Хотелите във Велинград - 11

• 45 839
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Сега се сещам, че и в СПА-то на Роял-а не съм засичала деца, вероятно и там е забранено, както и може би във всички хотели. Но безотговорността на родителите няма кой да контролира. Именно затова се замислих за вариант без настаняване на деца, но такъв няма.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 18:51 от Аркадия

# 166
Че аз такива деца, оставени на произвола, не обичам никъде, не само в СПА-то. Идеята беше, че не е забранено за деца в Акватоник. Винаги ще има идиоти, които оставят децата си без надзор или ще ги набутат в неподходящи помещения. Не ставаше въпрос за това! А най-обичам да осъждат младото поколение, че обича таблети и телефони. Живеем в ерата на технологиите. Това, че играе на телефона, не значи, че в стаята не чете книга или не се занимава и с други неща. Аз примерно обичам да чета на пълна тишина. По-добре децата да ходят на почивка с родителите си, вместо да ги хвърлят на някоя баба. Това не значи, че са израснали по хотелите. Колкото до правописните грешки, аз не съм прочела един пост без такава Wink

# 167
Включвам се и аз, защото това с децата в СПА хотелите ми е болна тема. Тази година едни "ангелчета" успяха да ме принудят да прекратя почивката си преждевременно. То не бяха топки и пояси в джакузито, пищене и скачане в големия басейн, тичане и тропане по вратите в спа зоната, а бе направо ужас. Бебета наредени по шезлонгите като кукли. А в хотелът си имаше и детски басейн, и голяма градина с люлки и детска стая, ама на мама и тати е по-удобно да си лежат някъде спокойно и да не се притесняват за такива дреболии, като комфорта на другите гости. Тъй де  - на почивка са. А когато такива семейства са няколко можете да си представите за какъв релакс става дума. Мисля, че когато в един хотел има забавления за деца би било редно тези деца да са там. Ако няма такива, то хотелът не е ориентиран към такава група гости, нищо че не е изришно написано. Наистина в много хотели има табели със забрана за достъп на деца до определена възраст в спа зоната, но за жалост почти никаде това не се следи.

# 168
Хубаво е да се знае език и правопис. Не мисля, че това дава тежест на мненията тук, а съдържанието на поста.

Сетих се и друго. 2.ма възрастни плащат доста добра сума на хотел със СПА, понякога същата, като семейство с 2 малки деца. Хората отиват заради водата, басейните и СПА-то, релакса и т.н. Това са повечето възрастни хора със заболявания или работещи с доста натоварено ежедневие.
Семействата с деца е хубаво и за това да помислят, но надали го оценяват. Пак с уговорката, че не става въпрос за деца наглеждани, възпитани и не правещи проблеми. Но..децата обикновено са безплатно до определена възраст или плащат наполовина. Защо тогава родителите да не си заведат и децата, ако е изгодно ценово? Но пък тези дето си плащат да почиват и наистина да почувстват възстановяване не се отчита от някои семейства.
За мен това трябва да е политика на хотелите и да си държат на нещата. Не хората да се изпокарат и да си отиват разочаровани. Защото едни хора така, други хора така... , не мисля, че и самите родители на "свободните" деца биха били доволни, ако са само такива около тях.
Както писах в предишния пост съм виждала и кротички дечица да не могат да се забавляват, при това в детските басейни. Налага се родителите да влизат и да си ги пазят, ако искат да се забавляват от тези пуснати на самотек из хотела.
Не виждам кой печели от това, но... всички го виждаме и нищо не може да се направи за съжаление. Зависи си от хотела, спасителите, служителите в СПА зоната и т.н. Те пък се борят за посетители и нали всички да са уж доволни, ама не става така.

# 169
Радвам се, че сме на едно мнение повечето за децата из спа зоните!
Наистина, от две години насам балнеото си го правим през седмицата за да ни е по спокойно.
Къщите, които се споменаха преди две страници, ако може на лични линк стига да предлагат балнеопакети!

# 170
Радвам се, че сме на едно мнение повечето за децата из спа зоните!
Наистина, от две години насам балнеото си го правим през седмицата за да ни е по спокойно.
Къщите, които се споменаха преди две страници, ако може на лични линк стига да предлагат балнеопакети!
Ще помоля и аз за  информация  за тези къщи Smirk

# 171
Дайте го тук линка с къщите, моля Simple Smile
С две тримесечни близначки сме и ще е по-добре за всички да сме в къща.

Скоро се прибрахме от почивка, но няма да е зле да планирам следващата.

# 172
  • There I was on a July morning
И аз да дам моите 5 цента по темата с децата в СПА-то. Досега /почти/ не съм попадала в хотел, в който да няма скачащи в басейните, пръскащи, гмуркащи се и ръгащи ме деца. И всичко това се случва пред умиления поглед на родителите им. При все, че навсякъде има табели, че е забранено скачането и гмуркането в басейните. Никой от персонала нехае или не смее да направи забележка и какво ми остава - аз да се саморазправям и да си развалям удоволствието от почивката. Редовно си премълчавам при такива ситуации, само веднъж леко смъмрих един 10-годишен буен хлапак, но той изобщо не ме отрази. За памперсите и космите от дългите, свободно плуващи коси из басейните, няма смисъл да коментирам, знам, че това скоро няма да се промени.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 18:49 от Скубиду

# 173
  • Mostly in my mind
Какви косми,  какви дълги коси? Къде отидохте? Confused
Чувала съм, че на Нареченски бани няма деца като толкова много ви пречат. Simple Smile Wink

# 174
Чувала съм, че на Нареченски бани няма деца като толкова много ви пречат. Simple Smile Wink
Мисля, че няма нужда от иронични подмятания.
Тук си споделяме какво ни пречи, а ако някой е прочел, разпознал се в някой от типажите и вземе мерки ще бъде чудесно. Wink Simple Smile

# 175
  • Mostly in my mind
Ами от няколко страници се начетохме на това как децата ви пречат. Как били без памперс, как пръскали.
А знаеш ли, че дъщеря ми хвана преди 4 години молуски от басейн в Роял спа. Дали е било от косми или памперси? Само това ли е нехигиенично? От къде да знам еди кой си като влиза в басейна каква му е хигиената. Било дете, било възрастен.
Дали се разпознавам в поста си е лично за мен. Не съм съм обидила никой персонално,  както теб в момента. На мен лично просто ми омръзна няколко страници това да чета. Сякаш децата са най-големият проблем.

# 176
Косми тези които са на главите ни. Дълги на жени и деца. За Нареченски не е вярно това което си чула.

# 177
Ами от няколко страници се начетохме на това как децата ви пречат. Как били без памперс, как пръскали.
А знаеш ли, че дъщеря ми хвана преди 4 години молуски от басейн в Роял спа. Дали е било от косми или памперси? Само това ли е нехигиенично? От къде да знам еди кой си като влиза в басейна каква му е хигиената. Било дете, било възрастен.
Дали се разпознавам в поста си е лично за мен. Не съм съм обидила никой персонално,  както теб в момента. На мен лично просто ми омръзна няколко страници това да чета. Сякаш децата са най-големият проблем.
Аз мисля, че също не съм обидила персонално никого. И децата не ми пречат /имам 2, вече поотраснали, но не скачат/. Недоволството ми е насочено по-скоро към родителите.
А за хигиената, какво да кажа - и аз си мечтая - всеки да се измие добре преди да влезе в басейна, но уви....

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 20:30 от Скубиду

# 178
Е не говорим за хигиена в смисъл кой как се измил. Да си го кажем направо - за пишкане в басейна говорим. Това дете, за да е с памперс, значи едва ли се контролира кога го прави.

И все пак щеше ми се при това развитие на темата да прочета мнение за хотели във Велинград, подходящи по-скоро за хора без деца. За Велина какво ще кажете?

# 179
Хубав хотел, ама и там има дечица с пояси в големия басейн, защото просто друг няма през студените сезони. В джакузито същата работа. Мисля обаче че в СПА-то имаше забрана за деца под 12 години, но нямам ясен спомен.

Общи условия

Активация на акаунт