво промо миналата година.

Сега гледах цените. Грешна оферта са дали,явно:

3 нощувки през уикенда са 1035 в стая панорамна, 3 нощувки през седмицата са 840лв.

Пишете им отново.
При мен бяха дали по-ниски оферта, ама аз нали все да съм честна и ги "светнах".

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 21:39 от Anelia20

# 598
Датите в Арте са преди пролет.ваканция, 13-16.04 и стаята е Панорамна Делукс/2+2/ не бъркам цифрите.

Пролетната ваканция не е ли точно от 11.04. до 20.04., а и Великден е на 19.04.?!

# 599

Пролетната ваканция не е ли точно от 11.04. до 20.04., а и Великден е на 19.04.?!

Точно тогава е ваканцията,а миналата година беше по-рано. От там идва разликата.

Общи условия

Активация на акаунт