Хотелите във Велинград - 11

• 45 794
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Ами точно затова питам, защото не разбирам за какво са чак толкова необходими. Но пък след като има и такива като мен, поне става ясно, че не е задължително броя на шезлонгите да съответства на броя на гостите на хотела. За мен е важно единствено да има къде да си оставя вещите - халат, кърпа, евентуално телефон ако нося. Ако единственото място, на което да си поставиш вещите е шезлонгът, тогава напълно разбирам проблема.

# 691
Не е така. Качвайки се в стаята не стоя с мокър бански да си почина и слезна да продължа с другите места в спа-то. На мен ми е необходим шезлонг и то не да чета, да си оставям неща и телефон (него не го взимам дори). Трябва ми да си почина 10-15 минути , да ми се "отвърне" организма и може пак да влезна в басейна, да отида в парната, така прекарвам доста време и накрая се качвам и преобличам, почивам си и може пак да слезна, излезна на разходка и т.н. Не мога повече от половин час да седя  в басейн, а точно за това отивам. Сауна не ползвам, не ми е полезно, само парна баня и басейни. Лежанки, също харесвам много, но рядко успявам да се вредя. Всъщност, ако отивате за полза от минералната вода, трябва веднага да легнете и се загреете поне 10-15 минути. Иначе няма ефект. Не казвам да се лекувате, ама щом ходите на минерални басейни все пак искате да има някаква полза. Не мога 3-4 часа да съм на крак , аз не съм дете да издържам.  Кача ли се, повече не слизам до вечерта примерно.То така няма полза никаква.

# 692
Ама хайде да спрем да се обясняваме.
Бледолилава, не е нужно да разбираш останалите хора. Би могла просто да приемеш, че има хора всякакви и това, което ти харесваш, друг може да не харесва.

# 693
Категорична съм,  че за деца Свети Спас е по-добрият вариант.
В Акватоник басейните са с различни масажни дюзи. Децата няма къде да се плацикат. А за посерителите е гадно докато седиш на масаж дете да ти се пльосне на главата. Аз лично адски се дразня когато децата влизат в басейна без шапка. Щото видиш ли отрочето нетраело такава.
 "Отрочето"... По думите съдя, нямате деца? Защо се дразните на чуждите деца, че нямат шапка? Както Вие плащате да киснете в басейна и по масажи, така и семействата плащат същата цена, дори може би и по вече.
Тези семейства са отишли също зареди СПАТО -имат със сигурност здравословни болежки точно както и Вие.
  Не разбирам омразата към "отрочетата" на родители, които са с децата, понеже няма на кой да ги оставят, а имат нужда родителите от балнолечение.
  Никъде не ме дразнят деца, не съм видяла лоши и невъзпитани по курортите, все пак са с родители.
Видях в АРТЕ дебелокож мъж 160 кг., който скачаше най-демостративно всеки път в басейна и пръскаше локви след себе си по пътеката. Той също може да Ви се "пльосне на главата докато си седите на масаж", нали ?
  sorry за спама.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 21:49 от poli_

# 694
Категорична съм,  че за деца Свети Спас е по-добрият вариант.
В Акватоник басейните са с различни масажни дюзи. Децата няма къде да се плацикат. А за посерителите е гадно докато седиш на масаж дете да ти се пльосне на главата. Аз лично адски се дразня когато децата влизат в басейна без шапка. Щото видиш ли отрочето нетраело такава.
  "Отрочето"... По думите съдя, нямате деца? Защо се дразните на чуждите деца, че нямат шапка? Както Вие плащате да киснете в басейна и по масажи, така и семействата плащат същата цена, дори може би и по вече.
Тези семейства са отишли също зареди СПАТО -имат със сигурност здравословни болежки точно както и Вие.
  Не разбирам омразата към "отрочетата" на родители, които са с децата, понеже няма на кой да ги оставят, а имат нужда родителите от балнолечение.
 сори за спама
Tъкмо -три. Без да има кой да ги гледа. Не влизат без шапка в басейна. Ако не я иска -просто не влиза. Не тича в коридора на СПАто защото там е забранено за деца до 14 години. Не скача в басейна защото е забранено. С две думи спазваме правилата. За разлика от простаците, които винаги имат извинение да не ги спазват. Като : Ами то детето ме иска шапка Simple Smile Ама как да не скача нали е дете Simple Smile Е,  как да не тича то е само на 4 години Simple Smile
А родителите за какво са питам! И токова ли е трудно да се спазват правилата. То за това сме на това дередже. Като си плащаш за нещо,  можеш и да се осереш в него!

# 695
моите деца са на 13г и 5г и не искат и не влизат с шапка, значи аз съм простак. Не искам да бъда криворазбрана. Има строги родители, добри деца, лоши деца.... Няма нищо идиално.
 Но както децата пръскат вода и шумят, така има и дебелокожи Възрастни, които също омазват положението.

# 696
В Акватоник в басейна се влиза с шапка. Има големи табели защо това е налижително. Какъв е състава на водата и какво пренасят космите в нея. Както и с какви болести можете да се обзаведете. Това да си безхаберен към здравето на околните както и към това на семейството ти в моите очи прави човека -страхотен простак.

# 697
моите деца са на 13г и 5г и не искат и не влизат с шапка, значи аз съм простак. Не искам да бъда криворазбрана. Има строги родители, добри деца, лоши деца.... Няма нищо идиално.
 Но както децата пръскат вода и шумят, така има и дебелокожи Възрастни, които също омазват положението.
Значи не сте за там. Сама сте си отговорили. Много нападнахте Hope for Two, но тя е майка на 3 деца и е успяла да им обясни какво е хигиена, съобразяване с другите, зачитане на правилата. Вие може и да си ги търпите с капризите, но другите не са длъжни. Е и стига вече кой колко е дебел. Не съм виждала дебели мъже да скачат, но деца масово и то по главите на хората. Както и момиченца с коси до кръста нарочно се глуркат, че косите им да се разпиляват по водата. В чужбина директно от хотела ви казват чао и повече няма да помислите да стъпите. Не е само до шапките, ами и до възпитанието и държанието в басейна. Масово е това. Не знам как не сте го видели, явно не ви прави впечатление, само дебелината на хората.

# 698
искам само да кажа, че не нападам никого. Впрегна ме думата отрочета и видите ли, родители простаци, понеже не наказват децата си по шезлонгите, щом не надянат шапката.
Сега ми стана ясно, че за Акватоник е изискване, тъй вярно трябва да се спазва.
 Ние живеeм в чужбина по вече от 10г и на пълно ми е ясно с правила и възпитание на деца. 
Още веднъж, не искам да нападам никой лично, за Акватоник сега ми стана ясно защо не е за предпочитане с деца.

# 699
искам само да кажа, че не нападам никого. Впрегна ме думата отрочета и видите ли, родители простаци, понеже не наказват децата си по шезлонгите, щом не надянат шапката.
Сега ми стана ясно, че за Акватоник е изискване, тъй вярно трябва да се спазва.
 Ние живеeм в чужбина по вече от 10г и на пълно ми е ясно с правила и възпитание на деца. 
Още веднъж, не искам да нападам никой лично, за Акватоник сега ми стана ясно защо не е за предпочитане с деца.
Със сигурност в чужбина спазвате правилата. Но у нас за какво са ви.

# 700
  • Бургас
Най-се "кефя" на твърденията - щом си плащаме за децата - ще правят каквото си искат! И това не се чете само във форума, това е типичното изказване на родители, които не могат или не искат да накарат децата си да спазват правилата /хубави или не, но правила/. Това води до съмнения за липсата на възпитение в зачитане правото на всички да ползват басейн, СПА или каквото е там, за което всички са платили и то не малки суми. Уважавам правото на семействата с деца да се ползват от възможностите за релакс, но искам и същото да получавам в замяна, а не обяснението, че били деца и едва ли не всичко им е позволено.

# 701
А в Двореца или АРТЕ има ли изискване да се влиза в басейна с шапки?

Предложете нещо интересно за вечерите през седмицата - пиано бар например. Има ли нещо, което може да  се прави след хапване вечер?

# 702
А в Двореца или АРТЕ има ли изискване да се влиза в басейна с шапки?

Предложете нещо интересно за вечерите през седмицата - пиано бар например. Има ли нещо, което може да  се прави след хапване вечер?

В Грандхотела имаше боулинг.

# 703
Здравейте,пиша в темата ,за да изберем хотел.Признавам си не съм чела назад темата Relaxed .Препоръчайте ми хотел с хубаво СПА в центъра на Велинград или близо до автогарата.Благодая ви предварително.

# 704
Някой с пресни (2020) отзиви от Свети Спас ?

Общи условия

Активация на акаунт