Хотелите във Велинград - 11

• 46 419
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
Я кажете къде извън хотела, в случая Роял, може да се хапва?

п.п.Четох лошите отзиви, ама почивката ми е подарък и силно се надявам да си изкараме добре.
Ресторант Парадайс с уговорката, че нещо обедното им меню куца понякога, но от редовното всичко си е било повече от чудесно.

# 571
Мистик,  в Роял спа храната е хубава.
уф, дано... викаш поне това си струва Wink
Благодаря!

Стига де! Как поне храната? Надявам се доста неща да си струват. Ние сме за началото на февруари. Ако си преди това, ще чета реалните ти отзиви. Макар че все тая. Там сме.

# 572
  • Mostly in my mind
Като цяло е хубав хотелът. Не се отчайвайте. Simple Smile За всеки един винаги ще има и положителни,  и отрицателни коментари.

# 573
  • Пловдив
Ами нали прочете по-горните отзиви...?Та аз се настройвам за лошо, пък дано ни изненадат Wink Да, по-рано сме.

Лоли, благодаря!

# 574
Момичета, съветвам ви да не се настройвате негативно предварително. Когато ние сме го посещавали, е имало някои забележки (примерно мокетът в общите части е бил за смяна), но хотелът и СПА центъра бяха ок, чисто, топло, храната - вкусна.  Не тръгвайте с големи очаквания, но ако не се вторачвате в негативното, ще си починете чудесно Simple Smile та по мое лично мнение, хотелът е един от добрите във Велинград.

# 575
На мнението на Аркадия съм, даже умножено по 2 или 3. Grinning Хотелът е прекрасен, с много богато спа. Ако нещо от спа-то ви се вижда не наред - отивате на рецепцията/на спа-то/ и питате/настоявате. Приятен престой ви пожелавам. И леко ви завиждам. Grinning

# 576
....Ако нещо от спа-то ви се вижда не наред - отивате на рецепцията/на спа-то/ и питате/настоявате.....

За питането - ще питам, но за какво мога да настоявам?
Иначе аз не тръгвам с конкретни очаквания. Прочела съм и хубавите, и лошите коментари. Трябва ми топло СПА. Ако там е такова, съм ок.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 11:09 от polin_a

# 577
  • София
Ние сме били два пъти в Роял и останах много доволна и двата пъти.
Всеки си има различни представи за хубав хотел и съответно мненията са различни и много субективни.
Смятам, че не е окей да се лепят етикети, че не бил хубав хотела.
Приятен престой ви пожелавам и се надявам да останете доволни!

# 578
  • Пловдив
Благодаря! Да Ви се връща! Revolving Hearts

# 579
....Ако нещо от спа-то ви се вижда не наред - отивате на рецепцията/на спа-то/ и питате/настоявате.....

За питането - ще питам, но за какво мога да настоявам?
Иначе аз не тръгвам с конкретни очаквания. Прочела съм и хубавите, и лошите коментари. Трябва ми топло СПА. Ако там е такова, съм ок.
Понякога е закрит единия външен басеин. И за температурите евентуално. Но понякога не зависи от тях - като бяхме между Коледа и НГ имаше проблеми с ВИК аварии. Късмет изкарахме, имахме си вода в Роял спа. Grinning

# 580
  • София
Във връзка с Роял спа да споделя и моите впечатления. Бяхме там декември месец, точно преди празниците в студио - 2ма възрастни с дете на 3г.

Накратко плюсове:
- Голям спа център, който е добре отоплен;
- Всички съоръжения работеха;
- Разнообразна и вкусна храна;
- Стаята се почистваше всеки ден;
- Отношението на персонала беше на ниво;

Минуси:
- стаята ни не беше готова когато пристигнахме (имаше забавяне от страна на хотела и трябваше да изчакаме);
- източиха водата на един от детските басейни и беше нужен 1 ден за да го напълнят с нивото вода, на което беше преди това;
- имаше малко шезлонги около басейните, а хотелът беше пълен и съответно ползването им беше почти невъзможно, т.к. имаше оставени кърпи отгоре.

Като цяло останахме доволни, успяхме да си починем и бихме отишли отново.

# 581
Относно шезлонгите около басеина - освен тях има и закачалки. Долу по спа-то също има закачалки и няколко шезлонга. Долу има и лакониум - малък - 7-8 легла. Горния лакониум е по-голям - около 20 легла според мен. И вън има закачалки, но е вън, т.е. студено е. Grinning А към пролеттта /и есента съответно/ вън има и шезлонги.

# 582
  • Варна
Още един глас за Парадайз и похвалвам новото ни откритие ресторант "К2", срещу хотел Рич. Откъм канала му е входа, не е на главната улица.

# 583
Ей, суперско изглежда това заведение.Цените в сайта им са в долари, аахахаха, че да питам как са цените?
Ние в понеделник пътуваме, вече нямам търпение да ми свършва
 бача и да стягам куфарите Wink

# 584
Някой бил ли е във Вела хилс в апартамент? Интересува ме дали са две отделни помещения, или е направено като студио  в единия край леглото, в другия кът за сядане? В букинг пише Фамилен суит, ама нещо не мога да го разгадая.

Общи условия

Активация на акаунт